Stelute de ianuarie februarie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kateryna spune:

La multi ani sarbatoritilor acestei zile!
Ma bucur ca v-au placut filmuletele cu Anelin.
Aaa...Miha, eu nu-i zic Pinochio.
Alinuk si fetele care merg in Cismigiu...am inteles "din surse" ca tot e la moda asta cu sursele ca o vreme o sa fie inchis locul unde dadeam de papa la bb...Monte ... Ieri cand ati fost era inchis?

Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza29 spune:

mihacarm2002 ba da normal ca se zbatea saracutul, dar era o asistenta care il tinea bine. Offf. Din pacate nu allaptez, cat m-am chinuit dar nu a venit lapte. Din cauza hemoragiei puternice de dupa nastere si a anemiei formate, nu am avut lapte decat o sapt, si atunci era cam 20-30 ml odata.
Auzisem si eu ca au mai pus fete lapte de mama in ochisor dar eu de unde...
Ivona1977 vaaaaaaaai nu iti pot spune cum am rezistat, el urla ca din gura de sarpe iar eu plangeam si tremuram, o tot intrebam pe dr nu e gata..haideti d-na odata ca il doare rau... Am facut prostia asta in necunostinta de cauza, m-am dus la dr cu el si a zis ca daca nu intervenim acum cat e mic si nu stie, face infectie care se duce si la celalalt ochisor si atunci va fi mai rau, si m-am speriat si d'aia am facut-o. Nu va explic cat am regretat si cat am plans dupa.
marinar asa si Dari dimineata, vorbeste si eu mor de soooomn. Bine astea se intampla dupa ce facem kk si ne schimbam ca altfel e jale.
Bine ca e sotul ok.
catalina ce ma bucur ca esti mai bine. Prietena ta merita un .
ylilimic, vai fetita tu cu spatele tau si pitocii ccare dau trezirea dimineata, de foame zici, pai seamana cu tine?
dianamizzi ce sa zic ai o soacra de toata mandria, va si distreaza, e buna la casa omului. Si apoi femeia avea dreptate, cine stie ce ii dai tu fetii in romania.
Vecina ta e chiar dusa cu capul saraca de ea sau mai bine zis saracul copilas. Auzi la un an si ceva...doamne fereste.
anis doamne micuta frumoasa, e sigur alergica, si eu am astm alergic si sunt alergica inclusiv la intepaturi d'astea. Nu stu daca exista medicamente antialergice pt o varsta asa mica,eu am luat claritine, dar du-te la alergollogie sa ii faci teste ca sa stii la ce mai e alergica. Offf, sanatate multa.
rali asa stiam si eu ca patrunjel si pastarnac sunt doua diferite.
Daaaaaaaaaa aia e pozitia. Ptiu bata-i sa-i bata norocul.

luca bb de yagmur

bb de tonia

maria bb de livia72

lara bb de r marce

audrey bb de bell-vue
Sa cresteti mari si sanataosi ca frumosi sunteti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Autan family e ok??

Se vede ca o piscatura, o blanda in locul atacat de naiba stie ce e, tzantar ,desi am pus pastile de tantari, paianjen,etc..s-a facut curat la sange,,si tot mai e..
Mie groaza sa o mai culc in camera ei, de cate ori am culcat-o a fost ciupita..mie ca daca mai o ciupeste in afara ca se umfla ru, sa nu se declanseze reactie alergica generala, de aia imi e frica.

Sa fie de la saltea?Dar asa brusc..nu stiu..sun obosita rau, aseara am dormit cu e in pat si cu Iarina in brate la supt.Ingrid nu vroia sa doarma cu mine, vroia la ea in camera ce sa mai..am derutat copilul de tot.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

anis Autan family spray a dat o prietena de-a mea la copilas, dar sa ai grija sa nu atingi guritza si ochisorii. Ea a zis ca e foarte bun. Ea il dadea pe micut si impotriva tantarilor cand statea afara vara mai mult.
Sanatate frumoasei.

