Stelute de ianuarie februarie 2007 (24)
Raspunsuri - Pagina 14
Catalina spune:
Cleo, nu e zeama supa, e nectar, adica pasez morcovul si i-l dau asa. Nu stiu ce e cu el ca pana acuma a mancat chiar si 170 ml. Or fi avut morcovii aia ceva, acuma am luat altii. Numai morcovi nu sunt astia ... . Ma rog. Sa stii ca eu i-am pus si o masura de lapte din asta hn in supa de morcov, cica sa ii dea un gust mai bun.
Marina, asa o fi mama. Principalul este sa nu o mai tina langa toata ziua cu kk. Oricum, de mancat mananca mult mai mult (un litru si un pic ieri) decat inainte, dar bineinteles, de regim, eu sunt bucuroasa ca mananca si ia lichide.
Incerc sa ii bag masa de morcov la 11 ca sa ii dea tati lapte, sa nu se agite prea tare. Ca e lupta mare la morcov.
Pupici
dianamizzi spune:
buna dimineata fetelor! am avut o seara super si o noapte linistita. am fost la o petrecere surpiza intr-un loc superb. restaurant italian. am fost super asa , am baut ce-mi place si m-am ametit si am uitat de toate . asa parca eram acolo intr-o alta lume. tare frumos... cand am plecat de acolo, am iesit in strada si chiar iesisem din alta lume... asa m-am relaxat acolo . si mi-a ajuns iesirea pe mult timp de acu ca cu thea....
thea a ramas la socrii unde s-a smiercait o gramada, sunt sigura. la un moment dat am simtit eu ceva, si am vrut sa sun neaparat si normal fata plangea. nu era ora de masa ca noaptea nu mananca asa des. dar nu i-a placut ei sa doarma acolo si soarca nu a vrut sa ne deranjeze sa venim inapoi... ea normal zicea ca ii e foame, ca sa ii dau sa pape... dar i-am recunoscut eu plansul. era plas de LASATI-MA DOMNE IN PAAACEEE!!!! ca soacra-mea i-a tot dat in timpul asta apa cu suzeta ca zicea ea ca ii tine de foame!! si thea se enerveaza si mai tare cand o forteaza cu ceva. dar de, nu stie ea mai mult ce sa ii faca... in fine, cum am iesit din bloc de la ei a dormit tanc, buba fata... ce sa faci... e prea mica acum si noi vrem cam multe de la ea. vrea fata in patul ei si pace.
acum la cafea.
CATALINA- ce bine imi pare ca matei e bine acum. caca verde n-are nimic. thea face cateodata verde ca spanacul. e ok.
CRISTINUTZA - dupa 3 luni iau mai putin in greutate bebelusii. a mea pana la 3 luni cam 1 kil pe luna si de la 3 luni cate 500 de grame. e ok.
plec putin. revin
megbeng spune:
quote:
Originally posted by marybell
megbeng in alta ordine de idei... elancyl-ul eu il dau si pe burta insa am fost mereu atenta sa nu ating pe sani din cauza gustului amar, dar daca zici tu ca trebuie sa il obisnuiesc cu diverse gusturi...
...mai, eu ziceam de ce se absoarbe si trece in lapte, nu ca as da cu ceva direct pe sani, sa simta si copilul gustrile.
alinuk, LA MULTI ANI!!
salina, bine ai revenit!!!chiar vroiam sa mai intreb de unele fete care erau f active inainte: alinatxa, aventura...
dacosnt, iza..si matei e un bebe model in prima parte a zilei iar seara, dupa 8, cand ajunge si tak-su acasa incep mofturele si rebuie musai tinut in brate, astfel incat seara mancam pe rand..unul mananca, celalat tine copilul in brate..
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
alinuk spune:
fetele va multumesc, ma coplesiti cu atatea urari... parca niciodata nu am fost mai fericita de ziua mea!!
prima mea zi de nastere in postura de mamica!!! E MINUNAT!!!
astazi la 10h30 va invit in Cismigiu, chiar daca nu e soare, vant nu bate tare, iar gupiii tb sa-i scoatem nu??
