Stelute de ianuarie februarie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Desi cam la spartu' targului... apar si eu sa-ti urez Alinuk LA MULTI ANI fericiti alaturi de cei dragi si iubiti! Sper ca ai avut o zi frumoasa!

Iza - tu poti incerca cu borcanase daca doresti, poate Darius e mai putin mofturos decat Evi. Sper ca macar mai incolo sa le accepte si ea, ca intentionam sa tragem o fuguta la mare si doar n-o sa stau sa fac mancare pe-acolo...

Aelita - buna ideea ta referitoare la pete, mai ales ca suntem in "sezonul morcovului" ca sa zic asa si asta pateaza tot ce prinde. epilate suntem si eu si fii-mea...esti mortaaaaala

Marinar - super super dulce Emma, frumoasa si vorbareata cum e ea!

Megbeng - m-am bucurat sa te "revad" si mai ales sa-ti vad minunea haioasa foc, ca tare dulce e in filmulete.

Messa - si Ariana chiar mananca 150 ml de piure? Da-mi voie sa zic wow, e super! Orezul pudra (banuiesc ca cel de la Nestle) il adaugi pt. consistenta? Adica sa fie piureul mai bogat dpdv caloric? fata dasteapta, si eu sunt adepta personalizarii (si a respectarii ritmului propriu, respectiv a nu obliga copilul cu ceva doar pt scrie la carte ca trebuie si ca e varsta)

Criss68 - bafta la examene!!!

Pai, mai Katy, nu-i mai stresa baiatului dintisorii . Pupici lui Anelin scump si dulce

Ylilimic - am inteles eu bine? Ii dai lui Adam cereale cu lingurita? Ca masa de seara?

Elis - wow, ce zi ai avut!!!! Dar lasa ca un zambet de-al Andreiutului si...dispar toate supararile, nu-i asa?

Gaby - pai pune si tu poze sa vedem fata frumoasa! Asta dupa ce termini cu balamucul cu zugraveala

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Stati, ca baba a uitat... am pus cateva poze cu Eviusha, numai ca trebuie sa va logati. Daca sunteti curioase sa ne (re)vedeti...

Si multumiri speciale Mihacarm, Marinar, Megbeng, Messa, Delfinuta

ALINA, cu doua comori: printesa EVI (3 ian 2007) si DAVID (18 iul 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza29 spune:

ylilimic multumesc mult fetita, o sa caut d-na dr si sper sa rezolv problema. tie si baieteilor mumosi.
Daconst nici nu am cuvinte sa spun cum a fost, inca mai am cosmaruri, imi imaginez Dari cum o fi saracutul. Ceea ce ei fac cu aceasta interventie este inuman, mai ales unor fiinte asa mici si dragalase. Dari a fost speriat vai de el in ziua cu pricina, ,mi-era frica sa nu ramana asa, dar si-a revenit. Daca stiam in ce consta interventia nici nu ma gandeam sa il duc, mama tampita ca nu m-am interesat mai bine inainte. Aaaaaaaaaaaaa si am auzit mamici care i-au dus de trei-patru ori sa le faca aceasta interventie ca deh nu reuseste din prima.
alinuk mai mama ia uite ca gasii si eu o fata de aici, extraordinar, si eu care ziceam ca nu exista. Cum ai petrecut azi? Zi-ne si noua, cum a fost bb, hai detalii, detalii. Pai...
Salina pai bineinnteles ca voi incerca, cum il vad eu pe piciu' mort de foame si baga in el de rupe, poate haleste si d'alea, dar oricum vreau sa ii fac si proaspete in casa, zic eu ca ar fi mai sanatoase. Acum sa vedem ca mai am un pic pana la diversificarea "familiei".
Apropo, si noi suntem cu patutul lui Dari in camera noastra. Mie chiar imi place, dimineata, dupa ce pleaca tati la serviciu, il iau pe pici in pat cu mine si vaaaaaiii ce ne mai pupacim noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Salina am vazut-o pe Evi, dragutza de ea, ce bine sta pe burtica si isi arata cercelushii, frumoasa de ea. l-am vazut si pe Davidutz si pe Picky. si tu frumushica, arati foarte bine, cred ca nu mai ai probleme cu kg, ai scapat deja de ele, nu?
sunteti o familie frumoasa si reusita.

Megbeng mie mi-a scapat filmuletul cu Matei si tot citeam eu p'aici cum il admirau fetele, asa ca m-am dus in spate, pagina cu pagina, pana am gasit filmuletzele si le-am vazut. Doamne cat de scumpic e ...ce se distreaza el cand aude blender-ul. e fenomenal.
editat: sunt curioasa daca in momentele acelea ii pregateai lui ceva de papa?

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

Salina, da, baga 150 de piure (adica cca 180 grame) la o masa! Dar 150 de lapte chior nu baga nici daca ii torn cu palnia pe gat! Orezul, exact, il bag ca sa ingrasam nitel purcelul, ca de cand cu refluxul mi-a luat cam putin in greutate.

Mai, da' tu ar trebui sa mai faci cativa prichindei, ca tare bine-ti ies!!!

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihacarm2002 spune:

Salina, fara doar si poate Eva e o frumusete! Si ce bine sta pe burtica!
gabriela, hai termnina renovarea si mai povesteste-ne din ispravile Adrianei!

Astazi, analizand pozele si filmuletele, am ajuns la concluzia ca pe ce cresc bebelusii se fac mai frumosi si mai dragalasi.

iza, mi s-a facut parul maciuca! Pai nu a miscat Darius capul in timpul operatiei? Nu am retinut daca alaptezi, dar parca auzisem ca laptele matern e bun in astfel de cazuri.

liliana, zilele trecute am ramas si eu intepenita de mijloc. Atat de rau, ca eram sa cad din picioare cu fata in brate cand m-a sagetat o durere. Am pus brau de care stiu ca ai si tu si a trecut intr-o zi. Dar port zilnic niste pantaloni gen superslim.

katy, marinar, f. frumoase filmuletele.
Katy, am auzit bine ca ii spui Pinocchio lui bb Anelin? Si eu ii mai spun Evei asa pt ca mi se pare ca are nasul prea in vant!

Aelita, ma repet, dar esti talentata, nu gluma! Ce frumoasa e rochita!

Noi am avut o zi obisnuita: Somn toata noaptea (cu treziri scurte pt alaptari), trezit la 10 ca nu am mai luat-o in pat ca sa nu se invete cu narav, scandalul obisnuit la tzatza, cateva reprize scurte de somn in timpul zilei, plimbare, baie pe ultima suta de metri ca la orele 23 in Cta se opreste apa calda si am dormit ca valizele pana la 22,30 cand veni C. Acum iar doarme. Poate se trezeste pana ma culc ca sa o mai alimentez inainte de a ma culca si eu.

Ma bucur ca in ultimele zile nu a mai plans la baie chiar daca o trezesc cand o dezbrac. Insa am reintrodus Sab Simplex-ul pe care nu il mai folosisem de la 4 sapt. Se pare ca seara incepe sa o viziteze colicii. Oi avea si eu o vina pt ca nu prea ma mai chinui cu scosul aerului de teama sa nu scoata laptele.

Mihaela si Eva Florina (9 feb. 2007)
Eva~Florina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ivona1977 spune:

Multumesc Adela

Kate ce scumpel e Anelin cu iepurasii lui :D

Marina am vazut-o pe Emmi, tare e dragalasa…Am vazut si abdomenele. Mie mi se pare ca Emmi si Ella seamana intre ele. Imi pare rau de sotul tau,de accident, bine ca n-a patit nimic! Si al meu mi-a facut asa o bucurie de ziua mea acu 2 ani, in singura zi cand a fost gheata si la noi…

Cleo ce fetita frumoasa ai…Pare mult mai mare decat varsta ei, cred ca din cauza parului…

Lili cefrumos ai zis de Matei. Te cred ca e greu, eu am facut azi o criza de nervi din motiv de bebe urlator, abia m-a calmat sotul. Nu vreau sa stiu cum e cu 2… mamica curajoasa. M-am distrat iar cu jaga jaga, daca dai search pe you tube gasesti mai multe clipuri pe piesa asta asa simpatice.

Merci Messuto, Dana, Lili pentru felicitari

Cristiana, si Ella mea e cheala la spate. I-a ramas un smoc lung in crestet ca o casca, pe la spate e ca vulturul plesuv…

Iza e nostim Darius cand scoate limba…Si cu canalul lacrimal, eu stiam ca se lasa pana la un an si abia apoi se intervine. Mama ce nasol, cum ai suportat sa vezi ca ii baga acul in ochi pe viu, cred ca eu lesinam acolo

Mediterana bafta la examene si tie! Bine ai revenit! Latina greaca, aoleu ce greu!

Messa ce e yams??

In ultimele zile ma cam scartaie Ella la cap. Cred ca are reflux, ca miroase a voma mereu cand o ridic, desi nu vomita tot timpul. Am inceput si eu azi cu 10 ml de suc de mere. Maine ii dau 20. Dupa asta nu a scartait…

la fete

Ivona si Ella 12 ianuarie 2007

Mergi la inceput

Am incercat sa o contactez pe Belle Vue, i-am trimis un SMS dimineata, dar nu mi-a raspuns. Cine stie ce probleme are si ea saraca...

la fete

Mergi la inceput

Si eu pe aici ca cetateanul turmentat

Pana la urma votati sau nu votati? Ca eu nu pot sa votez ca urna e tocmai in Londra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINATXA spune:

Bna dimineata fetele,
Am intrat sa salut sa va spun ca suntem ok si sa va pun un fuilmulet cu bita la 3 luni fix
http://www.youtube.com/profile?user=ALINATXA

am sa pun poze noi astazi sa nu o uitati pe bita!
Va pup!
Eu nu prea sunt ok ptr ca mama mi-a pierdut catelul si nu sunt f vorbareata si nici buna de mare lucru !

Mergi la inceput