Stelute de ianuarie februarie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Buna dimineata la nmamici si bebici!

Megbeng ooo ce ma bucur ca te-am gasit!!! Cand va mutati????? Ca de-abia astept sa avem si noi pe cineva aproape, sa ne plimbam in Herastrau..

Messa stiu ca supitzele sunt mai usor digerabile, sper sa-i si placa la gust..Sapt viitoare incercam..

Alinatxa
e adorabila printesa ta! Imi pare tare rau pt catel, sper din tot sufletul sa-l gasiti!! Incearca sa pui niste afise in zona..

Marybell da ne pregatim pt botez si cununia religioasa..nu facem mare tam-tam, doar cu rudele si prietenii apropiati. Am niste emotii..

Anis
periculoasa treaba cu insectele. Doctorul ce ti-a spus??

Liuda daca nu-i trece repede, incearca si la alt medic, nu astepta sa se infecteze..e durere pt un om mare, dar pt o manuta de copil..

Plecam la bunika acum si revenim dupa-masa,

Irina si bb Erik Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia72 spune:

Buna,

Stiu ca nici inainte nu excelam cu scrisul de mesaje, dar in ulotima vreme chiar nu am mai apucat sa scriu nimic, ba recunosc ca si mesajele le mai citesc pe diagonala.Am scapat si de botez, a fost pe 5 mai si am avut o vreme super, aslujba a fost frumoasa, bebe cuminte, totul OK.

Azi Irina face 4 luni, este mare, grasuta, draguta, stam bine cu capusorul ridicat si ne place pe burta pana ne enervam ca nu reusim sa inainta, inca nu reuseste sa se imtoarca decat din intamplare.Saptamana viitoare sper sa facem vaccinul.
Nu am inceput inca diversificarea si nu acceptam deloc nici bibe, nici apa sau lapte NAN. In schimb, cand papa mami lapte cu cereale, accepta sa linga lingurita. Pare sa-i placa mai mult laptele de vaca decat formula.Stiu ca nu trebuie sa-i dau, dar cum spuneam nu o las decat sa guste.

Intrebare:> a trecut cineva alocatia copilului pe card? Unde se face, ca am inteles ca s-a mutat sediul din strada aia de langa Mosilor?

A, voi iesiti afara azi cu bebeii?

Livia, mami de Alex(10.11.2002) si Irina(19.01.2007)

Mergi la inceput

A, inca ceva, am facut album in cadrul albumului mare de mamici ian-febr 2007. Se numeste livia72. Cum pot sa va fac trimitere direct la el?

Mergi la inceput

Se poate vedea la: http://new.photos.yahoo.com/livia_marin/album/576460762402011555

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza29 spune:

Alinatxa vazut Bita frumoasa.
Liuda un pt printesica si cearta-te fata cu toate proastele ca sa ii fie bine micutei, ai vazut ce am patit eu cu piciul meu. Sanatate multa si sa fie ceva minor la unghiuta.
eli1977 il cunosc pe Floricel de multa vreme dar pe fata lui doar din vedere, nu am avut tangente cu ea ca sa spun asa. Deci cu pozitia sa inteleg ca se inrudesc ha?
Messa multumim pt elucidare cu yamsul, nici eu nu stiam ce e pana acum.
livia72 am vazut fetita ochioasa si scumpica, deja se joaca cu fratiorul, e tare. Sa-ti traiasca, sa va fie de bine pt botez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

livia, felicitari pt micuta crestina! E o dulcica! Mamaaa, dar ce bine arati tu!

