Stelute de ianuarie februarie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Monu si zici ca functioneaza cu suzi mai mare?Ca ma duc sa cumpar si eu alta,ca mi-e ca-si inghite pumnul.Mai nou vrea sa le bage pe amandoua si plinge ca nu-i incap.

Eli,moama,28 de sedinte?A durut?

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

eli cu electro nu o sa merg la nesfarsit pt ca nu am bani de asa ceva mereu, dar o sa-i bag cu aerobicul, ca e ok si din cand in cand sper sa mai merg si la piscina...daca am cu cine ca singura nu prea ma incumet.

dana mor cand te vad cu bb in apa, vreau si eeeeeeeeeu!

adormise matza si a dormit si ea 30 de minute. ufffff

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by marybell

alinuk daca nu ma insel parca tu intrebai de elancyl? eu mi-am luat acum 1 an si ceva un fel de gel anticelulitic elancyl de la galenic. costa destul de multicel din pacate, dar face toti banii. cand am terminat un tub, am avut parte si de ceva rezultate bune. acum vreau sa imi cumpar un alt tub dar nu mai gasesc. si nu cred ca ar dauna ceva lapticului nostru fiindca au mai mult elemente naturale in compozitie. si apoi cat de mult folosim? sa-mi spui si mie tu de care ai luat? si ce parere ai despre produs?

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Marybell am luat Elancyl Lipo Reducteur de la Galenic la oferta. Sunt intr-un pachetzel doua tuburi inalte de plastic cu o crema gelatinoasa verde si un gel - toning foaming scrub. 110ron de la HelpNet - Cora Lujerului.
Cred ca mai astept o luna si o sa ma dau totusi eu alaptez exclusiv si acum mi-a mai venit si ciclu...am inteles ca lapticul capata un gust amar ... si as vrea sa mai alaptez un pic'shior la Margicutza!!!

Dia io cred ca strange din 'gingii' si hapleste, se mai stramboceste se mai moscofaneshte da zic ca papa. Am zis io ca e fomist si ar manca si chietre daca ar iesi pe acolo.

Azi dim am facut o proba, am crezut ca nu s-a saturat si i-am dezghetzat o pungutza de la conge....n-a vrut, adica era suficient ce papase de la tzitzi si radea cu biberonu in gura heheeeee si il tinea cu manutzele alea gogoshi ale lui. Ca daca nu dau la gupil bibe nu am de un sa stiu ca el si-ar tinze sticla

Marinar am inteles ca nu-i o regula cu acesti cubanezi. Stiti ca ma gandeam ca fix anul trecut pe vremea asta (mai exact in 3 mai) aveam ultima menstruatie........ adica fix un an m-am dat in barcutze fara domniile lor ei, da pe de alta parte zic ca ma reglez si eu hormonal si poate e mai bine!!

zi buna si va rog io scrieti si voi mai scurt si cuprinzator sa nu mai petrec io seri lumina pana ajung la zi...

pup fete cucuiete!!!!!!!!!!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by marinar

eli cu electro nu o sa merg la nesfarsit pt ca nu am bani de asa ceva mereu, dar o sa-i bag cu aerobicul, ca e ok si din cand in cand sper sa mai merg si la piscina...daca am cu cine ca singura nu prea ma incumet.

dana mor cand te vad cu bb in apa, vreau si eeeeeeeeeu!

adormise matza si a dormit si ea 30 de minute. ufffff

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

m-as baga si eu la piscina
cu bb?
la Majestic am auzit ca e fain...

poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Danaaaaa

te invidiez fata pt piscina.
Ca la noi nu prea am incredere ...hai io ca intru sa zic am shoricu' mai batucit, da gupil?? Desi nu mai sunt obsedata acum, spal normal cu persil hainutzele, nu mai dezinfectez toata ziua bunaziua.. si nu sar pe el cu spirturi, dezinfectante si alte alea...

o sa-l las sa bage si in guritza de pe unde apuca (cu masura evident)

franturi de viata
Nimic nu-i intamplator!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

ooo, ce primire calduroasa...m-ati emotionat peste poate!

rali, dianamizzi, salut grupul celor cu alaptat exclusiv..credeam ca sunteti toate cu bebelusi mai marisori..

mariana, ce coinidenta, ca ainascut pe 22 feb o fetita pe are o cheama magda...si pe mine ma cheamam magda si sunt nascuta pe 22 feb!

daconst, cu kilele e binisor..am dat jos 18, mai am 10..da sincer cine m-a vazut a zis ca arat cam ca inainte de bebe..mai e f putina burtica si la diametrul coapselor ar mai fi de lucru, dar nu am avut curaj sa ma apuc de sport mai serios de teama sa nu scada lapticul.

fug sa spal vasele..bine ca e sarbatoare si nu pot face mai multe..si apoi il scot pe bebe la plimbarica, azi pare a fi mai racoare decat zilele trecute..

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

quote:
Originally posted by Catalina

Desi am emotii cu ziua de azi (am decis sa nu re-introduc laptele Humana 1 de azi, mai astept o zi sa vad daca se intremeaza), sper sa vad semne de imbunatatire.

Catalina, mamica de Matei (31.12.2006)

Aaa, Cata voi nu ati trecut la Humana 2? Eu stiu ca Humana 2 e de la 4 luni. Ma gandesc ca daca tot schimbati iar laptele ai putea sa treci direct pe humana 2. Voi oricum aveti 4 luni jumate.

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Alinuk,asa e,nici eu nu-l mai cocolosesc atat ca pina acum ca e mare deja.Suge la cearceafuri si hainute,tot ce prinde.Iar cu sterilizatul m-am potolit deja ca nu mai e cazul.
Ce sa zic de piscine,aici la clinica si sunt sigura ca e curat si apa dezinfectata.Dar am prins curaj si daca n-ar fi inca rece,as merge si la un bazin normal.

Megbeng
,asa stau si eu cu ultimele 10kg si sper sa scap si de astea sa ma incapa hainele de dinainte.

Fetele care au slabit toate kg din sarcina,voua vi s-a modificat constitutia bazinului?E adevarat ca s-a latit,se simte la blugi?Eu tot mai sper ca voi fi ca inainte.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

elancyl pentru coapse am folosit si eu cu rezultate spectaculoase, DESI alaptez exclusiv..in prospect nu scria ca e interzis in alaptare...am cumparat si pentru abdomen insa pe asta scria ca e interzis in sarcina si alaptare..probabil din cauza ca are o concentratie mai mare de cofeina si sa nu il "activezi" pe bebe prea tare...asa ca pe abdomen inca nu am inceput sa ma dau ..acuma daca o sa ma tina laptele 2 ani o sa ma dau cu elancyl si pe burta..probabil dupa 6 luni, cand o sa incepem diverisficarea

elancyl de coapse folosesc de 2 luni deja si bebe suge bine de tot..iar eu am deja 3 perechi de pantaloni de dinainte de sarcina in care incap (2 perechi de blugi si o pereche..ne-de-blugi)

Mergi la inceput

oof..mi s-au schimbat planurile cu plimbarea..trebuie sa ajung la notar sa semnez o procura, vad ca nu a rezolvat sotul altfel..mamaaaa..si am de facut tot "stefan cel mare" in traficul asta infernal...ce nasoool

Mergi la inceput