Stelute de ianuarie februarie 2007 (24)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sper ca v-ati prins....
pernutza reprezinta cadoutzul...pernutza inscriptionata cu mine si bb Margicutza

pup fete cucuiete

pup Eli, stai linistita

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

delfinutza merg la electrostimulare la mine in cartier, salonul se cheama sindiestetclinic. au si site...pune www si .ro la denumire dar preturile nu sunt actualizate. nu stiu daca da rezultate, o sa vad si o sa-ti spun cum sunt dupa 15 sedinte, ata am luat deocamdata.

messa am inteles. am banuit eu ca asa faci dar mai bine sa intreb. e super buna ideea.

eli super misto. cred ca e tare folositoare cartea.

cristina asa e, nu pe cheltuiala noastra. oricum aveam casco, deci nu asta e problema, dar alergatura, service, etc....sa ne fereasca Dumnezeu!

iza pupam dariutzul dulcic.

alinuk ff frumos cadoutul

Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

Adela, chestia aia alba de la scaun poti sa o folosesti pana face bebe 6 kilograme. Parca asa am citit.

Marybell eu sunt aici iubita, mai tot timpul...mai greu e cu postatul asta ca de cate ori incep si eu un mesaj intervine, invariabil, ceva.
Uite, vroiam sa-ti spun ca atunci cand mi-am facut cont pe DC am avut in minte 2 nume utilizator: MARYELA si MARYBELL . A mers primul asa ca...:)

Vreau sa urez si eu bun venit noilor fete!!!
Tonylexa multumim de informatie...o sa caut si eu Supliform. Mi-am notat.

Mai dar ce fata vorbareata are Marinar si ce cuminte sta Anelin la filmat!!! Tare dulci sunt!!!
Aoleu ce codite are Daria, si ce ochi albastri...m-a topit , gata!!!Ptiu, sa nu fie de deochi!!!
Lili eu zic ca Adam e "barbat bine".
Draguta, dar tu nu poti sa faci un tratament, ceva cu spatele ala, sau macar fizioterapie, ceva, sa nu te mai doara.

Fugim sa facem baita...

Pupici!

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maryela spune:

As vrea eu sa fac baita, dar n-am cu cine...doarme frate...parca-l vad ca se trezeste la 2 noaptea . Mai stau un pic si ma duc sa-l trezesc.
Dana am tot vrut sa-ti spun ca am luat si eu topfer 2 si nu am vazut sa scrie ca se da doar atunci cand se incepe diversificarea. Si m-am chiombit( asa s-o scrie???) bine.
Messa si Adinush - ca pe voi v-am auzit- povestiti-mi si mie va rog cate feluri de legume am voie sa-i dau si in ce ordine. Adica morcov, cartof , patrunjel si brocoli...si pe urma???Sau doar astea sunt? A! Acum am vazut...si roscove??? Ce-s astea frate???Si cata apa pun???.....Zici ca sunt picata din luna....
Iza, cand am vazut ca esti din Targoviste, m-a luat asa o stare...Eu aproape toata copilaria mea am petrecut-o langa Targoviste, la bunicuta mea...Tare frumoasa zona aia.

Mai Eli da` ce zi ai avut si tu....La cat mai putine de acest fel.

Gata ma duc sa-mi trezesc odorul ca ramane neimbaiat.
Dar inainte intru si eu repede in mailul comun.

Pupici la mamici si bebici.

Marilena si cel mai dulce bebe, MIHNEA- GABRIEL( 24 ianuarie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Noi am facut baita, am papat si dormim dusi...pe mine ma doare capu ingrozitor, drept pt care ma duc sa trag pe dreapta. Stau la tv pana la 12 la ultima masa si gata...somn de voie!

Pupici si noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Of,ce chef de scris ati avut azi,ca abia am reusit sa ajung la final cu postarile.Sper sa mai si tin minte ce aveam de scris.

In primul rand multumim pentru felicitari!Adevarul e ca pica tare bine!

Liudo,Helenutza,Romaria sa ne traiasca puiutii si sa fie sanatosi!

Alinuk,La multi,multi ani fericiti!
Foarte frumos cadoul,mi-as dori si eu asa ceva.Vad ca si tu esti cu patutul in dormitor,deci n-am ramas singura.Dar e tare comod asa.

Marina,e o scumpete Emma.M-am distrat in filmulete ca atunci cind apropiai camera de ea iti scotea limbuta afara.Tare de tot,parca stia cind e momentul!
Imi pare rau de accidentul sotului,dar la ce circulatie e in Bucurestiul ala,nici nu ma mir.Bine ca el n-a patit nimic.

Aelita,fata mai stai pe ginduri?Fugi fata la mare ca astia nu merita atata sacrifiuciu.

Eli,moama fata ce zi ai avut si tu.De groaza,bine ca s-a terminat!

Ivona felicitari pentru kg,si eu trag tare sa schimb prefixul la 6 ca m-am saturat deja.

Meg,ce rade fii-tu la mixer.Mi-ai dat idei sa-l incerc si pe al meu.Poate-i vin de hac cind plinge.

Maryela,curios cu Töpfer2.Scrie in romaneste pe cutia ta?Ca astia scriu clar ca in luna a 5 bb trebuie sa aibe o masa diversificata iar in luna a6a 2 mese diversificate.
Eu acum dau si 1 si 2 si am inceput cu borcanel Hipp,morcov cu cartof.
Vad ca nu e asa rau cum ma asteptam.Cred ca o sa haleasca fara probleme.

Iza,ce razacios e si Darius,dragul de el.

Criss,vad ca n-ai timp sa te plictisesti.Bafta cu examenele sa termini cu bine sa mai ai timp si de forum.

Catalino,utza nu te pune fizic pe picioare dar psihic face tare bineeee.

