Stelute de ianuarie februarie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 5
kateryna spune:
Meg, te inteleg cu mersul in trafic. Ziceam ca sa iau si eu masina si ma mai plimb si eu cu bb in alte parcuri, dar decat sa raman cu el in trafic mai bine bag miscare pe jos si fac piciorul frumos.
Catalina, Adevarat ca s-a inaltat! M-am pus de acord cu Monu si e Humana 2 de continuare Uite aici http://www.bebelusul tau.ro/detalii.php?cod=HU02
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
Catalina spune:
Am dat si noi o raita pe afara, vaz ca pana acum am ramas doar la guguloiul de aseara. Nu a mai avut scaun, sper sa ne reglam. In schimb MUCI, la greu!!!! Fir-ar sa fie ca daca nu e una e alta. Ii tot trag, pun ser inainte sa trag si dupa, am pus de dimineata Vibrocil dar am citit ca de 3 ori pe zi, nu mai mult asa ca nu ii pun mereu. Ce ma mai sfatuiti?
O sa intreb de Humana 2, tot tre sa sun la pediatra. Monu, deci tu zici ca e ok Humana 2 pt bebeii cu pb alea? Ca n-am inteles.
Pupici
marinar spune:
bai vad ca iar bate vantul. cum imbracam copii?????????
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
monu spune:
Catalina, despre nas - noua nu ne-a zis de vibrocil ca ar fi indicat la bb. noua ne-a dat ser, nazomer si dupa ce scoteam mucii ii puneam cate o picatura de tobradex (chiar daca e pt ochi).
Humana 2- eu stiam ca exista humana prebiotic pt alimentatie recomandata in celiachie, intoleranta la zaharoza, intoleranta la fructoza in cadrul unei alimentatii dietetice si humana ha care este un aliment hipoalergenic pentru sugari cu un risc alergic ridicat.
katy mi-a aratat ca exista si humana 2 normal.
toate variantele de humana 2 sunt pentru bb de la 4 luni.
mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia
Liuda spune:
fetele pupici
am citit dar sant plina de draci asa ca nici nu mai stiu cui si ce vroiam sa rapund...
dupa ce imi trece - mai apar pe aici
rali spune:
La multi anisori sarbatoritilor zilei! Sa cresteti mari, frumosi, voiosi si sanatosi!
Dana - ce bine va simti la bazin... Lucas e ca pestele in apa...ce misto de voi
Megbeng- - e mare grupul celor care alapteza exclusiv, din el mai fac parte din cate tin minte si Alinuk, Kate, Ralu74, IoanaN, Maria72, Cristinutza, Loremunteanu, Mihacarm (imi cer scuze daca am uitat pe cineva)
Aelita, Laura- ce povestiti voi acolo--- imi dau lacrimile
Cristiana - chiar nu vrei sa ne pui poze cu tine?!!!
Noi se pare ca avem predispozitie pt. unghiute incarnate (ca tati- azi e ziua lui poate o sa ii fac o tarta cu fructe, daca reusesc sa ma dezlipesc de calculici)- ne-au dat o tinctura Castelini sa ne dam o data la 2-3 zile...
La Brasov a plouat si dimineata a tunat si fulgerat ca intr-o zi de vara...
O zi buna!
(31.01.2007)
ylilimic spune:
Salutare de la mare! si Adevarat s-a inaltat!
VA citesc, sunt la zi cu "tato shele" dar pana face fiu-miu un kk, voi mai scriti o pagina! Io nu ma mai gioc!
Sunt la fel de intepenita catalina cum v-am lasat ieri. Mi-e o foame de lup ca frichinitul asta mic nu ma lasa sa imi fac de cap in bucatarie. Am uitat sa pun paine la pasari pe geam si ce credeti? e a doua dimineata cand intarzii si ma trage gugustiucul de maneca...
