Stelute de ianuarie februarie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 27
marinar spune:
neata
la multe lunishoare:
luca bb de yagmur
bb de tonia
maria bb de livia72
lara bb de r marce
audrey bb de bell-vue
iza imi pare asa rau pt darius, dragul de el!
catalina ma bucur ca sunteti mai bine si ca prietena ta ti-a mai ridicat moralul. hehe vrei sa-l americanizezi pe mateiashu?!
marybell din fericire nu a fost nimic grav si am trecut peste. o sa trebuiasca sa stea masina cateva zile in service ...asta e.
iza si noi o luam pe emmi in pat dimineata pana ii dau sa pape si are asa chef de vorba...dar ea sta in camera ei. fiecare cu teritoriul lui.
gabriela spor la treaba.
salina sunteti niste frumosi!
ivona si eu cred ca seamana pushtoaicele noastre la ochishori si la falcutze.
alinatxa e super haioasa robertica cum incarca ea sa-si tina caputul cat mai bine.
noi suntem ok, emmi s-a trezit la 6.30 direct cu chef de vorba. nici nu deschisese ochii dar chitzaia.
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
dianamizzi spune:
buna dimineata fetelor!
azi mergem la vot
. se organizeaza in capitala , la consulatul roman. cu ocazi asta il cunosc si eu pe consulul fantoma, pe care nimeni nu-l gaseste niciodata...
aseara m-a sunat o romanca, tot diana o cheama. avea numarul meu de acum 2 ani dar eu nu-l mai aveam pe al ei ca mi-au furat telefonul in bucuresti cu toate alea. si cica sa vin si eu ca se intalnesc romanii la 10 jumate. super . abia astept, cunosc si eu lume noua ca stiam de romani pe aici dar ...cum sa le dai de urma...
azi e super frumos afara, o imbrac pe thea in rochita, pun poze mai tarziu si v-o arat.
CLEO - daria ta seamana cu thea mea. asa mi se pare.
un pic, nu stiu, ori ca amandoua arata mai maricele decat sunt. a mea e slabuta dar asa arata mai mare de 4 luni jumate.
am vazut poze si video fetelor , multe ca multe ati pus de ieri pana azi! si va pup bebeii , niste scumpeti toti! Meg cu mixerul ei, Bita de ALINATXA , ANELIN SI multi
ups zbor, papa
ylilimic spune:
Neata!
copiii astia ai mei se intrec "care se trezeste dimineata mai devreme". Azi a castigat Matei care la 7 avea ochii mari si cerea de mancare. Adam ma dispera, cu suptul, are cca 8 mese pe zi - mai are cineva atatea?
Cu tot piureul si fructele lui peste prajit, asta tot cere lapte la 3 ore
. Normal ca de azi ii dau cereale la culcare, la lingurita!
V-am mai zis ca la Matei am dat mai intai sucul de fructe si cereale cu lapte LA BIBE si apoi am incercat cu lingurita ...mare prostie, exemplarul asta a acceptat foarte greu cu plansete de ambele parti!
[redSpatele [/red]ma doare mai tot timpul, insa uneori sunt chiar teapana si ma tot gandesc ca asa e si in cosgiuc
, fizioterapie, masaje profesionale ies din discutie caci nu am cu cine lasa copiii. Prefer sa iau 1 pastila pe zi (de fapt noaptea sau dimineata devreme) si ma pot misca. Si nu are cum sa treaca prea repede cand eu ridic INCA in brate un carut de cca 7 kg + bb de 6,4 kg+ cumparaturi in cosul carutului + Matei in/din patut la nani. e suficient? ce ziceti? Las' ca-s mare nu ma dau eu batuta asa usor!
Ziceti dom'le asa, patrunjel = albitura = pastarnac. Cel putin la mine!
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
dianamizzi spune:
gata, a trebuit sa inchid calculatorul ca face un piuit ca sirena de pompieri. tre schimbat un ventilator.
fetelor, ieri m-am intalnit cu vecina asta a mea de sus, are o fata de 1 an si o luna. aia de nu iese niciodata afara, v-am zis eu de ea. ca am chemat-o odata sa vina si ea cu noi afara cu copila ei si a zis ca e tare ocupata , tresa faca curatenie ca e ziua fetei ...peste 2 saptamani!!! si vorbeam noi de una alta, cum e thea noaptea. ea se trezeste sa pape de 2 ori de obicei... eee. asta inca alapteaza, ca daca sta numai in casa ce sa faca si ea, mai tine de urat... si cica fata ei, sara se culca la 9 , apoi se trezeste la 10:30, la 12, la 1:30, 2:30, 4, si asa mai departe....
doamne sfinte, la peste un an sa se trezeasca sa suga la ore din astea. si i-am zis ca thea se mai trezeste dar ii dau suzeta si se culca la loc... i-am zis ca poate si a ei are dorinta sa suga, nu sa manance la varsta asta. si ce zice ea fratilor.... "eee, suzete...nu vreau sa aiba din astea sa stea cu ea in gura pana pleaca la scoala. daca vrea sa suga sa suga de astea!!! (si imi arata tzatzele ei) "
baaaaiiiii va zic cand am auzit-o zicand asa am ramas proasta , muta.... bine daca prefera femeia sa o suga de tzatze pana pleaca la scoala in loc sa molfaie suzeta, bravo ei. eu zic ca am destule "folosinte " pentru ale mele, nu le pun la inaintare ca suzete.... 
of, mare ti-e gradina ta doamne...
mie imi place sa va aud zicand de progresele copiilor, ma bucur ca au inceput sa manance si le place ! abia astept si eu cu thea. voi sa tineti minte ce si cum sa ne ziceti si noua , astea de mai tarziu. am notat ce a zis MESSA . super ideea cu orezul in pireu. cred ca are alt gust. mai complex.
aoleu
auzi-ti ce imi zice mie soacra-mea, vestita in perle... s-a gandit ea ce s-a gandit si a venit cu urmatoarea intrebare... "pai... daca tu o sa incepi diversificarea cu thea cand o sa fiti in romania.... apoi cand va intoarceti cum o sa ii dai acelasi lucru??? " ![]()

auzitiiiii mai fetelor.... mmmm pai nu stiu, zic eu, da cred ca legumele sunt aceleasi in toata lumeaaaaaaaaaaaa 
![]()
acu nu stiu cum a copt ea una ca asta... adica ce credea ca ii dai, alde niste piftii sau sarmalute in foi de vitza, sau alte specialitati romanesti...
da mai, asa cu soacra mea, ma stric de ras cu ea...
asa alta poveste povestita. cica eram noi la socrii la masa saptamana trecuta, cu o matusa venita din australia . si povestea asta ce si cum, unde sta ea, ca are un apartament tocmai la etajul 3 s n-are lift si ii e greu cu caratul sus.... si soacra-mea mirata si revoltata: "pai cum , in australia NU SUNT LIFTURI...??!!" sa murim de ras eu cu sandro, eram pe sub masa , ea rusinata, nici nu isi da seama la vorba, da asa din ea una dupa alta.
eee da mi-e draga asa cum e, ca ne distreaza si pe noi mereu ![]()
gata cu barfa. am plecat ca tre sa punem stampila pentru domnu presedinte basescu , tre sa votam NU ! tineti minte!
v-am pupat!
o zi minunata tuturor!!
diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi
anis spune:
fetele sunt disperata...
acum 3zile, Ingrid i s-a umflat fata.dar rau..i se inchisese ochiul stang..si era pericol de blocarea cailor respiratorii.Cosmar ce mai.Am ajuns la dr, intepatura de insecta, cel mai probabil paianjen.Faza e ca desi am plasa..am dat cu sprayuri..tot mai o inteapa, are piciorul umflat rau acum...
doarme cu mine..nu stiu ce poate fi..ca s-a facut curat la sange...mie frica s-o mai culc in camera ei..
aveti ideii de intepaturi cu umflaturi mari??? E clar ca e alergica, trebuie sa ii fac teste ..etc
*** AniS ***
Iarina-Elisa
*** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia
*** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***
INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
rali spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei! Sa fiti sanatosi, frumosi si voiosi!
Megbeng, Kate, Marinar, Alintaxa- foarte frumoase filmulete, iar bebeii vorba mihaelei sunt din ce in ce mai frumosi!
Alinuk- somnul va fi mai dulce acum :)
Gabriela, Salina- bine ati revenit!
Salina- ai o familie foarte frumoasa!
Tonylexa- bine ai venit! Multumesc de pontul cu periuta de dinti si cu crema supliform- o sa imi iau si eu!
Iza, Liuda - vorbiti cumva de aceste pozitii? 1 si 2
Offf....Iza prin ce a trecut Darius...
Liuda - imi spui si mie ce ti-a spus dr. in leg cu unghiutele.. ca si noi avem aceeasi problema...
Marinar- bine ca sotul e ok si masina se repara in cateva zile.
Lili- tare greva... si mailurile :). Lili- noi avem 6-7 mese pe zi (numai si numai san). Offf si cu spatele...poate gasesti pe cineva sa stea o ora cu piticii..ca pana la urma pastilele nu cred ca o sa -si mai faca efectul... Patrunjel= pastarnac... nu cred... sunt 2 albituri diferite nu?
Ivona- bravo ca ai mai scapat de 2 kg...eu mai am "doar" 5 kg ca sa ajung la 49, dar toata lumea imi spune ca inainte eram prea uscata si sa raman asa :))... ce bine ma simt cand vad ca intru in pantaloni
Mediterana - bafta la examene!
Aelita- sper ca esti la mare... ce rochita frumoasa ai facut...si mie imi plac tare mult lucrusoarele facute manual
Messa- imi place schema ta .... botezul sa iasa asa cum va doriti
Dianamizzi- vecina ta seamana un pic cu cumnata mea- piciul ei si acum la 4 ani se mai alinta uneori la titi..... iar de soacra ce sa mai zic.... si noi tot NU o sa votam...
O zi buna!
(31.01.2007)
ylilimic spune:
anis - Claritine neaparat! Face si Matei o forma urata de alergie la insescte si am mereu in casa + cand se culca da-o cu Autan (spray sau stick, eu am stick)
Autan e bun si pt bb cand iesiti afara, vara e plina de gaze si tantari!
Colectia de stelute!
Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac -
Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! -
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007
kateryna spune:
Anis, saracutza Ingrid prin ce a trebuit sa treaca. vezi ca dca e alergica la ceva nu trebuie sa fie o insecta care sa faca o umflatura mare. De ex albina. La unii se vede un puncticel in schimb la cei cu alergii..se umfla destul de rau tot corpul. vezi sa nu fie cumva si muscatura de tzantzari ptr am auzit si de tipul asta de alergie sau de furnici. Oricum cel mai sigur e sa-i faci testarile ptr alergii.
Kateryna si
Anelin-George (7 ian 2007)