Stelute de ianuarie februarie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

mai buburuzele voastre plang in somn, ca si cum ar visa ceva urat?

emmi cam plange si vorbeste...de ne face sa credem ca s-a trezit. aaaa si azi s-a si intors pe burta in somn

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

marinar si la mine se intoarce pe burta in somn, dar nu imi fac griji ca dupa ce se tsatura revine pe spate, dar de plans in somn... mai are si a mea din astea ca pune un bot din ala prin somn de zici ca o fi batut-o cineva....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna , nu am apucat sa va citesc, decat ultimele mesaje.
marinar si al meu mai scanceste, uneori chiar plange in somn. cateodatat trebuie luat in brate ca sa se linisteasca. eu cand incepe sa faca asa ma duc langa el si ma uit sa il vad cum evolueaza :). uneori nu trebuie luat in brate ca ii trece... e doar un vis... si el se mai misca in somn, uneori am impresia ca se zvarcoleste cam tare, dar... banuiesc ca asa e el, uneori are somnul mai agitat...ca orice om! :)

la multi ani sarbatoritilor
bb Marc Alexandru de mami Dianarus78
bb Delia Ioana de mami Cana
bb Mihnea de mami dinzo
la multe lunishoare si multa sanatate!

Helenutza + Horia Constantin (18feb2007) =

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza29 spune:

neatza si de la noi,

la multe lunishoare

marc bb de dianarus

delia bb de cana

mihnea bb de dinzo

si bineinteles darius al meu

Marina si eu cred ca e de la lumina ca si Dari cand a vazut ca e lumina gata cu somnul,vrea sa stam de vorba el,si ma-sa vrea sa doarmaaaaa...
Daconst ce super aratati voi in bazin. Ce ma oftic ca nu e si la noi asa ceva ca ce m-as balaci si eu cu piciul meu.
monu ce tare faza cu suzy mai mare,o sa incerc si eu ca si al meu e numai cu pumnii in gura, sa nu ramana fara ei.
mihacarm2002 da exact asa se intampla la noi,doarme ta-su de nu are treaba iar piciul cand e vb de foame...e catastrofa mondiala.Multumim de compliment,incerc,ma stradui sa il educ,acum ce o iesi....vedem.
Catalina, Adevarat s-a-naltat! Ma bucur ca pana acum nu a mai avut scaun,hai ca se regleaza si el. Cu mucii si noua ne-au dat Nazomer si atat,care sincer nu face cine stie ce.
rali La multi ani pt tati de Vladutz
marinar si piciul lange asa in somn de zici ca a visat urat,dar isi revine singur fara sa se trezeasca.Dr a zis sa nu il trezesc ca cica nu ar fi bine ca mai viseaza si ei ce isi aduc aminte.

Sanatate la bbii cu probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

marina - nu iubita, nu ii dau deloc suc, acum e doar pe piureuri. Am zis de suc pt ca am auzit nu o data (nu vb de aici pe forum) ca incepi cu suc si completare lapte, apoi cresti doza de suc si ajungi sa incoluiesti msa de lapte, mai ales ca se tot recomanda sucul de la 6 sapt 9cand nu e indicat un piure, de ex).
Adam papa doar lapte de mama;
- la 10 piure de fructe (mar nu place d-rul si azi am incercat banana-buna)+ san daca vrea si cat vrea;
- apoi la 14 piure de legume (mi-a placut ideea de a imbina legumele pe culori, gen cartofi si morcovi, pastarnac si dovlecel...) + san daca vrea si cat vrea.
Ma gandesc seara sa incerc cereale, dar tot la lingurita.
O sa imi fac chef sa pun robotul in functiune si sa-i dau si suc, dar ma enerveaza ca se oxideaza ATAT DE REPEDE!

Imi amintesc ca la Matei de la 6 luni i-am dat Danao (lapte cu suc) si astfel puteam iesi afara cu bibe dupa mine. Daca faceam suc proaspat cand ajungeam pe faleza arata de parca fusese facut cu o seara in urma

Cat despre intorsul, ramane doar la momentul plansului isteric. Atunci cred ca o face, dar nu in totalitate constient de realizare...

