Stelute de ianuarie februarie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 16
Liuda spune:
fetelor buna dimineata!!!!
multumim pentru urari, nu ne-am asteptat la atatea "la multi ani" multumim inca odata!
megbeng - ce filmulete super!!!
tot nu am inteles de unde are daconst inca un copil - Horia!!!!
Alinuk - la multi ani fatuca sa cresti mare si frumoasa!
Aelita ai timp de rochii si rabdare.... ravo mamica
hai ca mai revin
cristiana70 spune:
LORE, te-au bagat la reclama mascata ! Si eram ata de curioasa, ca nici eu nu le am pe astea...
cristiana mamica de David (21.12.2006)
loremunteanu spune:
Pai si cum sa fac sa se poata deschide? Stie cineva?
Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze
Messa spune:
Alinuko, io-tz dadui esemes az' noapte, il primishi?
Liudo si Dano, traiasca-va plozii!
La multe lunitze si Rihannei, lui Horia si Anei
marybell, tare de tot!!! Daca n-ati tzipat... ca io-s repezita si huitica, v-am dat ceai de verbina si flori de portocal si pe urma m-am luat cu vorba
iza si la multe lunitze lui Dari! Lasa, ca ne-om recapata noi cururile de liceene! Atunci sa vezi!
Cu borcanasele - fetelor, eu "gatesc" talaburile cam o data la cateva zile si pasez legumele de la iau dracii la robot, pe urma bag totul in pungute di alea mici legate la nas in congelator si scot cat am nevoie. Nu mai stau eu zilnic sa fac fierturi si zemuri!
Cat despre Dari si Arianna... hm... nush, o intreb ca deocamdata se vrajeste cu Erik si Teo si, mai pe shest, cu Andrei al wanneijo, in parc
Miha,las' ca filmam data aviatoare
aelita, ia sa caut si io dracie d-aia! Nu-mi mai zi ca-s inteligenta ca mi-o iau in cap Geniala rochitza aia!
Salina, ma tot intrebam pe unde esti si ce e cu tine! Bine ai revenit!
meg, nope nu-s io
lore, da-ne adresa ca mass message pe yahoo, ca apare linkul cu eternul CRAP "reclama mascata".
Marybell, la fix dracia de ros, ca aseara am realizat ca ne viziteaza si pe noi Zana Maselutza... incisivii centrali de jos, cel din stanga mai obraznic, cel din dreapta mai in urma; arata ca doua lame albe, mici. de-aia rodea ea tot ce prindea, de la cearsaf la tetina biberonului, de-aia baleshte, de-aia era agitata si viermuia, ehei... deci Arianna zice sarumana de balon de rontzait! L-a mancat aseara vreo ora si radea multumita.
--------------------
Aici e un ticker cu Bebe Arianna ca sa stiti exact cat de maaaaare suntem!
Si aici sunt www.animalutze.com/images/messa/bebe/" target="_blank">pozele si filmuletzele noastre.
loremunteanu spune:
Am trimis link-ul in mail-ul comun.
Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze
Catalina spune:
Pai Adela deci tu zici ca daca erau dintii trebuia musai sa fie si marait, nu? Ca asa ma gandesc si eu ... . Mie mi se pare ca vad ceva pe gingia de jos dar ... cum sunt afoana, mai bine ma abtin.
Kate, pai si Ane a facut kkmoale? Ca parca ziceai ca e constipat. Cat timp a facut moale?
Iza, pai si tu cum te descurci in timpul zilei daca ai insomnii? Ca mie imi e din ce in ce mai greu. Nici nu ma mai pot concentra (si pe un astfel de fond trebuie sa conduc pana la aeroport masina socrului meu). Ceai de tei am baut si eu aseara si mai beau in general, ma ajuta f putin.
Sub nici o forma nu a vrut nici azi supa de morcov. Nu stiu ce sa fac cu ea, am incercat sa ii dau si cu lingurita. Asistenta zice sa i-o fac mai tare si sa incerc cu lingurita.
adela2006 spune:
la multe luni si ani
Lucas Paul (bb de Daconst)
Diana Maria (bb de Liuda)
Rihanna Nicole (bb de Romaria)
Horia Constantin (bb de Helenutza23
Ana Bianca (bb de tzuchi)
meg ai un copil asa vesel sa-ti traiasca si sa fie tot timpul asa
cleo ce frumoasa e daria si tu aici ; ce par lung are si ce ochi albastri ( hai ca o scuip sa nu o deochi )
kate catalina ce sa faci nu ma prea ajuta neuronu
adela de alexia maria ( 13.01.2007 )
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2734e3fcabe32b214a07ba" target="_blank">alexia copilul meu atomic
invitatie botez
sunt fetita mare
iza29 spune:
loremunteanu off ca si eu eram interesata de meniurile alea. Mai am un pic pana il diversific pe pici si ma ia groaza. Sincer nu stiu de ce ca in bucatarie pt astia mari ma pricep si imi place, dar cand ma gandesc sa ii fac lui mi se ridica parul tot. Om trece si de diversificarea asta.
Messa multumim de urare. Hmmm fi-ta asta....ne baga in boala sa stii. Bine macar ca am descoperit cum sa il pacalesc pe fi-miu sa stea linistit, i-o arat pe fi-ta in filmulet.
Pungulite zici ha? E si asta o idee. Ptiuuuu au venit dintii si la voi, sunteti mari, gata, ia la maritat cu voi.
iza29 spune:
Catalina si eu am baut ceaiuri dar nu ma ajuta deloc, dorm in genere cam 3-4 ore pe noapte, si asta intrerupte. Cum ma descurc? Dimineata sunt chiauna vreo 2 ore si incet incet pana seara mai imi revin, si cred ca s-a obisnuit si organismul ca din timpul sarcinii am luat-o cu insomniile astea tampite.