Mamici de iulie-august 2007 (52)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

oana, stiu cum e, ca si pe mine ma intreaba lumea daca mai pot...mai ales cand ma vede cu anya in brate. uneori chiar ma simt excelent si...mai pot. mie mi-e mai teama de perioada de dupa, cu 2 copii mici. dar nu mai zic nimc, ca uite gabi va avea 3, la diferenta tot de un an si 8 luni. si cand imi e mai greu ma gandesc la ea si imi trece .
defapt mai tare ma deranjeaza ca o gramada de "binevoitori" imi spun ca va fi foarte greu cu 2 copii mici, ca e groaznic etc. domne, de parca n-a mai crescut nimeni copii la diferente asa mici. multi au doar un an intre copii si n-am auzit pe nimeni sa moara. prima intrebare este:"ce-o sa faci tu singura cu 2 copii?". pai...nu stiu ce-o sa fac, dar prefer sa nu ma gandesc in fiecare zi, ca am timp suficient dupa ce nasc sa-mi dau seama cum va fi.eu i-am vrut, sunt ai mei si ii iubesc si o sa ma descurc cumva.
ieri era o mamica in parc cu 2 fetite mici si era dezamagita ca nimeni n-a incurajat-o. dar s-a descurcat singura cu ele si chiar daca a fost mai greu, ea e foarte multumita si fericita asa. ei, pai eu de astfel de oameni am nevoie in jurul meu.

Alina Arina Ilinca si Anya Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ashera spune:

Alexi, perna am comandat-o de pe site de la bebelusultau. Si e super :-). Cat despre dr, dupa o poveste lunga lunga, am renuntat la cioata in favoarea lui bacila. Mai ne gandim inca daca nu cumva cel mai bine ar fi sa nasc in ungaria.

27+

Christian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andutzy spune:

fetelor, tineti-ne pumnii noaptea asta sa nu ajung la spital din cauza alergiei mele. Rinita a degenerat in conjunctivita alergica(ma mananca okii si nasul de simt ca mor, in oki parca am ace si pe nari parca ma gadila cinea cu o pana fina), sufocari si dureri in piept. Noroc ca e ginec meu de garda si mi-a zis sa iau o pastila de Alerid si daca nu ma linistesc, sa merg sa-mi bage pe vena chestii de-alea sa ma calmeze. Sunt constienta ca sunt la un pas de astm, poate chiar si de soc anafilactic, avand in vedere manifestarile tot mai urate din ultimile zile. Maine dimineata sunt programata la alergolog, acum sa ne ajute D-zeu sa trecem cu bine si peste hopul asta

AndraSapt29 cu Horia Andrei siDragos Alexandru

Dragoselu si noi (familie, prieteni, etc)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexi22 spune:

ashera am inteles si eu ca in ungaria la szeged ar fi mult mai bune conditiile si dr .cam cat crezi ca costa in ungaria o cezariana?tu cum vrei sa nasti?natural sau cezariana>?

alexi2226+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

Am ajuns si eu acasa de la clinica si de al prietene. Vai ce mult ati scris, am citit cat am putut din urma.
La spital mi-a facut testul de gucoza dar din pacate la o ora valoare era de 200 (ei vroiau sa o vada sub 140, sau intre cel mult intre 140-180), iar doctoritei mele nu i-a placut in mod deosebit aceasta valoare, asa ca mi-a dat o masinuta sa imi iau eu zaharul tot la 2 ore ore dupa masele principale si dimineata cand ma trezesc (deci de patru ori pe zi pentru o saptamana). Eram curioasa daca se procedeaza la fel si in Romania?
In rest totul pare sa fie bine cu sarcina mea.
Noapte buna si vise frumoase!

What we have once enjoyed we can never lose... all that we love deeply becomes a part of us" - Helen Keller
Cristina mama ingerasului Paul

ingerasul meu Paul

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=b2d4d0366fd97a7fe09e3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

30+ Ingrid Ecaterina si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Simona 28+ Matei Hisham

Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Buna dimineata , gata

Otiliainceput 28+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns housepocket480 spune:

Hop si eu! Cu intarziere, dar niciodata nu-i tarziu!
Ieri nu am mai fost la gym pt ca am fost retinuta la serviciu! Voi veni vineri de la 9 dimineata.
Andreea CLa multi ani, sa fii fericita, iubita si sa ai un bebe sanatos si frumos cum iti doresti tu! Ti-am scris pe mail ceva!
IlenutzaMultumesc de anuntul cu Concediul lui constantinescu, banuiam ca va fi in concediu pentru ca tot incerca sa ma convinga sa nasc prin cezariana mai devreme cu o luna de termenul meu! Asa ca de vreo luna merg la alt doctor.dar cred ca pe tine nu te afecteaza ca el pleaca nu?
PaticutMultumesc de invitatie! Daca ne inviti, venim! Mi-ar placea tare mult sa ne mai vedem macar o data, indiferent unde! Pentru mine ar fi mai bine sambata sau duminica dar dupa amiaza, dar mai vedem ce zic si celelalte fete. Oricum, tare frumos ca ne inviti prin locuri pitoresti...
Le spun si eu celor doua colege care vor deschide sezonul nostru de nasteri (gabiarama si valen) - nastere usoara si bebei sanatosi!
Va pup pe toate!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Buna dimineata! Eu inca dorm pe jos, ma ridic fara probleme; la prima sarcina am montat patul pe la 4-5 luni, acum insa antrenamentul isi spune cuvintul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

quote:
Originally posted by Ioana75

Buna dimineata! Eu inca dorm pe jos, ma ridic fara probleme; la prima sarcina am montat patul pe la 4-5 luni, acum insa antrenamentul isi spune cuvintul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.2005)

Ioana - cum adica pe jos ????

Otiliainceput 28+Laurentiu

Mergi la inceput