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Salutare dupa o per luuunga de timp

Am fost ffff prinsa, a fost o perioada grea, inca n-a trecut dar cred ca m-am mai obisnuit eu. Soacra mea a cazut la pat, multe probleme de sanatate, fetele tratati-va nu lasati, ca nu e bine. Si ca atare totul a cazut pe mine: bucatarie, calcat, spalat, curat, copii. A fost f greu, si timpul parca fugea cu viteza luminii. De multe ori deschideam calc si asa ramanea. Nu apukam sa fac ceva.

Maria e un copil minunat, e f cuminte, am inceput diversificarea si la ea, mar ras si suc de poartocala, si rade tot In rest doarme si cand nu doarme sta si o ora singura iar cand ma vede e cu gura pana la urechi. Seara mai face scandal, au fost vreo 3 sapt de calvar mai devreme de 11.30-12 nu se culca, si doarmea pana a doua z la 11-12. Ca atare am schimbat programul si o terzesc dim si acum e mai bine.

Si noi am inceput diversificarea intai cu sucul de portocala, intre mese, apoi mar ras, care acum e deja o masa, si pe acre il mananca cu mare pofta, si de ieri i-am dat si putina supa, pe care a ras-o imediat. Cred ca nu vom avea probleme la mancare, sper doar caldura sa nu ne dea peste cap. Ne chinuim si noi sa ne punem AC, de groaza caldurilor care se anunta.

In rest pe afara cat mai mult, cat mai lejer imbracati si asteptam concediile.

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Cata, pai om face noi cumva sa ne si vedem, nu?

cristiana, bai, PMS rau de tot, am niste nervi!!! Si sunt si rupta de oboseala!

alinuk, nici eu nu aveam PMS inainte sa nasc, chiar eram mandra ca-s mu(i)ere fara PMS. Da' acuma... grrrrr!

delfinutza, cum face Erikutz cand ii dai sucul? Si cum e facut sucul?

iza, eu ma bucur ca inca mai am neuroni, fato, cred ca de 3 luni juma' mi-au decedat o gramada!

miha, pai iti vine nene sa zici si din astea, pai cum, toata lumea plina de sfaturi ca broasca raioasa de bube, iar noi avem nevoie de oameni sa puna mana sa ajute, ca din gura toti sunt destepti, da' cand e de pus umaru' la impins carutza, cucu!

monu, fornaie imediat dupa masa sau tot timpul?

marina, si a mea face fix la fel, de vreo 4 zile, adica de duminica dimineata. Ma scoala la 5, 6 sau undeva intre orele astea bezmetice, eu cred ca e de la caldura.

dano, rusine pe la nasu lu' matale, pai noi ne coacem si voi mergeti sa va balaciti ca ratzele lesheshti. Nu exista nene dreptate in lume

shine, da' de ce sa nu speli rufe mama, ce, le speli tu? Le spala masina, tu numa' le intinzi. Iar eu stiam ca daca ai bebe mic in casa ai voie sa cosi, sa speli, sa deretici, sa faci haleala pentru bebe.

bai alinuk, iti da mana sa-ti expui curu la Majestic la piscina, io daca viu acolo sare juma' din apa din bazin afara, asa zicea individu' ala care a strigat evrika in cada. Nu crez ca poci sa-l sfidez io pe Arhimede... mama ei de treaba si ma-sa-n cur de cur.

da, bai, dano, dupa ce ca oricum aveam dosul cat televizorul cu tub, acuma si-a mai si marit diagonala, s-a cracanat bazinul, la kile stau ca inainte de bortzhoshenie, la shale sunt ca Moby Dick, nu incap si pace buna.

marina, io ies acuma la plimbare - i-am pus un maieu de fitze cu bretele si chilotzi cu Pokemon si iau cu mine un cearshaf - daca bate vantu' il pun pe ea.

Liudo, de ce ai draci, femeie?

Lilimicule, din cate tine minte capu' meu de la profa mea de rumana, "enorm de mult", "extraordinar de mult", "teribil de mult" parca se cheama "superlativ relativ absolut". Pentru ca "mult" suporta grade de comparatie, nu este ca "superb", de exemplu, care este in sine un superlativ (inseamna "foarte frumos") si nu suporta grade de comparatie. Daca zici "teribil de superb" nu e bine (desi asa vorbesc chinezii, de exemplu fiindca le place sa exagereze). Deci, "enorm de mult" e corect... "enorm" avand aici sensul de "foarte". Nu mai sunt asa sigura ca pe vremea liceului, dar parca asa tin minte ca era.

