Stelute de ianuarie februarie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Catalina, si eu sunt de parere ca daca are kk in morcov e ok.

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Monu, iti multumesc.

Mariana, ce iti fac copiii? Sa stii ca m-am tot gandit la tine, cum te descurci si ce calma esti. Bravo inca o data.

Lili, mai esti tzeapana?

Liuda, multumesc de urare.

A iesit cineva afara? E frig/vant? CUm e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

buna dimineata fetelor!

raportam o noaptea buna cu dormit si odihnit. de la 10 jumate s-a mai trezit thea la 2 jumate , a papat si s-a culcat la loc. pana la 5 jumate cand s-a trezit cu nasul inundat. am pus picaturi si s-a rezolvat. acum s uita la cantecelele ei la tv. si eu cu cafeluta.

CATALINA- succes cu tratamentul. e foarte important sa ai un doctor in care ai incredere. ma bucur ca ati gasit. auzi... mai poate matei are si el mai multe bashinici decat de obicei si ies cu "stropi" ca si doctora cealalta ti-a zis ca daca face putin aia nu se pune. oricum eu schimb la pampersi pentru thea... ehe, da o basina si sparcaie scutecul cu verde, galben. deci nu kk doar asa ca o vopsea aruncata cu pensula pe perete. hai doamne ajuta sa treaca repede toate astea. vorba fetelor, poate s-a spart necazul...

vorbirati de BANANE- vecina mea cu fata de 6 luni ii da banana in fiecare zi, mananca aia cate o jumate, asa de mult ii place. legume ciuciu dar la banana cica ranjeste gingiile , ii place. nu stiu daca e adevarat cu alergiile , la banane nu cred... e unul din fructele care e cel mai bine acceptat de copii si am citit chiar aseara in mama i copilul ca banana si marul nu dau diarie si sunt cele mai bine primite. acu bineinteles depinde la fiecare. dar cerealele alea instant cu banane... de ce sunt facute pentru 4 luni daca banana nu e buna pana la nu stiu cati ani. eeeee ...

ati mai vorbit de RECIPIENT de lapte praf? sau nu am inteles eu. se cheama POWDER MILK DISPENSER si se gaseste la MOTHERCARE si AVENT. la avent cereti catalogul si gasiti acolo . are vreo 5 camarute in care puneti doza de lapte praf si sta acolo bine inchis, acoperit si folositi in deplasare, fara sa carati cutia dupa voi.

ia uite si pe MEGBENG - mai zi-ne ce ai mai facut... bebe bine? noi suntem cu alaptat exclusiv.

ieri am luat pasaportul si in poza thea seamana leit cu frati-mio cand era mic. aceeasi expresie a fetei, aceeasi forma, i-am aratat si mamei mele pe webcam si a zis la fel. hmmm.... ce se arunca asemanarile in familie. asta a mea seamana cu toata lumea numai cu mine nu...

SHINE - nici eu nu am vazut video. zice ca se incarca dar nu s-a mai terminat ...

AELITA - maaaama fata pai cate crezi tu ca poti sa iei pe avion. e voie la 20 de kile ,la mine asa e, iti da voie cu maxim 23, hai 24 ca te vede cu copil mic, zic eu. sau are si copilul mic voie la kilograme la bagaj? ca de platit oricum se plateste ceva
dar de ce iei atatea pentru sofia? nu gasiti in romania pampersi, sau e alta marca... si sampon... si toate alea... nu mai bine le cumperi din romania? eu o sa ii dau indicatii lu maica-mea ce sa ia dinainte sa le gasesc acolo... sa cumpere si ei la nepoata nu?
eu iau de aici doar crema pentru fund si am aceeasi cutie de cand s-a nascut si ce mai e nevoie pe drum pun in geanta de la carucior.

pun mandra in patut sa doarma ca e trezita de 2 ore. acu somn de revenire. mai vorbim

diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianamizzi spune:

AELITA - eu ti-am raspuns la ce ai scris la nov.dec acum mi-am dat seama . cand sunt libera mai vad si ce fac fetele de pe acolo si am tinut minte de aseara.

La mamicile de nov.dec se vorbeste de diversificare, normal , si diete ca vine vara. slabitul e in toi. auzi ce vor sa faca , sa puna 2 poze la semnatura cum aratau inainte si dupa , acum. si se pun pe fapte. foarte bine , macar o fi o motivatie buna. eu ma uit la blugi. sambata am incaput in sfarsit in unii 3 sferturi , bine sus tot mai am dar macar e un avans...
vine vara si aici suntem la plaja mereu... eu clar imi schimb costumul de baie, vreau din ala intreg ca sunt prea complexata cu burta si soldurile. macar asa se vad doar vergeturile de pe picioare hai mai bine nu mai zic nimic si ma gandesc pozitiv si ma pun pe fapte. noi oricum gatim sanatos. si mananc dulciuri cand am pofta. duminica prajitura . dar atat. ceva ciocolata dar nu una intreaga. de pofta.