Lui Adam clar nu-i plac merele, doar e fiu lu' ma-sa si frate cu Matei, si azi am incercat banana..cred ca i-a placut mai mult. dana am stat stramb si-a judecat si ma gandesc la masa de seara sa ii bag cereale cu lapte praf sau suc de fructe dar la lingurita.
Pediatrele spuneau ca sucul nu intra in discutie de diversificare ala e intre mese, nu v-a inlocui o masa si diversificarea indiferent cu ce incepe se face la lingurita. Tind sa cred ca are dreptate caci la Matei am dat suc la bibe si lapte cu cereale la bibe, si apoi aveam un razboi cu lingurita...2 luni nu a luat nik in greutate si cred ca de vina e inceputul deloc potrivit.
Macar pe Adam sa il cresc mai bine! Daca tot am de unde alege (variante) eu zic sa imbin diversificarile de pe glob, sa iau ce cred ca e mai bine si sa incerc pe copil pana imi "spune" el ce vrea...
alinuk - si eu am alaptat pe Matei dupa navalirea "cubanezilor" - no pb, se obisnuieste! Gandeste-te ca laptele isi schimba gustul si in functie de ce mananci, nu e mereu la fel...
megbeng - ti-am motivat absentele din catalog, ca la cate strigaturi am facut aiiiiici, cat pe ce sa ma las pagubasa - nu te mai treceam clasa dar pana la sfarsitul primului an (de viata la scutece) tot te asteptam! Si vezi ca nu avem poze cu voi...lipsiti din colectie...
mediterana - bine te-ai intors la cuib! Sanatate micutei! la fel...poze!
dana - io mo si mai repede din cauza pozelor cu bazinul! Iti vine sa crezi ca stau la mare si nu avem macar o piscina publica? Nu mai vorbim de bazine speciale pt bebici...
problema - care le aveti mai bine cu limba romana, mi se pare mie sau a spune enorm de mult e pleonasm? tot stau si ma gandesc ca enorm deja inseamna mult si nu ar putea fi si enorm de putin...Ma minunez ca atatia oameni "cu carte" apar la televizor si spun asa, fara ca cineva sa dezbata problema...Daca cei care ar trebui sa se priceapa gresesc adesea, ce mai zic de ceilalti (ca mine - cu scoli putine si alea nu de limbi)
eli - - sunt super incantata ca inveti araba,. bine ca te mai tin 'muschii" si de carte...Bravo tie!
cam atat, bb a adormit singurel in pat la mami, merg sa il mut la el, si apoi bag la ghiozdan ca nu mai tine! Imi pierd vederea asa!
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
Liuda spune:
Ylilimic sa stii ca eu zic la fel - diversificare la lingurita - dupa doar o saptamana de chin (adica cereae, banana, chiar si supa pasata) fata a iceput sa inghita, nu mai da afara prin miscari de "sugere" ci baga in fundul furii, deci acum chiar ii place sa simta lingura pe limba... sucul dau la bibe ca mor la lingura ca acum bea cu 100-15- ml dintr-o data dar asta nu inseamna ca renunt la o masa!
Daconst - eu am slabit destul de repede si uite ca au trecut 4 luni si port blugii de acum 100 de ani si nu am nimic... la solduri si la bazin - sant cred la fel.... la burtica se vede ca a avut mama purtator e pielea asa mai moale....
ce vreau si eu la bazin cu hoata.... dar de unde ca la noi nu gasesti asa ceva, si daca gasesti risti sa vii cu un buchet de boli de toata frumusetea acasa.
marinar spune:
alinuk sigur ma incanta ideea sa merg cu emmi la bazin dar stiu ca e destul de scump si nu ma ti buzunarele.
lili si tu dai 50 de ml suc/supa la lingurita?
nu-mi spuneti si mie cum imbracati azi copii pt plimbarici?
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
Liuda spune:
se vede ca sant numai draci - am scris un mesaj...de toata frumusetea, de foame am mancat literele ....