KALOSALINA ti-am spus si la aspirante sa mai ai putintica rabdare ca apar ele.
Fetelor m-am intors acasa. Nici nu mai stiu ce sa mananc ca sa nu-mi fie rau. Greata mea si-a modificat programul, nu mai apare dimineata ci seara.
iunie 2006
GUGU
8+
Avem inimioara!
Multumesc mult pt.raspuns,Laura
.Utrogestan iau 4/zi,2 ziua oral si 2 seara intravaginal.Cele de seara nu ma deranjeaza prea tare,desi merg de cateva ori la baie pana adorm.As sari bucuroasa peste cele 2 din timpul zilei,dar nu stiu daca e bine.Uneori,imi place sa fac pe isteata si fac ce zice medicul daca consider eu ca e bine!Asa ca Gravibinonul ala 1/3 zile nu l-am facut deloc!Eu m-am vaitat la medic ca ma doare burtica,dar totusi am exagerat un pic.El zicea ca am contractii si risc sa pierd bebe,dar durerile alea eu le am demult.Acum 3 ani,cand am avut SEU,ma durea,ca si acum,pe dreapta,iar eu aveam problema pe stanga.Asadar incerc sa aflu daca o sarcina normala,fara risc,inseamna practic sa nu simti nimic.Pe urma o sa fac si injectii(pe care le urasc!).Iau No-spa pana,una-alta.
O sa merg azi la medicul de familie.Si mai am o problema,importanta rau,ce sa spun!Vreau sa-mi vopsesc parul,dar se pare ca nu e prea indicat.Voi ce ziceti?