Mamici de iulie-august 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 6
andreea c spune:
Ashera ai idee daca bobitele acelea de polistiren se gasesc de cumparat? Eu as pune-o pe maica-mea sa-mi faca o astfel de perna daca as gasi materia prima.
Andreea saptamana 33 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
ddanagh spune:
Eu nu inteleg ce faceti cu perna aia asa de mare. O puneti intr-o parte - cu burta in golul ala sau la spate???
Fetele din Bucuresti tot incerc sa vad unde ati hatarat voi sa mergeti in weekend. As vrea si eu sa vin.
Dana S31+ cu Daria Stefania
lorinaoo1 spune:
Andreea crema Advantan am luat-o de la o farmacie HelpNet, era prin zona si a costat (m-am uitat acum) 16,99 ron.
Asa e si sora mea, ba unde mai pui ca e si oachesa tare
Gabi hihi, lipseste aia facuta de tanarul fotograf Mihnea
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 32+
jadi spune:
Salutare umflatelor!
eu azi stau acasa, am programat si ziua de maine dar cum merg la gym probabil ca o sa merg cateva ore si pe la servici! E bine acasa, copilul vroia in parc de la 9 asa ca l-a preluat bona si a zis ca il duce si la biserica, azi de sarbatoare mare asa ca "Hristos s-a inaltat!".
Am spalat cateva vase si nu mai am chef de nimic, cred ca o sa ma uit la cateva seriale .
Am vazut ca toata lumea ar vrea sa mergem duminica la paticutz acum trebuie sa vedem si la ce ora Si sa ii spunem si fetei cate persoane mergem sa stie cate puitoare vin !
Andreea se gasesc bile de cumparat, eu stiu ca am vazut la metro acum 2 ani, se vindeau la punga imensa, acum nu stiu daca mai sunt!
Deni & Vlad & Tudor
cristina_ana spune:
Buna dimineata fetelor!!!!
Eu am cam lipsit la apel zilele astea, dar motivat: am fost atit de prinsa de serialul Prison Break, incit m-am uitat la el aproape non-stop. Si ca urmare am reusitr sa termin toate cele 44 episoade!!!!! Acum astept cu nerabdare sezonul 3. Si m-am uitat si la primul sezon din Grey's Anatomy. Acum vreau sa ma uit la sezonul 2, dar am numai traducerile in engleza, si ma enerveaza sa ma uit asa, ca nu inteleg chiar tot. Asa ca am si eu o rugaminte la voi. Aveti cumva traduceritle in romana la episoadele 4 si 5? Ca la restul mi le cauta sotul pe net diseara, dar macar sa am si eu la ce ma uita azi!!! Traducerile sunt mici ca dimensiuni si mi le puteti trimite pe mail!!!! Pleaseeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
Ieri am facut mancarica aceea de care va spuneam, cu pui si orez cu legume la cuptor, si a iesit demential de buna. Am renuntat la regimul meu de salate si fructe si am mancat enorm de mult. Si mai am si pentru azi . Va recomand reteta din toata inima (daca va place orezul cu legume, bineinteles!!!!!).
De ieri am inceput sa ma dau cu crema nuantatoare de la Dove pe picioare, si parca sunt mai bronzata oleaca!!! De, plictiseala e mare, si imi umplu si eu timpul cu ceva!!!!
Si ca idei de mancaruri neingrasatoare, maine am de gand sa imi fac frigarui din piept de pui cu legume, pe gratar. Am tot ce-mi tfrebuie, inclusiv betele de frigarui. Cu o salata alaturi,cred ca o sa iasa bun de tot!
Cristina26, imi pare tare rau ca nu ti-a iesit bine glicemia. Sigur scapi de diabetul asta dupa ce nasti, dar e destul de frustrant sa nu poti manca tot ce vrei si sa te mai si ingrasi!!! Of, of!!!! Dar bebe e cumva mai mare decit ar trebui? Ca greutate ma refer! Ca si al meu mi s-a parut cam grasun, si ma iau tot felul de ganduri!
Jadi, nasol cu tensiunea asta, nici prea mare nu e bine,dar nici prea mica! Si mie mai imi scade la 8/4 si ma simt rau, dar macar eu sunt acasa, in pat. Sa ai mereu o ciocolata la tine, pentru orice eventualitate! Bine ca nu ai si tu diabet!
Andutzi, cum te simti azi?
Cristina, 28+ si bebe scump
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
ilenutza spune:
Ashera, merci frumos!Deci zici ca are arici intr-o parte.Nu se desface la presiune?Io ma gandeam sa o cos de mana sau sa ii pun fermoar.
Andreea, bilutze din alea se gasesc la Munplast, am vazut eu mai de mult, sper sa mai gasesc.O sa dau azi o fuga ca e langa mine fabrica lor.
Si mai imi spusese cineva ca sunt si pe la Selgros.sau poti sa o umpli cu melana de perne, se gaseste la Obor, 200 si ceva de mii kg- cred ca un kg ajunge- cam cat pentru 3 perne mari.
Cristina- posteaza si tu reteta aia de orez! poate ma indur si eu sa o fac.
Dr. Peteu e tot la Municipal?
Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
andreea c spune:
Jadi, Lorina, Ilenutza merci de raspunsuri. Unde este fabrica Munplast?
Da Peteu este tot la Municpal si este foarte amabil.
Andreea saptamana 33 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
Ashera spune:
Ile, pana acum nu s-a deschis :-) iti dai seama ca se umple toata casa de bilutze ! :-). Eu zic ca nu se merita sa-ti faci, mai bine iti cumperi, e 120 ron cu tot cu taxe de curier. Mie mi se pare prea multa bataie de cap la confectionatul ei :-).
27+
Christian
Ashera spune:
Cristina, am mancat in wend frigarui de pui si pe langa legume, erau si mere coapte. Mie mi-a placut tare mult combinatia :-), vezi poate iti place si tie :-)
27+
Christian
greierash spune:
Hop si eu cu buna dimineata, la ora asta!!!
Cred ca mi-ar placea si mie la intalnire...daca ne-o primi paticut si pe noi(ca am lipsit la prima). Dar oricum depinde de cand se stabileste....
greierash 31+ Andrei....
- "Traieste clipa" -