Mamici de iulie-august 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 11
cristina_ana spune:
Aylin, eu nu am primit mesajul acela cu magazinul din Roseti!!! Mi-l trimiti si mie pe PM?
Subtitrarile in engleza le am si eu, dar le vroiam pe cele in romana.Dar multumita lui Jadi le-am gasit pe subtitrari.ro.
Si ia fara grija no-spa, ca doar nu e contraindicat! COntractiile sunt mult mai periculoase, chiar si cele nedureroase! Ce sa mai zic eu cu gynipralul! Dar macar sunt mai fericita, ca in ultimele zile mi-a fost mult mai bine. S-au redus mult contractiile dureroase, bine, nu de tot, dar tot e ceva!
Ilenutza, ti-a zis bine Aylin, reteta e la pag.11 de la mamici de ian-feb. Merita incercata!!!!
Cristina, 28+ si bebe scump
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
cristina_ana spune:
Olgutza, m-ai distrat rau cu nunta aia! Ia sa te duci tu sa bagi niste poze, ca-s curioasa rau cum poate arata o rochie de 5000 eur!!! Da' meniul cit o fi?
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
olguttza spune:
Brazuca, ca sa te linistesti, uite impresii "proaspete" despre Spitalul Judetean Ilfov (n-am incurcat borcanele, nu?!), de la o mamica de mai-iunie:
Tin sa laud conditiile de la Spitalul Judetean ilfov unde este foarte curat si sunt numai saloane cu copilul in camera si sunt de 2 maxim 3 paturi in salon.Eu am stat in unul cu 2 paturi si aveam si toaleta proprie,tv si frigider totul fara plata.Ce mi s-a parut deosebit a fost ca,cu o sera inainte de externare ti se punea la tv o inregistrare cu dr. sefa de sectie care te invata cum sa te descurci acasa.Acest material cuprindea totul pt bebe in prima luna de viata.FELICITARI CELOR DE ACOLO!!!!!
mesajul e postat de cioaca si-l gasesti integral la pag.9
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">31+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
olguttza spune:
quote:
Originally posted by cristina_ana
Olgutza, m-ai distrat rau cu nunta aia! Ia sa te duci tu sa bagi niste poze, ca-s curioasa rau cum poate arata o rochie de 5000 eur!!! Da' meniul cit o fi?
si io mi-s la fel de curioasa si devin tzatza in toata regula cand pomenesc de nunta asta! si sotu, care ma dojeneste rau...si zice ca nu-s normala la cap! meniu e 1,5 mil, fara bautura si tort.
www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">31+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">
De la nunta...
iulenca spune:
Cristinica fata eram curioasa sa vad ce iti mai face bebe si m-am uitat si la poze. Esti o frumoasa ca de obicei. Ai grija de burtika si de bebe. Sa stii ca noi piersicutzele te iubim rau si mereu tragem cu ochiu sa vedem ce mai faci. Am auzit ca esti la Filipescu - mie mi-a placut mult de el pentru ca a avut grija de mine cand am nascut si urmatorul bb cu el o sa il fac (da asa peste vreo 2 ani).
Pup mamica curajoasa.
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png
MARIA THEODORA
olguttza spune:
Cristina, acu vazui ca am facut parte amandoua (doar pt. putin timp, din pacate) din piersicutzele de iulie-august 2006; dar uite ca ni s-a izbandit de data asta, si-o sa fim piersicutze integrate, de 2007!
De la nunta...
Ioana75 spune:
Aylin, si io am primit reclama la magazin. Vizionare placuta.
Simo, e un mothercare si in piata dorobanti.
brazuca, eu am nascut o fata de aproape 4.700, si e bine mersi; nu-ti fa griji ca e bebe gras, asteapta sa vezi la urmatoarea eco cum iese LA.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Antoanela23 spune:
Buna ziua de la briuxel,
Hristos s-a inaltat!
Aici e zi nelucratoare azi, sotul e acasa, cresa e inchisa iar juniorul a fost super-simpatic si ne-a lasat sa dormim pana la 10 dimineata , rasfat in toata regula.
Lavinia, , mersi de intrebare, nu mi-a trecut tusea din pacate. S-a modificat un pic, azi-noapte am avut vreo doua crize de tusit in continuu vreo juma de ora, apoi pauza de cateva ore.
Cireasa din motul prajiturii e ca ieri m-a sunat dr sa-mi spuna ca mi-a iesit o infectie cu un germene in secretia vaginala, m-am blocat si nu am intrebat ce fel de germene si care sunt urmarile. Mi-a recomandat sa fac irigatii intravaginale cu izobetadina preparata special pt asta timp de 10 zile. Bineinteles ca in prospect scrie ca nu se fac irigatii daca esti gravida . Dar daca el asa-mi prescrie eu ma conformez, ca sunt pacient cuminte.
E cam complicat si stresant ca nu aveam nici un chef sa bag chestii "acolo", nu stiu cat de bine execut "manevra", dar ce sa fac, imi spun mereu ca sunt acasa si cat timp nu trebuie sa merg la spital e inca bine.
Ioana, ba ma uit, cum sa nu! Dar ER s-a terminta de o sapt si cand am mai vazut chestii deosebite nu v-am mai povestit ca sa nu va stresez .
Pup fetele, o zi buna,
Anto 32 cu siVictor (8 octombrie 2005)
Ioana75 spune:
Anto ce baftosi sinteti voi cu atitea sarbatori. Sper sa-ti treaca repede germenele.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
cristina_ana spune:
Iulencaaaaaaaa!!!!!!! Ce bine-mi pare sa te "vad" pe aici!!!! Mi-e dor de mesajele tale haioase foc! Sa stii ca si eu citesc constant pe la piersicutze (mi-am notat foarte multe din retele voastre de mancarici pentru bebelusi), ca sa fiu mamica model!
Si ca veni vorba de poze, lasa-ma pe mine, ca eu sunt hoasca batrina, zi mai bine de pozele cu Mariuca ta, de care sunt tare intragostita! E papusica de papusica!!!! Super gagica ai facut, bravo tie!!!
Si mie imi place tare de Filipescu, m-am dus la el intimplator si n-am mai "plecat". Plus ca mi-a purtat noroc de la inceput, mi-a zis sa ma duc acasa sa prestez, ca a doua zi sigur raman insarcinata si asa a si fost: fix a doua zi am ramas!
Olgutza, asa e, am fost colege dincolo pentru putin timp, din pacate, dar lasa ca acum o sa fim pana cresc bebeii mari!
POZE
POZE BURTICA SI BEBE