Mamici de iulie-august 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Ile, hai ca ma apuc de masurat :-). Din pacate, poze nu pot sa pun ptr ca nu am calculator, sunt conectata la net direct cu mobilul (va scriu de pe tel) si nu am optiunea de a atasa poze (dar le vad pe ale voastre :-). Daca vrei, iti pot trimite mms :-)

27+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Hristos s-a inaltat!

quote:
Otilia, Lavinia e mai zgircita azi cu , n-a dat decit la iesence

Si cum dar din dar se face rai....pentru toate burticile.

Gabi, nu uita sa adaugi la bagaj - multumim muuult ca ne-ai spus cam ce si cum, asa, concret si pe caprarii - Strepsils si paie pentru lichide. Sau, ma rog, astea iti mai poate aduce si sotul, dar e bine sa le ai imediat dupa operatie.

Oana 29+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

'neatza si de la mine!
ilenutza uite aici poza cu perna.nu am cu ce sa o masor poate reuseste ashera.
ashera dr vorbeste perfect romana,este din pecica arad,dar liceul si faculta le-a terminat la szeged.
alexi22 in ungaria ceazariana+ingrijire nou-nascut+4-5 zile cazare = aproxi 1500 E.
miillyy te-ai hotarat pana la urma nasti si tu la szeged?ma duc sa ma uit cand ai DPn-ul poate ne vedem pe acolo
cristina26 tinete in continuare strict de regim.tin pumnii de vesti bune.

alina 30+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ghinetz spune:

Lavinia, ne va fi dor de tine cat nu te mai vom avea pe net (of, ce exprimare, e prea dimineata...o fi de la asta?!) Iti trimit PM cu adresa mea de mail si astept pozele de la tine. Sa-mi trimiti si tu, te rog, pozele pe care le-ai facut.

Oana 29+ si Stefan-Vladimir 4ani+

poze

"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Lavinia, oaaaau, ce mare ne-ai dat, ne-ai linistit, nu mai comentam.
Oana, de ce trebuie Strepsils dupa nastere?
Ashera, multumim de confirmare cu zilele pre- si post- natal. Intr-adevar legea e clara, sint doar 2 reguli: minim 42 zile post natal si maxim 126 in total.

Fetelor care aveti probleme cu dr de familie, schimbati-i daca nu va respecta drepturile, pentru ca nu va costa absolut nimic inscrierea la alt doctor. Merita si o reclamatie.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

quote:
Originally posted by Ashera

sunt conectata la net direct cu mobilul (va scriu de pe tel)

27+

Christian

inseamna ca ai nervi de otel

Alina, merci pt poza

Ashera, astept dimensiunile.De fapt sunt curioasa la grosime pt ca lungimea am vazut-o pe site.

Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

andutzy asteptam vesti bune!sa ne scri cum ajungi acasa,tin pumnii.

alina 30+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Ile, am scapat de masurat. Am gasit specificatiile tehnice :-) : deci, dimensiuni 190 cm x 70 cm, e in forma de semiluna, volum 42 litri. Intr-o parte are o gura de umplere, inchisa cu scai, pe unde poti sa-i maresti sau sa-i micsorezi volumul. E umpluta cu bobite de polistiren standard, de 2-3 mm. Cusaturi duble si surfilate.

27+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Neatza!

Lavinia , pozele mele parca sunt pe prima pagina , sau cel putin eu asa cred ca le-am vazut aseara acolo .Daca vrei ti le pot trimite si pe messenger(adresa mea e identica ccc cu nickul meu).

Oana , mersi ca mi-ai adus aminte de ce-mi mai trebuie .

Ioana , strepsils mi-a recomandat dr si la Tudu pentru ca aveam iritat gitul de la anestezie.

Am 2 zile de cind au inceput si la mine contractiile dureroase si deja simt tot mai des nevoia sa stau intinsa in pat.Ba chiar am si o senzatie tare neplacuta in zona inghinala ,ca imi vine sa tin mereu picioarele incrucisate strins-strins ca nu care cumva ,doamne fereste , sa se intimple ceva .

Eu sunt tare curioasa cit va cintari bb3 ,daca la 34 de saptamini la eco mi-a spus ca are in jur de 2700g.

GABI AMR 6 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea c spune:

Lorina001 intre noi este o difetenta de 16 ani. Oricum m-a ajuns la inaltime, iar la capitolul nebunii nu o intrece nimeni.
Imi spui si mie te rog de unde ai cumparat crema aceea pt bubite?

Ilenutza, Housepocket s-a mutat la Peteu ca si mine.

Andreea saptamana 33 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005

Mergi la inceput