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Albinutzza spune:

Cu somnul noi stam f bine, adek la noi de pe la vreo 2 luni nu se mai pune problema somnului de noapte. Singura porblema a fost ca nu mai vroia sa doarma in pat, decat in carut, si am lasat-o o luna, dar de cand au inceput caldurile, dormind pe burta se trezea cu fata plian de bubite. Asa ca ieri mi-am pus ambitia la incercare, si am lasat-o sa adoarma singura la ea in pat. Dim a urlat vreo 30-45min. La pranz vreo 15 min, seara a fost apogeu de vreo ora juma, bine cu intreruperi ca i-am mai vb, m-am mai jucat cu ea, dar n-am luat-o din pat. Iar acum dim in 10 min a adormit, dar fara scandal. Sper sa o tina, ca eu una nu mai dau inapoi. Tare bine e sa pui copilul acolo in pat sa adoarma singur. Vb ta Lilicule, ce n-am facut la primul fac la al doilea

Albinutzza& Luca bondarelu' 07 Iulie 2005 & Albimik Maria Antonia
1 Februarie 2007

The piano keys are black and white, but they sound like million colours in your mind (Katie Melua)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Lili,chiar am vrut sa zic de cereale,dar ma gindeam sa nu ma bag ca eu nici n-am inceput.Eu asa sunt hotarata sa fac,dupa ce am citit si la Anis si la astia ai mei:-la prinz va fi masa de legume,cu care o sa incep diversificarea,apoi dimineata bagam fructele si seara cereale,care vor fi ultimele in cazul meu ca e destul de grasut bb.Asa va arata meniul la noi,dar asta in timp.sa vedem daca se potrivesc planurile mele cu ale lui.
Acum am schimbat lapticul cu nr2.Dar deocamdata alternez cu nr 1 sa nu trecem brusc.E diferenta mare de consistenta intre ele si nr 2 pare mai chimical decit 1.Nu aveam ce face ca nu se satura si diversificat nu va manca mult din prima.Dupa ce se obisnuieste diversificat,probabil ii dau tot 1 ca e mai usor de digerat.

Marina si al meu plinge in somn,cind viseaza.Dar mai are si faze ca aseara cind urla de foame.

Cind va aud cu inroarcerile,trebuie sa inghit si eu in sec ca al meu nu catadicseste.E greu fundul,cred.

Liudo,dar tu ai ceza,oare nu-i diferit la fetele cu nastere naturala?Adica bazinul nu s-a modificat?

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bai Mesaa lasa-ma dracu si tu - auzi a intrat ea in gramatica... fata dar tu de pe ce planeta esti? in medicamente te pricepi parca ai lucra la famacie, acum cu gramatica intrasi prea in fundul - fundului... ce dumnezeu !!! o comoara la casa omului...
si eu stiu ca cu bb ai voie sa faci de toate si de sarbatori, ca doar nu spal eu ci masina si incalzeste microunda si aspira aspiratorul - nu dau cu matura, nu ma trudesc prea tare!!!

bai Messo nu intreba si tu de ce am draci.... - aveam datorie de 40 000 de dolari la un combinat ei si am zis sa-mi cumpere valuta si sa plateasca macar de alea 500 mln prapadite din banca... m-am si laudat ca am platit la combinat!!! Ca sa aflu azi ca eri s-a platit nu stiu unde dracu pentru ingrasaminte nu stiu de care..... si nu mi-a mai facut plata contabila..... ca normal nu mai avea cu ce!!!! Asa ca am facut de dimineata scandal ca s-au bagat in "banii mei" si am facut atat de urat ca s-au apucat toti sa sune la clienti ca cica" Liuda are de facut o plata mare si e suparata asa cava rugam sa va achitati datoriile" !!! Uite ca dupa "un bat pe spate" au intrat vreo 2 miliarde.... asa ca acum mi-am revenit stau cumintica !!! dar dimineata iesea foc pe nas!!!!

daconst - da tu crezi ca bazinul se modifica in momentul nasterii? eu nu cred!!! Eu zic ca organismul se pregateste pentru "marele eveniment" in cele 9 luni de zile si se dilata cate putin pe periada sarcinei, asa ca nu cred ca cele cu ceza au curu' mai mic, ca bazinul se dilata in timp asa ca cum nu nasti.... eu am vazut femei cu ceza cu fundul cat casa poporului.... ca ele in 9 luni s-au deformat!

Mergi la inceput