Mamici de iulie-august 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 12
estecri spune:
buna fetelor,
aveti idee daca as putea gasi pe undeva doar husa pentru scaunelul de masina? L-am primit de la cineva ..iar husa nu mai arata tocmai bine( e de la baby care) dar s-a ros un pic si m-as bucura sa cumpar doar husa fara scaunel(ma gandesc ca ar fi si mai ieftin)
sorina 31+
poze1
poza2
uite asa cresc 23 saptamani
Ioana75 spune:
Iulenca, imi place mult nick-ul tau.
Sorina, eu le-as scrie celor de la babycarero@yahoo.com , poate pot ei sa te ajute.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Simo78 spune:
olgutza, Ioana ms de raspuns.
Simona 28+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
ghinetz spune:
quote:
Oana, de ce trebuie Strepsils dupa nastere?
Doar daca nasti prin cezariana si faci anestezie totala. De ce anume...n-as sti exact sa-ti spun, dar e bine. A! Uite, vad ca a raspuns si gabi
Oana 29+ si Stefan-Vladimir 4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
Ioana75 spune:
Gabi, Oana, multumesc! Eu am avut anestezie partiala; ma miram cum de mi-a scapat strepsils-ul, ca am avut o valiza si o geanta cu mine la spital, nimic nu mi-a lipsit din baaj.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
ghinetz spune:
Am schimbat prefixul!!!! Gata, avem 30 de saptamani. Ura!!!!! (Dimineata uitasem sa modific la profilul personal)
Oana 30+ si Stefan-Vladimir 4ani+
poze
cristina26 spune:
Buna dimineata fetelor frumoase si burtoase,
M-am trezit si eu, mi-am baut cafeaua (90% lapte, 10%cafea) citindu-va.
alina.a am sa tin regim, de fapt ma gandeam ca si dupa ce nasc am sa mananc la fel de sanatos ca acum. Ca doar mancam sa traim, nu traim sa mancam. Tu cum te simti?
Cristina_Ana din cate am inteles eu de la doctor eu sunt pe linia diabetului. Deci nu e chiar asa rau (asa cred eu). Ingrid pare sa fie la 58% in crestere, inima ca si celelalte organe de altfel par sa functioneze bine. Faptul ca nu e grasuta ma face sa cred ca nu am scaldat-o in zahar prea mult. Acum cu aparatul de glicemie vad la ce mancaruri mi se ridica zaharul, deci ma simt in control.
Apropo de mancare, ieri am fost cu sotul la un restaurant nou in oras, sa ii facem inaugurarea. Acolo am mancat cea mai buna salata de spanac cu salmon pe care am mancat-o vreodata. Salata era cu spanac, capsuni, ardei rosii si galbeni, avocado si in rest nu mai stiu ce avea prin ea, iar nici dressing nu stiu ce avea. O sa ma duc sa le cer reteta, daca o primesc o sa va o dau si voua. Salata pe langa faptul ca e foarte buna e si foarte sanatoasa.
What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul
ingerasul meu Paul
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet
30+ Ingrid Ecaterina si mami
gabiarama spune:
Am aranjat si "bagajele" pentru spital ,insa am ajuns la cel pt iesit din spital si m-am impotmolit .Daca e asa de cald afara si cind voi veni acasa cu ce sa il imbrac pe iedut ?
Daca ar fi dupa mine ,i-as da doar o salopeta body care se incheie cu nasturei de sus pina jos ,cu mineca lunga ,dar subtire ,din bumbac ,si o caciulita subtire .
Cred ca am sa ma postez intr-o dimineata la poarta spitalului sa urmaresc iesirile din spital ale mamicilor .Nu m-as mira sa vad bbei infofoliti in paturici sau costume groase ,cu batiste pe fata si alte alea
GABI AMR 6 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
ghinetz spune:
Gabi, vezi, daca nu ai o mamica care sa fi nascut inintea ta? Noi nu o sa trebuiasca sa stam la usa spitalului pentru ca te vom bombarda pe tine cu intrebari.
Acum, serios vorbind, imbraca-l cum simti tu. sa ai pregatit si ceva subtire si ceva gros. Cat despre batiste si alte alea, fi sigura ca vei vedea suficente.
cat despre vizita la spital, mi-a trecut si mie prin cap sa merg intr-o zi in spital sa vad cum/cu ce imbraca bebelusii acolo. Deci si eu tot.... Vezi, despre asta vorbeam cand spuneam ca am uitat tot de la primul copil. Ideea e ca acum incerc sa-mi amintesc ce faceam atunci cand eram in sapt 30. cu siguranta nu-mi puneam atatea intrebari. eram mai nestiutoare si mai naiva...si mai bine a fost. va fi bine si acum, sigur, dar, varsta probabil, ca vreau sa am totul planificat inainte..
poze
ghinetz spune:
Mi-am tot propus sa intreb si am uitat: a folosit cineva la primul bb mameloane de silicon? Sunt eficiente? Nu stiu daca sa-mi cumpar. Si nu stiu de care?
poze