Mamici de iulie-august 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 4
Ioana75 spune:
Otilia, salteaua relaxa sta direct pe jos, in loc sa stea pe somiera si somiera pe cadrul de pat. Deci practic dorm la citiva centimetri de podea. Mi se pare mult mai comod; patul il tinem dezasamblat in debara.
Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)
andreea c spune:
Neata fetelor! Multumesc mult pentru urari! Sunteti niste dragute ca v-ati gandit la mine . Chiar m-am simtit foarte bine ieri. Am avut musafiri care m-au rasfatat cu multe flori si cadouari, am facut poze, am mancat bunatati, ce mai...a fost excelent.
In ceea ce priveste intalnirea...pt. mine e ok oricand, dar am doua probleme:
-eu nu am cu ce sa vin ca sotul e plecat si nu ma incumet sa conduc ca am luat carnetul abia cand am aflat ca sunt insarcinata si am mers foarte putin. Ma ia si pe mine cineva?
-trebuie sa o iau si pe sora mea de 12 ani ca sunt dadaca in w/e asta si mi-e teama sa o las singura.
Andreea saptamana 32 Radu Stefan
POZE
nunta noastra 2 iulie 2005
lorinaoo1 spune:
si fara cafeluta
AndreeaC wooow, ai o sora de 12 ani? Sora mea e mai mica decat mine cu 8 ani si ne intelegem de minune
Lia cum te mai simti? S-a relaxat burtica?
Anto tu ce mai faci cu tusea aia? A trecut?
Anduzy tinem pumnii sa fie totul ok si sa nu fii internata. Uite, poate te ajuta si de la noi.
Simo, Oana, Siminoc, Gabi
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 32+
Ioana75 spune:
Anto, de cind tot vreau sa te intreb ce mai faci cu emisiunile "alea"; ai renuntat la ele, sau doar nu ne mai povestesti ce-ai vazut?
otim spune:
Ioana - mai "luminat " multumesc
Lavinia - si eu ..... fara de la tine
Otiliainceput 28+Laurentiu
Ashera spune:
Buna dimineatza gagici! Azi fara cafea la mine. Mi-a fost cam rau azi noapte, am luat un no spa si am incercat sa stau cuminte. Acum vad ca am o stare de voma.. Sper ca ultimele luni sa nu semene cu primele, ca mie pana la vreo 16 saptamani tare rau mi-a fost! Dar, sa fim optimisti: o sa fie bine, si bb nu o sa se grabeasca sa vina inainte de saptamana 38 ! :-)
27+
Christian
ilenutza spune:
Ashera hai ca te mai bazai si eu un pic la cap cu perna minunata: ce grosime are - ai timp sa o masori?este sub forma de semiluna?.Vreau si eu sa imi confectionez una ca ies muult mai ieftin.Poate ai timp sa pui o poza doua cu ea , pliiizz.
Andutzy, multa sanatate!
Housepockettu faci cezariana?Si la ce dr. te-ai mutat?Sa inteleg ca nu prea te-ai inteles cu el?
Paticut si mie mi-ar place sa venim, dar nu stiu weekendul asta cumne aranjam neshte treburi si de aceea nu am zis nimic.Gasesc nr. tau in adresa comuna?Sau mai bine, daca ai timp, da-mi-l pe PM.
Mai fetelor, am avut ieri zi cumplita!Dupa amiaza bb f. mic s-a miscat intr-una, intr-una , nu stiu ce a avut.Eu nu am facut nimic, am stat in pat la invatat si net si atat.Mi-a fost lene si sa mananc.iar aseara am dormit de parca fusesem la nunta.
M-am trezit de dimineata si parca eram alt om, m-am simtit muuult mai usoara!
pupice
Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
Ashera spune:
Ptr cine mai e nelamurit cu concedi pre si post natal : azi mi-a trimis "oficial" raspuns departamentul hr: din cele 126 zile tre min 42 lasate postnatal. Restul ti le imparti cum vrei tu, le poti lua si pe toate dupa :-) . Deci, nu ti le poate imparti med de familie cum vrea el (de ex in parti egale :-). Deci, il luam cum vrem noi :-)
27+
Christian
Ioana75 spune:
christyna, am auzit ca ai absolvit cursul pentru mamici, felicitari.
Otilia, Lavinia e mai zgircita azi cu , n-a dat decit la iesence.
lorinaoo1 spune:
quote:
Originally posted by Ioana75
Otilia, Lavinia e mai zgircita azi cu , n-a dat decit la iesence.
Ioana, Oti, cred ca inca sunt sub impresia intalnelii de marti, dar asta nu inseamna ca v-am uitat pe voi. Uite, ma revansez cu un
maaare
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 32+