Mergi la inceput

rali uite-l si pe piciul meu.
asa vreau sa dorm azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by ALINATXA

Bna dimineata fetele,
Am intrat sa salut sa va spun ca suntem ok si sa va pun un fuilmulet cu bita la 3 luni fix
http://www.youtube.com/profile?user=ALINATXA

am sa pun poze noi astazi sa nu o uitati pe bita!
Va pup!
Eu nu prea sunt ok ptr ca mama mi-a pierdut catelul si nu sunt f vorbareata si nici buna de mare lucru !

Printesica Roberta

Uite cat de mari am crescut

Alinatxa am vazut mutritza de Bita..e o scumpa si seamana cu tatiiiiiiiiii leit!! ahi si cu tine un pic (la zburatac!)

imi pare rau de cutzu, dar poate il gasiti - pune niste afise cu nr de tel in zona unde presupui ca s-a pierdut mititelul!

de cand ma tzin sa-i fac si eu lui Lady (excatelusa mea acum a mamei - o cockeritza zbanghie) un banutz cu nr de tel pe care sa i-l pun la zgarda... cred ca o sa-i fac, pe bune!!

pup fete!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

neata!
salutare fetelor!

hai ca scriu repede... am fost azi la doctor, ca eri era degetelul desumflat si am zis ca trece, dar de unde ca dimineata iar rosu era! Ne-a pansat acolo cu spirt si inca nu stiu ce dracu solutie... dar asta dupa ce am facut eu gat pe acolo.... pai ce un deget umflat sau unghie incarnata este urgenta domsoara? veniti luni , marti, !!!! Cand??? Luni marti?? cand ii coace copilului degetul atunci e urgenta? acum nu e? Si cand au vazut ele ca nu se lasa asta... au pansat-o si au pus nu stiu ce acolo ca au zis ca la varsta asta unghia nu se incarneaza ca e prea moale unghiuta, dar poate e o infectie la contactul unghiei cu carmea, si nu are ce sa-i faca, ma duc maine sa o mai vada inca o data... eu credeam ca se baga cu vreo scula ceva acolo sa-i taie ce o deranjeaza... dar cred ca e prea multa munca pentru un chirurg treaba asta!!! sper sa fie adevarat si sa-i treaca de la solutiile astea (ca ele zic ca la copiii pana la 1 an e foarte rar sa fie de la unghie si trece in 99% de la sine cu un pic de dezinfectie a locului) dar daca e si maine rosu....ca oricum trebuie sa ma duc sa-i faca pansamentul... fac galagie mare acolo sa-si scoata ustensilele si sa rezolve cumva sa nu ajungem la copt!

in rest santem bine, papam lapte numai dimineata si seasa si eventula noaptea si la amiaza cerem cereale, sau supa pasata sau orez , ca altfel nu ne place laptele noua!!!
hai ca va pupacesc
si plec mai departe ca am treaba

votati?

o sambata si o duminica linistita va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli1977 spune:

Neata, fete,

Ca bonus pt minunata mea zi de4 ieri, am dormit,nene, azi, ca valiza in gara, pana la 10...nu dati cu roshii, eram varza aseara..

am vazut poze si filmulete minunate, sunt tare indragostita de toti puiutii de aici, sunt de acord cu Miha, se fac tot mai frumosi, pupa-i-as!

Alinatxa, chiar ma gandeam sa te sun sa vad ce mai faceti, ca ai cam chiulit..Bita e scuuumpa tare..fata, imi pare rau de catel...

Iza,, Dari al tau si-a luat o pozitie de somn fix ca Pisoi al meu..
in Targoviste am o fosta colega de facultate, fata fostului sef de inspectorat judetean de politie, Floricel, daca iti zice ceva..o cheama Octavia, s-a casatorit in ultimul an de facultate si sta cu sotul tot in Targoviste..am inteles ca era gravi la un moment dat, nu mai stiu nimic de ea..

Salina, ce familiuta frumoasa!!!dar tu stii, ca mereu iti zic, de cate ori va vad

vad ca se chinuie soarele sa iasa..

Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

rali la mine da si mai tare capul pe sate... daca asa ii place - sa doarma asa - numai sa doarma si sa ma lase si pe mine sa dorm

aelita - nu esti tu fata cu tigla pe acoperis... adica intre voatre si mare alegi votarea? da ce rezolvi fata? schimbi cumva in bine situatia? hai fata dute la mare si relaxeaza-ta ca ramai cu amintiri frumoase ca de la vot... cu ce ramai? aceeasi dezamagite, si daca tot santeti epilate si tu si fie-ta... ce mai astepti?

Ylilimic - fata eu am tinut fata nemancata - astfel incat sa manance si ea odata ca lumea 200 ml de lapte la o mancare, ca altfel manca 80 si incepea motul... asa ca o las o ora in plus nemancata si e bun nene si laptele la foame... incearca si tu sa-l mai lasi nemancat si o fi si laptele tau bun, poate mananca mai mult si te mai lasa si pe tine in pace ca 8 mese pe zi... mi se pare mult - macar la 6 sa se reduca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Fetele, yam-ul e cartoful dulce, o radacinoasa cu gust de dovleac. Uite o poza:
http://food.oregonstate.edu/images/fruitveg/yam/yam3.jpg

Alinatxa, ce scumpica e Robertzica! Cum si-a pierdut mama ta catelul? Of... mai esti bolnavioara? Ca iar n-am apucat sa ne vedem, fir-ar ea de boleshnitza!

lilimicule, albitura e formata din patrunjel, pastarnac si tzelina... buuuuun, miam-miam!

dianamizzi, cand are gupilu' doi ani e preferabil sa nu mai suga gupilu' ci barbatu' de tzatzele cu pricina! Tare soacra-ta

anis, cam toti suntem, intr-o mai mare sau mai mica masura, alergici la intepaturi de insecte. E normal si cred ca medicul iti va prescrie un antialergic (antihistaminic) pentru tratamentul imediat. Veninul cu pricina stimuleaza un raspuns imunitar prin eliberarea de histamina, deci tratamentul e cu ceva care inhiba productia de histamina. Ajuta si gheata pe locul muscat, reduce umflatura si calmeaza un pic durerea. Cand eram mica si ma intepa cate un paing faceam si eu la fel ca Ingrid. Si totusi NU AM NICIO ALERGIE, desi mai stranut primavara de la puful de plop. Copilu' e copil, e mic, reactioneaza foarte puternic la din astea. Cica cu cat e muscat cineva mai des, in doze mici, organismul se obisnuieste si nu mai se declanseaza reactia imunitara - se numeste "desenzitizare". Cand eram mica ma umflam ca naiba, acum poa' sa ma piste si mama paianjenului, doar se face asa, ca o buba, ma mananca si ma doare doua-trei zile si gata. Dar eu in copilarie prindeam paianjeni si ii puneam la borcan sa-i studiez si logic ca ma si piscau din cand in cand de ma faceam ca cimpoiul). Nu prea ai cum sa previi muscaturile de insecte si poate nici nu e bine sa le previi prea mult, ca dupa aia cand o fi mare la prima piscatura ajunge doamne-fereste la urgenta... Nasol e ca dureaza cam doua saptamani pana se duce umflatura si disconfortul. Unii medici prescriu si antibiotice din familia "cilinelor" ca sa previna o suprainfectie bacteriana la locul umflaturii. Iti povestesc toate astea, pentru ca a trecut soacra-mea prin asa ceva de curand, a stat saraca si a schiopatat doua saptamani cu umflatura, a luat Claritine si Oxacilina. Pe vremea cand eram eu mica mama ma dadea cu miere pe locul muscat si asta era tot tratamentul. Acum exista antihistaminice. Vezi ca e si un gel, deci tratament topic, se cheama Fenistil, e destul de bun.

rali Sper ca e mai bine tatal tau.

bai liudo, zau ca fi-mea e la indigo cu a ta!!! avem naibii vreo gena comuna, pe undeva... ai rude prin ucraina, basarabia, alea alea? sa incep sa caut unghiile fetii, ca vad ca de mancat la fel vrea si a mea...

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput