Mamici de iulie-august 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 14
Samurai-lady spune:
A schimbat si eu nr de saptamani la semnaturaaaaa.
De maine avem 29 sapt.,mai putin si schimbam prefixulllll
Samurai-lady 29 weeks si Ken 4 ani
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">Cum a venit pe lume Samurash bebe
Lucruri bebe
X-ray spune:
nma ai grija!prenatal urgent si in pat.trebuie sa o mai ti neaparat in burtica.nu te juca.de ce ti-au iesit analizele rele,ce anume? ai grija de tine,de voi doua ,voi sunteti pe primul plan....
uite ca acum m-am enervat si cu am luat salariul da-i si strica-l!morala stau in cap cu vopseaua aia de la l'oreal cea noua , si am trecut iar la roscat inchis sper sa prinda ceva...
alina 30+ cu bb Elisa
asa crestem noi
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Anto ce baftosi sinteti voi cu atitea sarbatori. Sper sa-ti treaca repede germenele.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
Ioana, mersi frumos .
Aceasta e perioada cu cele mai multe libere , weekend-ul de Inaltare incepe de joi iar de Rusalii iar e liber luni pe 28 mai. Apoi mai e liber "tocmai" pe 15 august .
Anto 32 cu siVictor (8 octombrie 2005)
X-ray spune:
fetelor mai stiti ceva de andra"tensionata"?se simte bine?
alina 30+ cu bb Elisa
asa crestem noi
nma spune:
fetelor sunt in pat de la ora 12. ma ridic doar din cand in cand. decat la spital mai bine stau cuminte in pat. cred ca imi voi lua o saptamana medical. dupa, cei de la firma au spus ca imi aproba concediu de odihna pe tot anul, apoi vine prenatalul. deci voi mai merge o zi sau doua saptamana viitoare a predau ce aveam in lucru.
la analize mia iesit anemie. am inceput sa iau fier. incerc sa ma pun pe picioare cu multe fructe. ma miram ca imi e rau, dar glicemia e 60.
anto chiar ca aveti multe libere. la noi putini patroni s-au indurat sa dea liber de 1 mai.
alina sper sa-ti iasa bine parul. ma batea si pe mine gandul sa-mi iau vopsea, dar cred ca voi astepta luna iulie. atunci are fratele meu nunta si vreau sa fiu si eu frumoasa.
eu stiu ca "andra - tensionata" nu are internet acasa.
26+ 21.07.2003
poze
Antoanela23 spune:
Samurai, Oana, felicitari pt schimbatul saptamanii.
Andutzy, multa sanatate, asteptam vesti bune .
Nma, e posibil sa te constipi de la fier, compenseaza cu fructe care ajuta purgatia.
In ce priveste liberele 1Mai, Joia de inaltare, Lunea de Rusalii, 15 august si ziua nationala sunt libere obligatorii in sist belgian (plus pastele si craciunul), cred ca toti angajatorii oficiali sunt obligati sa le dea sau sa le compenseze cu zile de concediu cu exceptia locurilor unde se lucreaza in ture (noi de exemplu lucram in aceeasi institutie dar sotul are program normal office hours deci are libere iar eu lucrez la ture deci nema sarbatori legale).
Anto 32 cu siVictor (8 octombrie 2005)
orchis spune:
nma ai grija de tine! au dreptate fetele care ti-au spus ca bb e cel mai important. Lasa serviciu ca se descurca ei! si eu am anemie insa dr (dr.T) mi-a spus ca e ok Sincer, nu stiu ce sa fac pt ca i-am spus ca ma simt ametita si obosesc destul de repede! Tie cine ti-a recomandat Fe??
Pupici
orchis
29+
brazuca25 spune:
Ca sa vedeti ce inseamna neuronul lipsa, desteapta de mine am confundat azi glicemia cu colesterolul cand m-am dus la dr. Ea saraca m-a intrebat cum a iesit glicemia ultima data...si eu am zis peeeste limita . De-aia suspecta ea diabet gestational! M-am uitat acum pe analize si glicemia e la jumatatea valorilor normale, deci f ok. Colesterolul era cel peste limita maxima.
Offff! M-am speriat degeaba cred!
Oricum o sa repet analizele pt trim 3 si sa vad cum ies si alea. Dar parca mi-a mai venit inima la loc.
Azi fii-mea a dormit o gramada...si eu cu ea la fel. Am o somnolenta care mi se pare exagerata, dar profit si ma odihnesc cat pot de mult.
29+ Denisa Maria
poze cu noi + poze cununie
andreea c spune:
Fetelor voi cumparati si scutece din panza pentru bebe? Ma gandeam ca ar fi bune sa te mai ajuti cu ele, nu sa il infasezi. Se gasesc oare de cumparat?
Andreea saptamana 33 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
orchis spune:
Am uitat sa va spun ca si eu schimb azi prefixul
Micutul meu are 1300kg! Un pic mai putin decat ar trebui drept pentru care am inceput iar tratamentul cu Pregnyl
Pupici
orchis
30+