Mamici de iulie-august 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Ashera, multumesc de sfat, dar nu stiu ce sa zic, nu prea-mi suna bine mere coapte pe frigarui! Adica ma gandesc ca sunt prea dulci si nu merg cu legumele, care sunt sarate!

Cristina, 28+ si bebe scump

POZE
POZE BURTICA SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

si eu vreau intalnire....
fetele din tm dupa ce intrati in prenatal poate ne organizam si noi de o intalneala la mol.acolo stiu si eu sa vin.ce ziceti?
sau veniti la mine ca ati vazut ca loc am!bagam si un gratarel

alina 30+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Buna dimineata!
Deci azi e sarbatoare...Nu ca as lucra eu cine stie ce dar asa o sa ies la plimbare... Aici e foarte placut, a plouat toata noaptea si s-a racorit...
Am umblat ieri sa-mi cumparat ceva de incaltat si nu mi-am gasit! Cred ca o sa ajung la slapi. Eu purtam inainte 36, acum am probat 38 si abia mi-au intrat picioarele : s-au umflat, latit, nu stiu ce sa zic...Si nu mai suport sa ma stranga...
Si inca ceva : am inceput masajul perineului, cu sotu...nu a fost rau dar toata noaptea am avut vise erotice..
Mioara 33+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

mioara

alina 30+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mioara2004 spune:

Alina ...
Fac Pilates cu o tipa super : ne-a spus ca tema de casa pe saptamana asta e sa incepem masajul, ne-a dat si explicatii, exercitii de respirat si de relaxare.
La gym chiar daca toate miscarile sunt lente sa stii ca ma simt foarte bine dupa, foarte energizata...

Mioara 33+ Doru Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

aylin, esti bine? Da macar un semn, daca te ridici din pat si ne citesti.
mioara.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

neatza!
in sfarsit, mananc cozonac! primit de pomana . asta ar fi partea buna...
partea proasta e ca am devenit din ce in ce mai stresata ca bb nu mai misca asa cum misca acu o sapt, de exemplu! e foarte lenesa, nu stiu de ce...am sunat la dr. mea, care era in operatie, asistenta mi-a zis sa revin pe la 12 jumate, sa vad daca ma poate vedea maine neaparat! asta noapte am avut cosmaruri: ba ca nu mai aveam lichid si ma internase, ba ca nascusem prematur si aveam casa santier, d-astea... e prima data cand visez nenorociri! plus ca simt cumva si un disconfort in zona inghinala, nu'sh cum sa ma exprim...
azi am schimbat saptamana, ma gandesc ca bb tre' sa mai stea acolo in siguranta inca 6-7 sapt, cel putin!

www.youtube.com/watch?v=wsTVfwWlfy4" target="_blank">31+ www.youtube.com/watch?v=9vNE-mRdkBk" target="_blank">

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

De la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Salut, burtoase pupacioase! Ne-am ridica si noi un pic din pat sa vad ce faceti. Noi va trebuie sa fim cumintele si azi, ca nu vrea nicicum burtica sa se relaxeze.

olguttza, probabil ca o sa te lamureasca dr. mai bine de cat mine. Ce pot eu sa-ti spun e ca si bebelina mea a avut perioade mai active si unele mai putin active. Acum, de la o veme, misca bine de luni pana vineri, iar samabata si duminica e suuuuuuper cuminte, ma rog de ea sa miste un pic numai ca sa ma linistesc. Nu glumesc... Oricum, nu loveste niciodata cat sa ma deranjeze sau sa ma doara pe undeva.

O zi buna tuturor!

Lia 29S Miruna Demetra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Fetele, exista o tehnica anume de masare a perineului ? Unde pot gasi si eu mai multe informatii? Se face incepand cu vreo saptamana anume sau oricand ? Tot ce tine de masaj imi place :-) asa ca sunt si eu foarte interesata :-)

27+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

olguttza stii ca aceeasi problema o am si eu. Ideea e ca eu cand am scris ca nu o mai simteam la fel de bine veneam dupa 4 zile in care am alergat dupa gresie, faianta si usi pt noul apartament in care as vrea sa ne mutam. Eram super obosita. Stateam si nu simteam nimic. Dupa alte doua zile in care m-am odihnit, nu am facut absolut nimic, ieri seara si azi de dimineata parca vroia mititica sa-mi demonstreze ce stie ea sa faca cu piciorusele.
Oricum cred ca un consult e cel mai bine venit pentru psihicul tau in astfel de situatii. Stiu ca scrisesei ca vineri eco.

Dana S31+ cu Daria Stefania

Mergi la inceput