Stelute de ianuarie februarie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adinush spune:

Lilicule patrunjel radacina

de Ayleen-Alexandra *09.01.2007*

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

quote:
Originally posted by ralu74

Megbeng- sotul tau lucreaza cumva la DEN BRAVEN? si il cheama Razvan?
Am vazut filmuletele si sotul meu l-a recunoscut pe sotul tau, asa zice el.

nu, nu lucreaza la den braven si nici nu il cheama razvan..desi incep sa intru la idei daca sotul tau l-a recunoscut..

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Am uitat sa va zic ca sunt reduceri bunutze la Sensiblue: Chicco (inclusiv sol de sterilizat), Avent, Sanosan, Nivea baby, Hipp, Pampers, si multe altele pentru adulti.

iza - te cred ca ai suferit deopotriva cu Darius la faza cu ochisorul. Daca vrei cea mai buna parere cauta sa iei legatura cu d-na Monica Pop (chiar si prin telefon o gasesti) la clinica de oftalmo din buc. E cea mai potrivita - cauta-i referintele pe net. Are adesea emisiuni la EtnoTV, in care condamna mult astfel de interventii facute de doctori de pretutindeni... bb mic!

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Pup fetele. Intru si io nitel pana sa cad lata. Cu nedormitul de azi noapte si toata ziua de azi ... sunt absolut terminata. Sper sa pot dormi ca altfel sunt varza maine.
A venit prietena mea si asta seara i-am facut amandoua baie lui Matei. Spre seara deja planuiam cum o sa il trimit io pe Matei la ea sa mearga la colegiu in America. :)
Ma simt mult mai bine ca azi dimineata, fata asta are o super influenta asupra mea. Am baut chiar si putin vin. :)
Raportam azi trei pampersi cu kk mustar desi verziu. Ca de obicei speram in mai bine si maine si duminica reintroducem treptat Humana 1. Doamne ajuta,

Hai va pup ca nu mai pot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Iza,mama ce povestesti acolo.Mi s-a ridicat parul pe mine.
Vreau sa-ti spun ca si Lucas are un canal lacrimar infundat si poate de aia m-a afectat atat ce ai povestit.
Cum e posibil asa ceva?fara anestezie?
Noroc ca aici se stie ca pina la un an nu se face nimic la canal.Se presupune ca bb creste si atunci isi da drumul si canalul.Eu nici macar antibiotic nu am acceptat.
Mai era si Pako cu problema asta.Poate ne mai scrie ea ce a facut.
Oricum la noi parca nu mai e asa rau ca la inceput.Mai are secretie,dar mai mult cind plinge.Si nici masaj nu prea i-am facut.

Aelita,stiam eu ca mai am de zis ceva.Te inteleg cu plecarea in Ro ca noi ne luam de aici cam tot cind plecam fara bb,apai acum va fi jale.Eu imi caram de aici de la cosmetice pina la mancare,tot cu mine.La bb sigur voi umple masina cu tot ce am nevoie pentru el.
Am noroc ca patut de calatorie si carucior imi dau prietenele din Ro sa nu le mai car si pe astea,ca alrfel era jale.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

eli, noi facem un botez fara tam-tam, numa' famelia, ca n-am niciun chef de tambalau si trambaleala. Oi face baieram cand ii taiem motzu' si e si ea mai mare. Acuma nu ma trage atza la petrecareli, asa ca mergem famelia la beserica, scufundam fata, o las cu prietena mea acasa si eu ma duc la famelion acasa si ma pun in cap cu niste uischian si ceva bericioaice si ajung acasa pe 3 carari si ma culc bustean pana duminica, iar duminica vine nasa sa ne faca baia aia de dupa botez si dupa aia culc fata imbaiata si ne tinem iar de niste beuturici batranesti pe terasa, numa' noi si nasii si gata.

alinukule, supertare cadoutzu Tareeee!!!

delfinutz, supitzele sunt mai usor de digerat ca suculetzele, ca-s fierte...

cristiana

iza Face bine, ii plac legumele mai mult ca laptele

Maryela si Marybell, deci nu confuzam io chiar jaba

Maryela, hai sa povestesc schema mea; eu am asamblat toate schemele de diversificare pe care le-am gasit, si mi-a iesit o schema personalizata Am luat in calcul urmatoarele chestii:

1. legumele care ne plac si ne fac bine mie si lui tati (ca, genetic fiind fifty-fifty, trebe sa se comporte la fel si gupilu', m-am gandit eu); am eliminat tot ce noua ne face bur-bur in burta, adica: varza, spanac, broccoli, kiwi, portocala, mar (crud, copt e ok), vanata etc. Au ramas morcovi, cartofi, fasole pastai fiarta, mazare tanara fiarta, yams, avocado, albitura, conopida, dovlecel etc.

2. schemele de diversificare ale diverselor tari combinand alimentele de inceput recomandate de fiecare in parte, astfel am obtinut ca fiind cele mai "safe" pentru inceput piureurile de morcov si cartof si orezul pudra.

3. refluxul fetii si am exclus din schema fructele si sucul de fructe pana pe la 6-7 luni cand o sta in popou, ca dau aciditate majoritatea si noua fix asta nu ne trebe.

