Mamici de iulie-august 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 9
cristina_ana spune:
Merci Jadi, acuma intru sa vad ce gasesc!
Cristina, 28+ si bebe scump
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
aylin_tarcan spune:
ioana da la mama! ca iti downloadez ce vrei tu!
cristina ce subtitrari ziceai ca vrei? ca le am eu cam pe toate. dar sunt subtitrari in engleza. oricum, intelegi mai mult decat numai auzind.
Aylin, 26+
pozici
atat de mari suntem
aylin_tarcan spune:
ioana, nu stiu cat de nasoale sunt contractiile. ca nu ma dor, dar se intareste burta f frecvent. si asta imi inmoaie colul. ori eu, cum suflu si in iaurt, zic ca mai bine cu no spa decat cu colul moale sau mai stiu eu cum. eu nu am incredere in colul meu ca suporta atatea intarituri. ca daca ar fi un col mai nesimtit....ca vad ca multe fete nu iau nimic pentru intarituri de burtoi...
Aylin, 26+
pozici
atat de mari suntem
aylin_tarcan spune:
am uitat sa spun...ati primit si voi mesaj cu magazinul cu haine de gravidute de la rossetti? e un site si aveti si catalog...daca nu, ziceti-mi ca pun eu aici linkul
Aylin, 26+
pozici
atat de mari suntem
brazuca25 spune:
Acum vin de la dr unde din nou am stresat-o cu rezultatele ecografiei. Trebuia sa stau si eu linistita, nu? Se pare ca bebe o sa fie mare la nastere, dar nu neaparat ca o sa nasc mai devreme. Singura problema este cu lichidul amniotic, peste limita normala. Acum trebuie sa repet analizele de sange sa vedem cum e glicemia, pt ca ma suspecteaza de diabet gestational.
In plus m-am pricopsit si cu candidoza, prima oara in sarcina asta, deci am o stare suuuper nasoala de disconfort.
29+ Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by brazuca25
Acum vin de la dr unde din nou am stresat-o cu rezultatele ecografiei. Trebuia sa stau si eu linistita, nu? Se pare ca bebe o sa fie mare la nastere, dar nu neaparat ca o sa nasc mai devreme. Singura problema este cu lichidul amniotic, peste limita normala. Acum trebuie sa repet analizele de sange sa vedem cum e glicemia, pt ca ma suspecteaza de diabet gestational.
In plus m-am pricopsit si cu candidoza, prima oara in sarcina asta, deci am o stare suuuper nasoala de disconfort.
29+ Denisa Maria
brazuca, te suspecteaza de diabet gestational pentru ca e bb maricel?
cu candidoza, o rezolvi repede. cu lichidul care e faza? pana acum, la alte eco cum era? ce motiv poate fi pentru care e mai mult? si ce consecinte are?
Aylin, 26+
pozici
atat de mari suntem
brazuca25 spune:
Lichidul nu l-a masurat niciodata pana acum. Iar acum eu am intrebat-o pe dr care facea eco daca cumva am mai mult lichid, pt ca mi se tot spunea ca am burta f mare. Limita normala este 18cm, eu am 19,7. Se pare ca asta ar fi legata de diabet...eu cel putin asta am inteles. Acum sa vad cum iese glicemia sapt viitoare.
Ca sa fie si mai mare stresul, mai scrie si ca bb are circulara de cordon, si asta normal ca ma ingrijoreaza. Am inteles ca daca ar fi fost totusi probleme, s-ar fi vazut la valorile IR, dar acestea au iesit bine.
Faptul ca bb e mai mare nu este ceva ingrijorator...asta mi-a spus dr. Ca unii copii asa se nasc, mai maricei, si ca asa o sa fie printesica mea.
29+ Denisa Maria
ilenutza spune:
Da, m-am intors de afara dar am uitat sa trec pe la Munplast.Stiam eu ca trebuia sa mai fac ceva.
Aylin, nu cred ca ma costa asa mult, materialul il am, de cusut ma costa o suta, doua, iar bilele nu cred ca sunt asa de scumpe.Deci maxim 40 ron cred ca o sa ma ajunga.Mai vedem!
Subscriu la faza cu nospaul.Eu iau din 4 in 4 ore cand ma doare burta, la rec. medicului.Deci poti sa iei cate vrei!
Cristina nu vrei sa divulgi reteta de orez sau ai drept de autor pe ea ?
Mioara m-ai omorat la faza cu masajul perineului!mai ales ca noi suntem la regim din cauza cerclajului de cateva luni, asta mai ne lipsea ...
Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007