Stelute de ianuarie februarie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 23
marinar spune:
www.dropshots.com/day.php?userid=284619&cdate=20070516&ctime=071245" target="_blank">cine mai e asa vesel ca mine?
www.dropshots.com/day.php?userid=284619&cdate=20070516&ctime=071245" target="_blank">voi aveti limboaca?
Marina mami de Emma Ioana(16.01.2007)
delfinuta spune:
Buna seara la mamici si bebici!!! Noi am fost plecati la mama, ne-am destrabalat, pacat insa ca nu a fost vremea mai frumoasa..Mi-am luat rochita pt botez si cununie, sunt tare multumita ca am scapat de acest capitol, caci aveam o mare problema cu hainele..
In primul rand
pentru toti sarbatoritii zilei si pt mami Alinuk multa sanatate si fericire alaturi de bebe si toti cei dragi!!
Salina bine ai revenit!
Marybell
super tare faza cu metroul, pacat ca nu v-a filmat/pozat cineva..Iar Erik vad ca deja umbla dupa fete..s-a facut mare baiatul!
Catalina vad ca in continuare ai probleme cu KK. Eu ma rog de Erik sa faca ceva...si tu dai pe afara...poate compensam cumva..
Marina unde te duci si cat costa electrostimularea? M-as duce si eu, desi nu stiu cand imi voi gasi timp si pt asa ceva..Ce crezi, da ceva rezultate?
Megbeng este superb Matei, cum rade el acolo in hohote! Nu stiu daca mi-ai raspuns...tu esti cea care urma sa se mute n Baneasa pe Marinarilor?
Sau CINE TREBUIA SA SE MUTE IN BANEASA, PE
MARINARILOR???
Loredana multumim pentru linkuri, o sa intru si eu sa vaz despre ce e vb...al meu nu trece inca de faza morov-mar.
Criss succes la examene si grija cu rasucelile...eu am fost la un pas sa-l scap pe Erik intr-o dimineata (eram si f adormita cei drept..).
Maryela si noi avem acelasi tip de scaunel de masina pe care l-am luat o data cu carutul. Si noi suntem foarte multumiti!
Messa faceam sucul de mar/ morcovi la robot si il dadeam ca atare. Erik se stramba, scuipa si totul se scurge pe gat/ hainute/ pat/ mami...Azi am cumparat suc si piure de la HIPP, vreau sa vad daca asta-i place mai mult..
Chair fug sa-i dau doua lingurite de piure sa vedem cum reactioneaza.
Revenim,
Irina si bb Erik Stefan
Messa spune:
marina, las intai punguta afara vreo cateva minute, apoi jupoi binisor punga de pe sucul/supa inca inghetat/a si pun intr-un bol de sticla si dau de microunda cateva zeci de secunde acolo... si e la tzanc.
delfinutule, da' cu supa pasata ai incercat?
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
eli1977 spune:
Marina, la sala unde ma duc au si produse pt slabit, vitamine, ceaiuri, etc si mai nou si un fel de mini librarie cu lucrari din astea pe teme de sanatate, diete, etc..era si cartea de puericultura de Dr.Spock acolo, nu stiu ce cauta..si acolo am gasit-o si pe asta..m-am uitat acum, sunt 700 de meniuri pt bebei si 400de retete, grupate pe feluri..supe, piureuri, sosuri, frituri, mancaruri cu carnita..dulciuri, etc..
si mie imi place faza cu diversificarea asta, e ceve nou..am emotii la primele lingurite de ceva nou..dar vad ca nu e cazul..ma mananca fii-miu si pe mine daca nu sunt pe faza..
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
eli1977 spune:
hihi, Messutzo,si eu ma cam pregatesc de botezzz, deocamdata fara nasa,ma apuc de marturii ca am de facut fo 60...da ma ajuta si soacra-mea..
la ce zi am avut azi..cine stie ce pun in marturii..
Delfinuto, ce rochita ti-ai luat?ca sunt in cautari si eu pt botez..macar ca idee..ca la cata am ramas in solduri...nu cred ca sunt eu de rochie, cred ca-mi pun nadragi..
Eli si bb Andrei -27.01.2007
pisoiul meu drag
alinuk spune:
inca o data va multumesc pentru atmosfera calda de aici si pentru urari
Multumesc pentru foricelele virtuale si adevarate si pt cadoutze!!!
Desi nu a fost chiar soare - azi a fost oki in parculetz si la terasica.... dra Ayleen chiar a dat bataitza la popoane de baietzei - a fost cu manecutza scurta!!! (azi am schimbat pampers de fetitz in colaborare cu Aventura, recunosc.... chiar nu-i acelasi lucru ca la popon de baietzel)
sa vedeti ce insipiratie pentru cadoutz au auvut
de doua ori Alinuk si bb Teo / cadoutz
cadoutz bis
(idee de Marce si Laura Poppy)
Alinuk si
bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
delfinuta spune:
Messa inca n-am trecut la supitze, mi-a fost teama sa trec la altceva daca el n-a acceptat bine suculetzele. I-am dat din borcanel adineauri si nu mai face fata aia scarbita...dar nici nu are pofta cu care bea laptele...nush ce sa mai zic...incercam cu astea acum..
Eli rochita e de fapt un deux-piece, fusta neagra peste genunchi, conica si un top, o sa fac poze sa le vedeti.
Ma duc sa pap!!
cristiana70 spune:
ALINUK, sa fii tot asa de fericita in fiecare zi!
ELI, 

ai platit suzetele pana la urma? Lasa, ca si eu am subtilizat chibrite ramase sub scoica lui David.
LILISOR, aici suntem, prezent! Multumim de mail!
MARINA, bine ca nu s-a intamplat mai rau, ca n-a patit sotzul tau ceva, masina se repara, si nu pe cheltuiala voastra, din cate stiu.
AELITO, eu m-as duce la mare daca as avea de ales.
MESSA, tu esti o adevarata comoara in casa noastra!
cristina mamica de
David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
CLEO, au dreptate fetele, Daria e o minunatie! Iar fi-miu acum incepe sa cheleasca, unde ma mai duc cu el in petzit?
cristina mamica de
David (21.12.2006)
iza29 spune:
eli1977 ce zi...chiar ca ciudata, bine ca se incheie.
Messa multumesc mult de sfat ca uite neuronul meu nu se gandise la varianta asta si chiar suna super. 
Ce mai face printesica?? 
marinar ete limbutza
si un zambet