Mamici de iulie-august 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 13
gabiarama spune:
He,he ,Oana !Nu vrei sa ne dam o intilnire cu celelalte fete la poarta spitalului ?Luam o inghetata de la chioscul de acolo si stam pe o banca in timp ce spionam ?
GABI AMR 5 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
nma spune:
Hristos s-a inaltat!
am mai revenit si eu. nu am vesti tocmai bune. in ultimul timp mi s-a fact rau la serv, inclusiv azi si atrebuit sa vin acasa mai devreme. analizele au iesit estul de rau. se cere stat acasa. ieri am fost si la ginecolog si iar nu e bine. uterul e prea contractat si dupa cum spunea medicul dupa trei contactii mai serioase o sa imi vad printesa. va dati seama ce m-am speriat. mi-am propus ca in doua zile sa tremin ce mai am pe la serv si sa stau acasa, dar uite ca nu am reusit. bb-le meu e foarte jos, de fapt are capul asa de jos caci e gata de iesire. misca foarte mult. acum trebuie sa stau in pat ca poate se mai ridica putin. am contractii de ceva vreme, dar cum nu sunt dureroase nici macar no spa nu am luat. acum trebuie sa trec pe gynipral. m-am panicat putin si parca ma apuca si depresia. daca ma simt putin mai rau ma apuca plansul. adevarul e ca mai aveam multe de facut inainte sa nasc.
26+ 21.07.2003
poze
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
Am aranjat si "bagajele" pentru spital ,insa am ajuns la cel pt iesit din spital si m-am impotmolit .Daca e asa de cald afara si cind voi veni acasa cu ce sa il imbrac pe iedut ?
Daca ar fi dupa mine ,i-as da doar o salopeta body care se incheie cu nasturei de sus pina jos ,cu mineca lunga ,dar subtire ,din bumbac ,si o caciulita subtire .
Cred ca am sa ma postez intr-o dimineata la poarta spitalului sa urmaresc iesirile din spital ale mamicilor .Nu m-as mira sa vad bbei infofoliti in paturici sau costume groase ,cu batiste pe fata si alte alea
GABI AMR 6 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
gabi, imbraca-l cat mai lejer. pai daca vor fi 30 de grade, o salopeta subtire e suficienta. daca te postezi la poarta spitalului nu faci decat sa te enervezi vazand copii infofoliti precum i-ai descris. pai daca in casa la 25 de grade ii tinem fara caciulita, de ce le-am pune la 30 de grade?! nu mai zic de faza cu batista pe fata care este o mare porcarie, ca bebelusul nu face decat sa inspire dioxidul de carbon pe care il expira
e un copil sanatos, nascut la termen...dar stii tu mai bine, nu te invat eu acum
eu vad si acum in parc copilasi imbracati cu bluzite groase si pantaloni lungi, sosete groase etc...iti vine sa le plangi de mila.
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana
Simo78 spune:
quote:
Originally posted by gabiarama
He,he ,Oana !Nu vrei sa ne dam o intilnire cu celelalte fete la poarta spitalului ?Luam o inghetata de la chioscul de acolo si stam pe o banca in timp ce spionam ?
Poze
iedul cel mic
Imi si imaginez 5 burticoase la poarta maternitatii lipaind inghetata si comentand tot ce sufla in curte!
Simona 28+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
nma spune:
gabi cred ca e bine sa il imbraci cat mai subtire. eu am vaut de curand un bb in paturica. asta ca sa nu mai spun de vecina mea care are un copil de 4 ani si il tine in casa cu caciulita ca sa nu faca rosu in gat. asta la 30 de grade. incerc sa o conving de trei ani sa nu-l mai infofoleasca. i-am spus sa vina sa citeasca mesajele anyei caci nu asculta decat ce spun medicii.
oana mameloane de silicon eu stiu ca sunt bune. nu am folosit ca nu a fost cazul. am incercat doar la 9 luni caci musca tare piticul, dar el era prea mare si nu le-a acceptat. de ce vrei sa le cumperi de pe acum si nu astepti sa vezi daca ai nevoie?
26+ 21.07.2003
poze
Anya20 spune:
quote:
Originally posted by ghinetz
Mi-am tot propus sa intreb si am uitat: a folosit cineva la primul bb mameloane de silicon? Sunt eficiente? Nu stiu daca sa-mi cumpar. Si nu stiu de care?
Oana 30+ si Stefan-Vladimir 4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
mameloanele de silicon, ca si suzeta sau biberonul, sunt cateva dintre motivele pentru care bb ar putea refuza apoi sanul. eu sunt anti, daca imi ceri parerea :). cel mai bine iti formeaza sanii gurita lui bb.
Alina Arina Ilinca si Anya Ioana
gabiarama spune:
Anya ,dimineata soacra mea imi spunea ca a vazut un copilas pina intr-un an in carut ,imbracat cu geaca si caciula pe cap ,infofolit intr-o patura DAR cu ochelari de soare la ochi.
Copiii mei stau in casa acum doar in chilotei sau in pampers(in cazul lui Tudu).Noaptea le pun doar un maieu sau tricou si dorm cu geamul deschis .Si nu dorm inveliti deloc .Numai sotul isi trage patura pina peste cap , ca altfel el nu poate dormi .
Poze
iedul cel mic
nma spune:
anya imi spui te rog daca pot sa-l las pe alex la piscina si la mare. cineva imi spunea ca daca a facut varicela nu are voie la mare. acum i se vindeca bubitele. el saracu tot strange bani pt piscina.
26+ 21.07.2003
poze
Samurai-lady spune:
GHINETZ-eu am folosit la Kenutz cele din silicon.Am sfarcurile scurte,asa mi-a zis moasha,si pe mine m-au ajutat.Desi n-am avut laptik decat pana la 2 luni,Ken a supt cu placere.Dar,de bb suge si fara,nu-si prea au rostul:)
Samurai-lady 28 weeks si Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by nma
Hristos s-a inaltat!
am mai revenit si eu. nu am vesti tocmai bune. in ultimul timp mi s-a fact rau la serv, inclusiv azi si atrebuit sa vin acasa mai devreme. analizele au iesit estul de rau. se cere stat acasa. ieri am fost si la ginecolog si iar nu e bine. uterul e prea contractat si dupa cum spunea medicul dupa trei contactii mai serioase o sa imi vad printesa. va dati seama ce m-am speriat. mi-am propus ca in doua zile sa tremin ce mai am pe la serv si sa stau acasa, dar uite ca nu am reusit. bb-le meu e foarte jos, de fapt are capul asa de jos caci e gata de iesire. misca foarte mult. acum trebuie sa stau in pat ca poate se mai ridica putin. am contractii de ceva vreme, dar cum nu sunt dureroase nici macar no spa nu am luat. acum trebuie sa trec pe gynipral. m-am panicat putin si parca ma apuca si depresia. daca ma simt putin mai rau ma apuca plansul. adevarul e ca mai aveam multe de facut inainte sa nasc.
26+ 21.07.2003
poze
nma, pai in cazul acesta dr nu te-a oprit sa mai lucrezi si nu te-a pus la pat? ti-a dat vreun tratament?
pana la urma nu conteaza nici serv si nici ce altceva mai aveai de facut pana la nastere, important e ca bb sa stea cat mai mult in burtica; daca Doamne fereste se naste prematur vin cei de la serv sa te ajute? asa ca lasa totul de o parte si pune-te in pat, eu zic ca nimic merita sa risti o nastere prematura iar solutii organizatorice se gasesc la nevoie pt orice, iti zic din proprie experienta. bafta multa si sanatate!