Stiam din ce patim eu si tati ca morcovul ne regleaza aciditatea gastrica si ne scoate dopurile din fund in caz de constipatie. Stiam din aceeasi experienta ca fata o sa fie moarta dupa cartof piure (si asta se obtine usor e tot, cu cartof copt in coaja, facut pasta si amestecat cu lapte praf si un strop mic de ulei de masline). Stiam ca o sa-i placa yamsul pentru ca e dulcel si seamana la gust cu dovleacul copt, care ne place la amandoi. Si tot asa. Eu sunt adepta personalizarii. Niciun organism nu seamana cu altul, asa ca este logic ca si schema de diversificare si reactia la diverse alimente sa fie diferite. Asa ca ne urmam instinctele si ascultam de experienta cu propriile noastre burdihane, ca doar ce naste din pisica shoareci mananca si ce naste din Messa si al nostru tati se da-n vant dupa papa bun

Cat despre cantitati, eu deocamdata fac in asa fel incat copilu' sa a la fiecare masa macar cantitatea minima de lichid si lapte, indiferent cu ce amestec laptele si indiferent de concentratia legumei sau a cerealei din "preparat". Practic eu nu inlocuiesc, ci imbogatesc mesele de lapte si voi face asa pana la 6 luni, cand voi incepe sa ii si inlocuiesc cate o masa.

Dano, e original, ca am zis ca facem botez in blugi sa vezi ce haios va fi cand comunicam fameleonului tzinuta obligatorie si vreau sa vad fatza lu' taica popa! Priceless!!

Mediterana, ii confectioneaza mama si lesa, dupa ce ii facu mei-tai

lilimicule, patrunjelul radacina, adica albitura, frunzele inca nu, mai incolo, pe la 6 luni le bag.

Catalinutzo, parca vaz ca pe masura ce iti umpli bateriile si iti recapeti buna dispozitie, dispar si kakātzele prea dese din "pempershii" lui Matei

--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!

Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marybell spune:

Liuda auzi? parca o vad pe Diana maine, poimaine ca iti zice: ce lapte in biberon mama, baga un suc si o pizza ceva. gata s-a dat la mancarica...

cristiana da dragutza, am vazut ca m-ai recunoscut

lily eu zic ca nu e normal sa ai durerile astea de spate asa continu. nu se poate face ceva fizioteraie? sau ma rog ceva care sa te mai elibereze de durerile astea de spate.

marinar bine ca nu a patit sotul tau nimic si s-a intors teafar la voi. stii vorba aia: fierul se repara, omul mai greu. sa va ajute Dzeu sa treceti cu bine peste momentul asta.

aelita ce ziceai tu acolo? ca nu ai chef de mare? du-te... ca stii tu, pofta vine mancand. distractie placuta si sa te relaxezi si pentru noi.

delfinuta deci tu ai activitate intensa acolo, nu gluma pregatesti si botez si nunta? am inteles bine, nu?

alinuk sa stapanesti cadoutz-ul sanatoasa, sa ai vise placute atunci cand dormi pe el

maryela deci gand la gand am fost, cand am facut conturi pe DC

danaacum sora mea si sotul ei stau in Palma de Mallorca - zona Alcudia undeva la aproximativ 50 km fata de orasul Palma, am inteles ca zona este renumita pentru plajele sale, peisajul frumos si baza materiala turistica nou instalata p'acolo.
cu petitul... pentru Erik, am inceput deja fiindca si eu trebuie sa am un cuvant de spus, nu? am glumit.
aaa si cu patuzul in camera noastra...si noi suntem in aceeasi situatie.

Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez

varsta Erik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

delfinutza, da, eu ma mut in baneasa!!!

Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by Maryela

Iza, cand am vazut ca esti din Targoviste, m-a luat asa o stare...Eu aproape toata copilaria mea am petrecut-o langa Targoviste, la bunicuta mea...Tare frumoasa zona aia.

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Iza, Maryella

hehe si pe mine mai pogoare nostalgia copilariei cu de'a v'ati ascunselea printre ruinele Chindiei

am parasit orasul acela cand am luat la facultate ..acum mai bine de 10 ani!! Acum ne facem o casuta de vacanta la 10 km de Targoviste intr-o zona mai de deal/munte unde ne vom incarca bateriile aprx in fiecare we!!

..am terminat generala 6 si Lic Ienachita Vacarescu - mate fizica pe atunci!

hehe ce vremuri!!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela_s spune:

buna seara dragi coforumiste!!!

n-am mai intrat de mult,dar la mine e balamuc din ala cu zugravit,renovat,praf si dezordine etc -intelegeti voi ideea...

am mult de recuperat,desi am mai citit printre picaturi una alta.......

am mai trimis mesaje pe YM,asa ca stiti ca inca mai activez!!!

intre timp fi-mea se face tot mai mare si mai frumoasa,sau cel putin asa o vad eu...!

in rest,nimic nou sub soare.............

toate cele bune si frumoase!

pup fetili si bebelucii!!!

Adriana Maria *iubita lu' mami si tati * //11 ianuarie 2007//*//pozele noastre
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">filmulete cu fetita mica in burtica //www.desprecopii.com/info.asp?id=1080" target="_blank">Nasterea unei stele//

Mergi la inceput