Liuda, cand s-a nascut sau imediat dupa, Eva a avut o unghiuta incarnata la degetul aratator de la manuta. Era ca o bubita lunguiata de vreo 5 mm. Cum in spital o tineau infasata, desi am observat, nu am dat importanta. Acasa insa degetul incepuse sa se inroseasca si sa se umfle tot mai mult. Asa ca am uns cu crema de galbenele si s-a imnuiat. Apoi cu o forfecuta de-a mea am curatat bine locul de puroi (o substanta albicioasa destul de vascoasa). Am dat la sfarist cu spirt si i-a trecut. Vreo cateva zile i s-a jupuit o pielicica. Nu iti spun ca Mr. C statea cu gura pe mine ca ce-i fac, ca sa chem dr. In final, a sunat el medicul de fam care a venit val vartej insa s-a uitat si nu a vazut nimic neinregula. Mi-a dat o sticluta cu o soluti sterila (era straina) sa o tamponez cu un betisor de ureche acolo. Peste cateva zile, cand ii trecuse intr-o parte a unghiei, i s-a incarnat in cealalta parte, la acelasi degetel dar nu mai era asa de umflat. Am facut la fel. De atunci (de la 10 zile) vad ca nu am mai avut probleme.
Nu te sfatuiesc sa ii faci la fel, insa pe Eva nu a durut-o deloc pt ca nu a plans si nici nu tragea manuta cum o trage acum cand ii tai unghiile.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Iza, multumim. Si Darius este un scump. Imi pare rau ca a suferit asa la desfundarea de canal.
Lili, gata, mi-am notat. Multumesc. Auzi, cum sa nu te intreb, am intrebat pe toata lumea.Orice sfat imi e de ajutor.
Dana, da, scrie in romaneste. De fapt e o hartie in romaneste lipita peste cutia de Topfer. Si scrie ca se da la sugari incepand de la 4 luni, frecventa meselor: 3-4 pe zi.
Messa, imi place mult schema ta. E tare...logica.
Auzi, dar unde gasesti tu mama, yams? In hipermarketuri?

Spor la pregatriri de botez si distractie mare sa aveti!

I-a uite si Alinuk tot de pe langa Targoviste. Ce mica e lumea...

Gabriela_s spor la zugraveli!
Anis sanatate multa lui Ingrid. Mi-e si frica sa mai plec cu Mihnea pe undeva. Vroiam sa plecam vreo saptamana la tara( langa Targoviste) dar pana fac eu curatenie, pana spal...pana dau cu toate cele de furnici, de gandaci...mai bine ma las pagubasa.
Oricum n-o sa pot sa-l tin in glob de sticla dar...
Alintaxa super haioasa Roberta.
dianamizzi m-au distrat tare povestirile tale.
livia, felicitari pentru botez. Irina e roscata sau nu vad eu bine?A! La multi ani ei si tuturor sarbatoritilor zilei de azi!

Mai fetelor pe mine ma dispera PARUL. De cel de pe cap e vorba. Adica mie imi cade intr-o veselie, deja m-am obisnuit, dar a inceput sa-i cada si lui Mihnea....peste tot.Pe langa faptul ca a inceput sa i se vada cheliuta, ma mai trezesc cu fire de par pe cearceaf, pe suzeta, pe prosopel. Da-i si curata, scutura, spala...

Fug.

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loremunteanu spune:

quote:
Originally posted by livia72

Buna,

Intrebare:> a trecut cineva alocatia copilului pe card? Unde se face, ca am inteles ca s-a mutat sediul din strada aia de langa Mosilor?

Livia, eu am fost pt alocatie pe strada Hambarului, la capatul autobuzului 104 (eu stau in sectorul 5; nu stiu daca are vreo importanta). Eu m-am dus degeaba pt ca aveam indemnizatia pe card si cand am ajuns acolo mi s-a spus ca alocatia intra si ea pe acelasi card in mod automat. Am avut la mine un extras de la banca (BCR, au comisionul de extragere cel mai mic), certificatul de nastere, casatorie, buletin + copii... Parca atat... mai intreb sotul cand apare acasa...

La mai multe lunisoare sarbatoritilor zilei!

Am fugit la treburi... Apoi la vot... Si mai scriem mai pe seara, maine, cine stie...

Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

pai eu astept diseara sa vad cum e degetul, daca e rosu in continuare , ori imi fac curaj si bag foarfeca mai in colt si incerc sa-i tai coltul... dar nu sant sigura ca e ceva acolo, dar incerc, daca nu maine iar la spital si le pun sa taie ele. acum este inca pansata cu solutie din aia de la spital... las pana diseara - oricum vad ca nu o doare ca pot sa pun mana cat vreau acolo si nu reactioneaza... nu fac eu mare tragedie din asta si zic ca scapam usor ca nu las asa ... ori o rezolvam maine (daca nu ii trece intre timp cum au zis doamnele doftori de la spital ca cica trece)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

bei Messa ce sa zic, noi avem neamuri peste tot, numai sa vrei sa le stii, pai ce facem noi fata - ne luam una dupa alta si tot asa crestem noi copiii mari.... azi cu una maine cu alta!
bai am un somn in mine de nu ma vad, sau e de la timp, cafea am baut - nu ajuta dar efectiv cad ochii in gura... incerc sa ma culc...

Mergi la inceput