Stelute de ianuarie februarie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 15
alinuk spune:
si kate l-a dat pe Horia lui Daconst...si asta dupa ce ati facut observatiunileeeeeeeeee
scuzeeeeeeeeeeeeee
eu macar am scuzeeeeee
fug in parculete!!!!
Meg eu am inceput aerobicul de la 6 sapt si laptic am sa-i pun si'n cap lu MArgicutzaaaaaaaaaa... ma rog isi mai pune el pe babetzica!!!!!! dar de curand a renuntat si la asta!
Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
adela2006 spune:
LA MULTI ANI ALINUK multa sanatate fericire si o viata lunga alaturi de cei dragi
dana cam asa e dimineata sta si singurica cate putin ca e odihnita si se joaca singura apoi incet incet incepe rasfatul ; ieri de ex m-am dus dupamasa sa spal biberoanele si sa le pun la fiert si am lasat tot ca urla ( si cand spun urla pai chiar urla )cu lacrimi mari de crocodil iar seara e dezastru ; te anunt cand merg la balaceala
shine sa ne spui luni cum a fost cu 2 copii ; distractie si multa rabdare
lilica ce faci mami ? tot intepenita ?
catalina incearca sa te odihnesti nu cred ca sunt bune medicamentele ( de genul somniferelor ) incearca cu ceai de tei mai sunt si pastilele naturiste de valeriana ( parca asa ii zice ) ; nu s-a uitat nici un doctor la gingiile lui matei poate totusi sunt dintii ( desii spui ca nu i s-a modificat comportamentul ca rade si e vesel )
nu a mai intrat demult criss oana bucur mai stiti ceva de ele ? si banatencele mele A.Alina pako iar ari-ela nu a mai intrat de cand a nascut ( si eu care speram sa impingem impreuna carucioarele )
adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
kateryna spune:
Adela, eu din cate stiu dr de pe salvare i-a zis catalinei ca se vad dintii.
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)
dianamizzi spune:
DACONST- am vazut pozele la bazin...ce frumos!
deci...ziceti-mi si mie inca odata numele cremei minune care micsoreza toate cele... ELANCYL de la GALENIC? am retinut bine? o fi si aici? vreau si eu... de la farmacie, de unde??
AELITA- e cumparata caciulita. eu asa mi-am dorit una cand eram mica...si nu a stiut nimeni sa imi faca. si i-am luat ei imediat ec am vazut. multumim de complimente, o pupa thea pe sofia . ce numai ea cu agrafe si suzete mortale...si thea
diete n-am , mananc de toate, cu masura cum ai zis si tu.
uau...alta rochita! ce frumoasa e... sa o vedem pe sofia in ea
YLIMIC - esti mai bine azi nu? un weekend frumos de tot cu baietii tai!
LA MULTI ANI ALINUK SI BEBELUSILOR SARBATORITI ASTAZI!!
va pup fetelor! o zi minunata tuturor!
diana si thea
www.dropshots.com/dianamizzi
iza29 spune:
neatza fetele,
marybell multumim de urare. Ma pusesem in pat ca am si asa niste insomnii si zic poate adorm dar a fost greu cu dormitul, mai bine stateam pe forum.
mihacarm2002 multumim
aelita super recipientele alea, sa vad daca gasesc si eu aici. Multam de elucidare.. Super rochita, le ai p'astea, eu si sa ma chinui si nu reusesc, m-a chinuit talentul o data dar ce a iesiiiiiiit...mai bine stau in banca mea.
Catalina exact in situatia asta cu insomniile sunt si eu si am vrut sa ma duc la dr sa imi dea ceva si exact ca tine am gandit, daca nu il mai aud pe pici? daca se intampla ceva cu el si eu ca tampita dorm dusa?
marinar multumim. Stiu ca nu sunt in lista si normal ca nu aveati de unde sa stiti.
cleopiciu ma ce frumusica e tiza.
dianamizzi mi se pare logic sa faca fata mofturi. Pai e posibil sa o privati de patucul ei? offf...parinti rai si neintelegatori ce sunteti. Iar cu apa e ca la cura aia de slabire "ti-e foame, bea apa"
megbeng ahaaaaaaaaaaa deci ta-su e de vina....cum de nu m-am prins eu, ca si piciul tot dupa ce vine ta-su face asa...hmmm
alinuk inca o data LA MULTI ANI, si sa beti un pahar si pt noi, ne gandim la tine mamico.
megbeng parca asa mi s-a parut si mie ca ar fi Mary in poza, acum...
cristiana70 asa zic si eu mai bine mai pui decat sa nu ai ce da jos.
Lili ce faci fetita? Intepenita? offf
La multe lunisoare
Rihanna bb de Romaria
Lucas bb de Daconst
Diana bb de Liuda
Horia bb de Helenutza
Bianca bb de Tzuchi
rali spune:
La multi ani sarbatoritilor zilei! Sa cresteti sanatosi, mari, frumosi si voiosi!
Rihanna Nicole (Romaria)
Lucas Paul (Daconst)
Diana Maria (Liuda)
Horia Constantin (Helenutza23)
Ana Bianca (tzuchi)
ALinuk- La multi ani si toate cele de folos sa ti se implineasca!
Iza-multumim de urare pentru tati al nostru! Ati petrecut frumos de ziua lui Darius!
(31.01.2007)
megbeng spune:
www.dropshots.com/magdageorgematei" target="_blank">MATEI
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
megbeng spune:
dianamizzi, eu am luat elancyl (de la galenic, da) de la farmacie..exista elancyl pentru coapse si pentru abdomen..pe cel pentru abdomen scrie ca e interzis in alaptare..
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
loremunteanu spune:
Fetelor, am gasit ceva interesant... www.reclamamascataatentie/index.php?s=3_1&id=683&cafenea=1&idold=247&old=2&sortare=&pag=1" target="_blank">meniuri pt bebelusi Pt mamici ca mine, care nu stiu sa gateasca dovlecei, brocoli, conopida, spanac si alte alea (pt ca n-am mancat niciodata) mi s-a parut extrem de util... Cu ocazia asta invat si eu sa mai gatesc si altele... Sper sa nu ma faca fi-meu sa mai si mananc... Fetele de pe acest forum aveau o carte de bucate pt bebelusi in format electronic... Daca mai aveti retete sau astfel de cartulii, faceti-va mila de un biet sufletel si dati-ne si noua, pe care adresa vreti voi... (cea comuna sau pe mail-ul meu... loremunteanu@yahoo.com). Va multumesc!
Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze