Mamici de iulie-august 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by brazuca25

Lichidul nu l-a masurat niciodata pana acum. Iar acum eu am intrebat-o pe dr care facea eco daca cumva am mai mult lichid, pt ca mi se tot spunea ca am burta f mare. Limita normala este 18cm, eu am 19,7. Se pare ca asta ar fi legata de diabet...eu cel putin asta am inteles. Acum sa vad cum iese glicemia sapt viitoare.
Ca sa fie si mai mare stresul, mai scrie si ca bb are circulara de cordon, si asta normal ca ma ingrijoreaza. Am inteles ca daca ar fi fost totusi probleme, s-ar fi vazut la valorile IR, dar acestea au iesit bine.
Faptul ca bb e mai mare nu este ceva ingrijorator...asta mi-a spus dr. Ca unii copii asa se nasc, mai maricei, si ca asa o sa fie printesica mea.

29+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

lichidul nu l-o fi masurat, dar intotdeauna la eco eu aud "LA in cant normala", fara alte valori. circulara de cordon au asa multi copii....chiar o prietena de la mai-iunie care a nascut a avut dubla circulara de cordon, si nu a fost nicio problema.

bafta la masurarea glicemiei! tinem pumnii!

Aylin, 26+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

quote:
Originally posted by ilenutza

Da, m-am intors de afara dar am uitat sa trec pe la Munplast.Stiam eu ca trebuia sa mai fac ceva.

Aylin, nu cred ca ma costa asa mult, materialul il am, de cusut ma costa o suta, doua, iar bilele nu cred ca sunt asa de scumpe.Deci maxim 40 ron cred ca o sa ma ajunga.Mai vedem!

Subscriu la faza cu nospaul.Eu iau din 4 in 4 ore cand ma doare burta, la rec. medicului.Deci poti sa iei cate vrei!

Cristina nu vrei sa divulgi reteta de orez sau ai drept de autor pe ea ?

Mioara m-ai omorat la faza cu masajul perineului!mai ales ca noi suntem la regim din cauza cerclajului de cateva luni, asta mai ne lipsea ...

Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

ilenutza, nu eu am zis de perna.....

ma gandeam ca nu e bine sa iau no spa asa de mult timp....ca e vorba de luni si luni. si iau constant.

reteta aia o gasesti la mamici de ian-feb 2008 pag 11 (sper ca am retinut bine)

na ca acu vazui....victoras al tau are aceeasi data de nastere cu mine (adica luna si ziua )

Aylin, 26+

pozici

atat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

ilenutza scuze n-am precizat : se recomanda doar gravidelor fara probleme si care vor sa nasca natural
Cine stie ca va avea cezariana nu e cazul...

Mioara 33+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Aylin exact asa patesc eu cu Gynipralul, ca figura cu no-spa nu mai tine de mult. Basca, mai am contractii de alea dureroase cu tot cu gynipral, dar macar nu mai sunt asa de frecvente. Colul meu era nesimtit tare (norocul meu), acum nu mai stiu, ca nu l-a mai vazut dna dr de ceva vreme. Dar tu daca ai probleme, nu te prosti sa reduci doza de "drog". Daca te simti bine cu 2 no-spa pe zi, ia asa pana la sfarsit si gata, ca doar nu face rau lui bebe.

Brazu nu fi asa de dezarmata. Daca dr are doar suspiciuni, trataza-le si tu ca atare. Pana nu ai dovezi concludente, nu te stresa, ok? Uite un dulce si o sa te mai linistesti.

Olgutza cica e normal sa nu mai miste chiar asa ca inainte bebelul, ca nu prea mai are loc. Dar daca ti se par ciudate unele chestii mai bine sa te vada dr, sa te linisteasca el. Tinem pumnii sa te primeasca cat mai repede si sa iti dea vesti bune-bune

Si la mine bebelina misca mai lenes, niste unduiri, asa cum spuneati voi, dar daca incerc sa ma plimb (mai mult cu masina, evident) sau sunt mai agitata, imi da niste ghionturi de icnesc si de surprindere si de durere In rest accept orice de la printesica mea si zambilesc ca o toanta la fiecare cotisor sau talpita scoasa prin buric Mai fain e cand se impinge cu spaticul si apare prin burta mea o boalfa mare si lunguiata Of, e super, cred ca o sa-mi fie tare dor de senzatiile astea si de linistea de acum, ea sta acolo la caldurica, papa de la mami fara ca mami sa alerge dupa bibe, nu plange, nu face febra, o incanta pe mami cu giumbuslucurile ei nevazute... In acelasi timp, tare as vrea sa o tin de manute, sa-i vad fetisoara, ochisorii care o cauta pe mami, sa o strang in brate si sa o bombardez cu pupici muuuuuulti Am innebunit... sa stiti ca e de la caldura se deshidrateaza si neuronul meu...

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Poate a fost Ashera

Mioara, si io tot natural, sper , dar cu interdictia asta la sa mai punem si paie pe foc...

Aylin, 22 cine a tras in noi, hi, hi!IO sunt pe 5 dec.Si personal cred ca a fi nascut in luna dec e cam aiurea, cheltuieli multe, lumea se pregateste de sarbatori, cui ii mai arde de zile de nastere!

Sa fii sanatoasa si sa ai parte de zile de nastere frumoase!

Munplast are fabrica in dr. taberei si au si magazin.

Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

quote:
Originally posted by mioara2004

ilenutza scuze n-am precizat : se recomanda doar gravidelor fara probleme si care vor sa nasca natural
Cine stie ca va avea cezariana nu e cazul...
Mioara 33+ Doru Andrei

Vaaaaaai, doar nu pierd si partea asta sexy cu masajul perineal! Trebuie sa discut si eu cu gine sa vedem daca ne da unda verde, macar atata "sport" sa pot face si eu sarcina asta!

Brazuca, multa sanatate tie si bebelinei! Si mie la eco imi spune mereu aceeasi chestie, lichid amniotic in cantitate normala, habar n-aveam care sunt valorile corecte si cum il masoara ei.

Lia 29S Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorinaoo1 spune:

Apropo de sarbatorit, anul asta, vara-toamna, suntem "condamnati" sa mergem (ma rog, la unele doar sotul) la 2 nunti si 4 cumatrii Eu sper doar sa avem bani sa mergem la toate

Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brazuca25 spune:

Multumesc pt incurajari fetelor. Incerc sa nu imi fac griji, dar stiti si voi cum este atunci cand ai o indoiala ca e ceva in neregula.

29+ Denisa Maria

poze cu noi + poze cununie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

fetele de BUcuresti, imi spuneti si mie unde e magazinul cu produse mothercare? ma intereseaza pentru prietena mea

Simona 28+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Simo, unul l-am ochit chiar acu doua zile, in mall vitan, la subsol. insa are doar hainute, fara carucioare, patuturi etc. Preturi mari, ce sa zic?! 500.000 doua body-uri de nou nascut?!

Lavinia, si noi tre' s-ajungem, chipurile, la o nunta pe 30 iunie. nu'sh daca o sa mai fiu in stare sa ma deplasez atunci, ca sa nu mai zic ca nici banii nu ne dau afara din casa...da pe mine ma roade curiozitatea rau de tot si m-as duce si tarash, ca e genu de nunta kitch: cu rochie de mireasa de 5.000 euro, cristale swarowski, costum de mire de 3.000 euro, invitati gen Zina Dumitrescu, dar cu tarafu de la rosiori si nasi care n-au niciun ban de dat la nunta asta, ca cica li s-a zis ca e "fara pretentii".

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">31+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput