Mamici de iulie-august 2007 (52)
Raspunsuri - Pagina 2
ilenutza spune:
Chiar daca ma dau bucuresteanca doar de vreo 2 ani stau aici.In rest, constanteanca get -beget .Super modelul!!
Ile 31 si Victor ( 22 dec 2005)
AMR 09 sapt.
www.onetruemedia.com/shared?p=298317a6ed3728312027b9&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Paste 2007
Antoanela23 spune:
M-ati facut curioasa si m-am uitat si eu la tort, foarte frumos si apetisant. Dar reprezinta ceva anume forma lui?
Andicu, ce miresica frumoasa ai fost! Iar acum esti o burtica frumoasa, lasa-le incolo de kg ca nici nu o sa stii cand le dai jos dupa ce vine bb. Felicitari pt rezultatele bune de la analize.
Anto 32 cu siVictor (8 octombrie 2005)
gabiarama spune:
Vreau si eu parola de la adresa comuna de mail a mamicilor de iulie -august .Se poate sa mi-o trimita si mie cineva pe Pm?
GABI AMR 6 ZILE,de 3 ori mama
Poze
iedul cel mic
Simo78 spune:
Gabi ti-am trimis parola pe PM.
Simona 28+ Matei Hisham
Nunta_2005 Dubai_2007 Burtica_2007
andicu spune:
Merci, Anto! tortul avea intamplator forma literei A - de la Andreea. noua ne-a placut pt ca era cu floricele albastre si se asorta cu restul decoratiunilor din restaurant. Off, eu mireasa si slaba, vremuri demult apuse! dar macar pot sa ma laud ca suntem lipiti unul de altul ca-n primul an ! si-n curand o sa fim 3 lipiti!
Andicu 32+Filip Cristian
Poze noi de 01 mai
X-ray spune:
lachi ma bucur ca l-ai luat!se "vedea" pe tine ca ti-a ramas gandul la el...mama nu intelegea ce inseamna carucior perfect pana nu l-a vazut...cica imi trimite si mie la fel...adica tot inglesina dar pt o persoana.si-l vreau rosu ca e frumos rau!
alina si eu i-am spus fetei ca pana la 38 de saptamani e batuta in cuie la mine in uter,sa-i treaca ideile.daca tot am ajuns pana aici.lasa ca stau bine acolo deocamdata
chestia e ca iar am avut unele dureroase de vreo doua ore incoace...
asa ca ma duc in pat desi de acolo vin...
alina 30+ cu bb Elisa
asa crestem noi
ghinetz spune:
Nu stiu cum sunteti voi intampinate de cunoscuti (in special de femei), dar eu aud invariabil: "Mai poti?" Oare pentru ca ma vad asa mare, sau le par plapanda? Or, stiu femeile ce stiu... Sigur le raspund "Trebuie sa mai pot". Caci vorba Anyei, pana la 38 de saptamani trebuie sa pot.
Oana 29+ si Stefan-Vladimir 4ani+
poze
"unui copil trebuie sa-i dai radacini si aripi"
lorinaoo1 spune:
Fetelor din Iesi
Oana, Gabi, Siminoc nu am putut descarca pozele voastre si v-as ruga sa le puneti voi pe prima pagina, ca sunt faine si ale voastre
Gabi am notat, gata. Multam fain pt listuta cu cele necesare la spital
Deni ai avut o zi cam agitata, dar presupun ca te-a indulcit sotiorul pana acum Bravo pt rezultatul bun la analize
Felicitari fetelor care au schimbat prefixul
Andicu felicitari si tie si multa sanatate, ca kg-mele se dau jos.
Azi am intrat si eu in luna a 8-a , mai avem fix 2 luni pana ne vedem, eu si cu bebelina-balerina-pestisor-inotator
Siminoc pt mine e mare distanta pe care ai facut-o tu la pas ieri
Azi la mine in casa, pardon, in casa la socrela, a fost santier. Au venit sa sparga zidul de beton de la bucatarie ca sa aiba iesire in balcon. Inca nu au terminat, deci vineri voi merge pe la prieteni sa stau/dorm, ca am cam resimtit agitaia cu ceva dureri si contractii. Asa ca vineri nu stiu daca voi putea intra pe forum si nici sapt viitoare pt ca incepem sa facem la noi in camera zarva mare Va spun de pe-acum ca o sa-mi fie dooor de voi
Si gata, va spun noapte buna ca mami de Lorina scumpa si blonda creata (asta e intelegerea mea cu ea, sa fie blonda creata ca tat'su si cu ochi albastri ca ma-sa ) se duce sa-l primeasca pe 'nea Ene. Pupici la burticute
Lavinia-nasica de moflea
burticaLorina Maria 32+