Si apoi pt cine e prea devreme la 10, ne vdm la 13 in Plaza!!!!
asadar azi fac cinste in Cismigiu si in Plaza
prg poate suferi modificari ....
pupici si inca o data multumiri si La multi ani sarbatritilor bbici ai zilei
Rihanna Nicole ~ 5 luni (Romaria)
Lucas Paul ~ 4 luni (Daconst)
Diana Maria ~ 4 luni (Liuda)
Horia Constantin ~ 3 luni (Helenutza)
Ana Bianca ~ 3 luni (tzuchi)
Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb / / www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2ad52edce530b33f65f3b1&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">spicuiri de botez
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
...................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................
Catalina spune:
Alinuk imi cer scuze de intarziere, iti urez sa iti dea Dumnezeu toate cele ce iti doresti si sunt bune pt tine si sa fii sanatoasa si puiul tau la fel. Ca vb fetelor, fericita si frumoasa esti.
Numai bine. Sa beti si pt noi o berica. :)
megbeng spune:
am vazut ca vorbeati de masuri..de la 40 la 44..de la 36 la 42....ei, eu am ajuns de la 38 la 46!!! e drept ca am dat inapoi..in partea de us port acum 40 iar la pantaloni 44...am aut noroc ;a botez, ca m-au lasat sa cumpar intr-un magazin un costumas asa: sacou 42 si pantaloni 46
LA MULTI ANI SARBATORITILOR ZILEI!!!
intrebare: in poza cu erik si ariana..mamica din poza, cea care o tine pe arianna e messa?
romaria, ce mare e fetita ta!! deja 5 luni??
aelita, esti o scumpa, ca de obicei...dar sanii mei nu trag prea mult la cantar..adca sutn dupa alaptat..sunt mici dar productivi..
marinar..sunt sigra ca o sa ne vedem candva in parc!! m-as fi apucat si eu de aerobic dar mi-e f f teama sa nu scada lapticul asa ca mai astept
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
loremunteanu spune:
Neata!
Sunt pe fuga........
Alinuk, La multi ani! Sa fii fericita, iubita! Sa ai parte de tot ce-i mai frumos pe lume! Sa te bucuri de bb Margicuta si de tati al lui!
La mai multe lunisoare si sarbatoritilor bebici!
Fug repede ca plange copilul de foame!
V-am pupat! Revin.
Loredana Roni-Cristian 08.02.2007
Poze Roni-Cristian
Poze
cristiana70 spune:
LA MULTI ANI ALINUK, SA FII SANATOASA SI FERICICTA!
SI LA MULTE LUNISOARE:
Rihanna bb de Romaria
Lucas bb de Daconst
Diana bb de Liuda
Horia bb de Helenutza
Bianca bb de Tzuchi
cristiana mamica de David (21.12.2006)
cristiana70 spune:
MEGBENG, ceva imi spune ca in poza e MARYBELL!
Noi raportam o noapte linistita si o zi friguroasa, ati citit bine, s-a racit dintr-o data, acum afara sunt 12 grade. Mi-a inghetat curul pana m-am dus sa dau de mancare la porumbei. Mai bine asa, mai bine mai iei o tzoala decat sa nu mai stii ce sa dai jos!
Nu vreau sa va iau tare la rost dar din cauza vitezei si a emotiilor, MIHA si ALINUK l-au dat si pe Horia lui DACONST!
Merg sa-mi fac un si fug la cumparaturi, ca vine tati acasa si e deshert in frigider. Macar o bere sa gaseasca!
cristiana mamica de David (21.12.2006)
kateryna spune:
La multe lunite
Rihanna Nicole ~ 5 luni de (Romaria)
Lucas Paul ~ 4 luni de (Daconst)
Diana Maria ~ 4 luni de (Liuda)
Horia Constantin ~ 3 luni de (Helenutza23)
Ana Bianca ~ 3 luni de (tzuchi)
La multi ani, Alinuk! Sa iti dea Domnul sanatate, fericire si multa intelepciune pentru ca sa-l poti creste pe Teo asa cum trebuie.
Megbeng, ca ai intrebat cand au iesit dintii. Lui Anelin i-a iesit primul la 2 luni 3 sapt si 4 zile si al doilea dinte la 2 luni si 4 sapt. La noi la capitolul dinti pe ordinea de zi avem maraieli, ros pumnii si tot ce prinde in manute, balosit la greu, gingii inflamate, kk moale, etc
Kateryna si Anelin-George (7 ian 2007)