Marybell,ce frumos iti sta acolo cu 2 bb-i.Deja ai plecat in petit?Iti sta bine ca soacra.

Delfinuta,mersi de link.

Cristiana,eu nu ma suparam sa mai am un bb ca Horia,gata facut fara sa mai ma chinui cu burta si kg.

Messo,spor la pregatiri.sa ne povestesti si noua cum va decurge botezul la voi,ca ma astept la idei originale.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Mi-am amintit ca mai aveam de scris ceva.

Tonylexa,bine ai venit in club!

Katy,ce frumos chitaie Anelinu,iar dintisorii sunt asa frumosi...vrem si noi.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mediterana spune:

fetelor am citit pana la pag. 8 si acum deja sunteti la 16. scriu repede fiindca iar ma dati disparuta. dar eu va citesc, ce sa fac daca nu mai apuc sa raspund?
Megbeng: am de dat 7 examene ca sa imi fie recunoscuta facultatea din Ro aici in Italia, sa primesc diploma italiana. Senatul Universitatii decide ce materii din programa analitica trebuie sa le restudiezi fiindca nu-s complete sau ce materii iti lipsesc. Faca e ca eu am terminat fix acum 10 ani facultatea, filologie clasica(latina-greaca) si am uitat destul de mult. 5 examene sunt de limba si literatura italiana, incepand cu cea veche pana la contemporani...adica foarte mult.
Iza, Daconst---sunteti niste fericite-baietei cu greutate!( imi doream foarte tare baietel, poate o sa fie urmatorul!!!)
Messa, ai o energie...sa nu te miri ca si cea mica o sa fie "o bomba"!cat o vei purta in marsupiu sau carut vei sti unde este, dar cum va merge...Mie deja imi e groaza..am multe scari la bloc, o gramada de coline in orasel, la mare pe nisip sper sa fie ok..
Aelita, si eu plec in Romania, in iunie dar nu ma stresez de copil. intarzierile, pierderea bagajelor, anularea avionului, grevele mi se par problematice. Vezi ca ii transmiti copilului stresul!
Mariana 76, multa sanatate copiilor si tie!
a, sa nu uit, desi ii dau lapte praf inca nu am inceput diversificarea. v-am pupat si mai citesc pagina 9 si 10!

mediterana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iza29 spune:

Maryela ma bucur ca ai amintiri frumoase de pe aici, adevarul e ca si mie imi place zona. M-am uitat in seara asta la pozici cu baietelul tau, fata e frumusel tare.
delfinuta noapte buna si sa iti treaca capul ca si pe mine ma seaca o durere de cap de devreme.
Daconst da asa e Dari rade tot timpul si treaz si in somn. Si totusi sa stii ca am si eu un "of" pe suflet cu el. Are la ochisorul drept canalul lacrimal infundat si ma chinui cu masaj de cateva ori pe zi, pana acum 2 sapt am incercat trei feluri de picaturi si tot nimic. Si ca sa ma intristez de tot am facut si prostia de a-l duce la spital la dr care e sefa de sectie la oftalmologie si a zis ca trebuie intervenit ca altfel nu se desfunda. Si am facut si asta nestiind despre ce e vorba de fapt. A fost o interventie cu un ac bagat in ochisorul lui ca sa rupa pelicula respectiva, asta fara niciun fel de anestezie,pe viu asa. Nu va pot spune ce chin a fost pe el minutele alea si cat a putut sa planga saracul si eu pe langa el, am zis ca mor. Si totusi nu s-a rezolvat problema, dar am zis ca sub nicio forma nu il mai supun la asa ceva vreodata.
mediterana multumim si mai incearca si o sa iasa si un fratior.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

cristiana - multumiri pt verificare mail comun! prompta ca de obicei
alinuk - foarte frumoasa pernutza! Oare se spala poza? nu dati cu rosii, dar io aci n-am incercat maiestria asta...doar ce aparu si la noi...
eli - chiar o zi neobisnuita! Sper sa nu mai ai din astea...
marinar - am uitat sa iti spun ca imi pare rau pt intamplarea cu masina...plimbarea pe la autoritati nu e comoda pt nimeni, ultima data am auzit ca cineva a stat acolo 4 ore, la politie sa declare, etc...bine ca e sotul bine!
criss - bafta la examene! Ce de mamici curajoase cu invatatul asta! Bravo lor! Cu scosul de cap- cred ca ti-a trecut, da? Cred ca sunt copiii deja prea mari sa se mai execute astfel de vitejii...De obicei se face in prima luna, nu zilnic, atunci sunt mici si nu protesteaza, nu se misca de capul lor...aviz Miihaelei
Ivona-felicitari pt roadele curei de slabire! Cred ca te simti super!
megbeng - ce distractie pe capul lui Matei!

messa - io nu inteleg cum faci cu patrunjelul?! doar il fierbi cu celelalte legume? Io ii dau piure, banuiesc ca nu pun si frunzele acolo, nuuuu?
maryela - ma bag si eu desi nu mai intrebat: pentru varianta supe/piure de legume se folosesc: cartof, morcov, dovlecel, pastarnac, telina(are un gust tare, usor de respins de bb), brocoli, mazare, fasole verde, dovleac galben (bostan)...ce zici? ai de unde alege? In combinatii cu cereale pentru a le mai drege gustul cred ca fetele folosesc (si o spun cam ca o intrebare) orez simplu sau cu roscove de la Nestle.

Colectia de stelute!

Nasterea 1 - un puzzle cu flori de liliac - Luca Matei - 05.11.2004
Nasterea 2 - ???????????? ! - www.onetruemedia.com/my_shared?z=15c3fccea103d6e25e31e4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Adam Cristian- 15.01.2007

Mergi la inceput