ALINUK - cum mai e cu laptele, a papat teodor?

ma duc sa pap ceva ca mi-e foame. va pup fetelor! sa avem toate o zi minunata!

diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

la multe lunishoare

marc bb de dianarus

delia bb de cana

mihnea bb de dinzo

alinuk din cate stiu nu e nici o pr daca alaptezi in timp ce ai vizita rusilor. curios...la tine au venit si alaptezi, iar eu am terminat de o saptamana cu alaptatul si nu dau semne.

marybell asa am zis si eu ca pana nu incerc nu stiu. am auzit pareri si pro si contra...acum nu astept sa devin miss dupa cateva sedinte dar daca scad macar 5 centimetri cred ca tot e ok. si cum combin cu aerobic si ceva dieta sper sa mearga.

catalina ADEVARAT S-A INALTAT! ma bucur ca ati dormit toti si v-ati odihnit. asa e si emmi scoate morcovetele cam asa cum l-a bagat, ad kk e portocaliiiiiiu.

eu am recipient pt lapte praf de la avent cu 3 camarute. e ok pt plecari si pt cand o dau pe emmi la socrela pt ca-i pun masurile exact si apa in bibe ea numai sa amestece.

mai fetelor nu stiu ce e cu emmi dar de 3 zile se trezeste la 5.30. nu plange de foame dar incepe si chiraie si se foieste, mai vin la ea si-i bag suzeta si mai atipeste 15 minute si tot asa facem pana pe la 7 cand ii dau sa pape. de plans nu plange. ea are patutul chiar langa geam. sa fie de la lumina? oricum am dat comanda de rolete i sper sa vina maine sa le monteze.

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Neatza si de la noi!

Fetele,eu care spuneam ca mai astept cu diversificarea,se pare ca fi-miu nu e de acord cu asta.Aseara la 12 s-a trezit de foame.Si urla frate ca nebunu.Deci clar trebuie sa iau masuri ca el nu mai e bb de 4 luni ci de 8.
Asa ca exact cind facem 4 lunisoare desfacem si primul borcanel,sa vedem cum merge.
Am pus si ceva poze de la bazin aici,pentru cine vrea sa ne vada.

Marina,cred ca e de la lumina faptul ca se trezeste Emma,ca al meu cind ii fac intuneric stie ca trebuie sa doarma.Deci e valabila si inversa.

Marybell,mergi cu bb la Mallorca?In iulie va fi cam cald,zic eu.Noi am fost in iunie si ne-am topit.In ce parte a insulei vreti sa mergeti?
Noua ne-a placut tare mult,dar eram fara bb si eram tot o discoteca si o petrecere.Uf,ce vremuri.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monu spune:

Am gasit solutia pentru mana in gura. Am schimbat suzeta cu una mai mare

Dana ce fain e la bazin!!! si ce bb bucalat!

mami de Alexia Ioana
si Iulia Antonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

neata

La multe lunite sanatoase

Marc bb de Dianarus

Delia bb de Cana

Mihnea bb de Dinzo

Nu stiu care-i treaba cu mine, de cateva zile ma trezesc la 7 maxim 8 si nu mai pot dormi..bananai prin casa, ii pazesc pe Andrei si pe buni, mi-e o ciuda pe ei ca dorm ca bustenii pana la 10...cred ca neuronul stie ca de luni o iau de coada si se pregateste...
tocmai am gasit rusii instalati comod, fara urma de PMS, lucru bun daca ma gandesc ca-mi cam intrase morcovul, luna asta am cam luat haotic pastilele, le-am mai uitat si...ma gandeam ca ..

Azi experimentez o zi fara buni, doar eu si bebe Pisoi si tati, dupa 16...am mai fost singuri dar in week-end, cand eram amandoi acasa, azi prestez singura..ma descurc eu pana maine dimineata.

Marina, , cu electrostimularea...da rezultate, clar, dar :trebuie sa mergi de 3 ori pe sapt, minim;tre sa faci ceva sedinte;si e bine sa le combini cu miscare si dieta, ca sa prelungesti rezultatele...pt ca in momentul in care nu mai faci, exista tendinta de a pune la loc.Am prestat in 2005, nu puteam face miscare dat unei operatii , am facut 28 de sedinte si am scazut muult, 2 marimi la haine, dar dupa 3 luni eram ca inainte , tocmai pt ca nu puteam merge la sala..succes, iti tin pumnii!

Cata, am iesit eu afara , e cald, nu bate vantul, cred ca fi frumos azi, la meteo au anuntat 29 de grade, deci cat de cat respirabil

pupici,

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shine spune:

Catalina, Adevarat s-a-naltat!

Bine ca ne-ai spus, k avem program de rufe.

ma kk pe el de youtube, ca am muncit sa pun filme pentru soacra-mea si nu mere.
revin ca acu' stau in confe cu fetele

Shine si BB Alexandru (02.02.2007)
www.rodino.ro/Blogs/BlogFamilyRO/tabid/128/EntryID/14/Default.aspx" target="_blank"> Povestea Noastra

www.rodino.ro/Photos/tabid/54/Default.aspx" target="_blank"> Poze Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Dana, vaaai, cat de fain va balaciti voi acoloooo!vlem si nooooooi!

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput