PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

multumesc fetelor de raspunsuri! va pup cu mult drag desi intru rarut pe aici!

dentinoxul o fi mai bun? ce sa-i mai dau?

fug la somn ca nu se stie cand o apuca plansul!

pupici inca o data si multumiri din suflet!

POZE IANA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Alina, fericito...a mea inca nu doarme!
Se chinuie ta'su cu ea!

Poze cu Alexia
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos

Larisa si Alexia (13 iulie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Muuh - ai zis ca pleci pe 8 iunie da' n-ai zis si cat stai...Pe strada aia cred ca vom sta si noi.E o gazda draguta unde am stat si anul trecut (cand Raluca avea 1 luna!)si care si gateste excelent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Neata fetelor si piersicutelor,
Va pupam pe toate si va uram "La multi ani" celor nascuti zilele astea!
Ne pare rau ca n-am mai avut timp de nimic cu Cipic..cu dintii lui..cu gospodareala...cu un cutu mic achizitionat de curand care a necesitat ceva ingrijiri...etc..etc.
Am reusit sa citesc ce ati mai scris..dar asa pe bucatele...azi un pic..maine un pic..si uite ca neuronii mei uita de pe o zi pe alta...si nu mai stiu cui sa-i raspund...si cine ce intrebari a pus...
Ma iertati si voi...faza cu perna mi-o aduc aminte..si noi dormim fara...iar cu dintii nu mai vorbesc..ca e jale...4 dinti odata...cred ca mai e unul sa iasa dar il chinuie f.tare..
Acum e vesel nevoie mare acum se pune pe plans asa brusc!!
Am invatat si noi sa facem bravo...e tare haios si dulce!!!Merita toate eforturile minunile astea!!!
In rest...ochii nu prea ne-au trecut..ca mami nu reuseste singura sa-i puna picaturi ca lumea..tot pe langa ochi...
Si cam atat...despre noi...
VA pup si va doresc o zi buna..sanatate la toata lumea...
Deja plecati in concedii...ce misto..va invidiez!La noi nu se pune problema cel putin pana in septembrie!!!
P.S.Da cineva Fluor la bebei?Cat si cum?Parerile sunt impartite am vazut...cum o fi mai bine nu stiu...Sper sa-mi mosteneasca dantura mea ca daca o ia pe-a lui taica-su e nasol de tot!
Apropo de dantura noi avem o strungareata...mare....mare...nu stiu cu cine seamana...o fi de la suzeta?Sper sa se regleze la dantura definitiva...!!
Va sarut cu mult drag!

http://new.photos.yahoo.com/cristosmora/album/576460762313281122#page1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

LA MULTI ANI SARBATORITZILOR DE ASTAZI!!!
Alexandru Andrei, baietelul lui letitzia,
Robert Cristian, baietelul lui oncicu
Matei, baietelul lui Mali
Rares Gabriel, baietelul lui ingereasa

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

angelli, ce sa mai spun despre aerosoli. la fii-mea i-a indicat dr.orl cind mi-a facut trei otite una dupa alta. am fost la cabinet vreo 7 zile la rind la aerosoli pina m-am hotarit si mi-am luat unul de pe net, nou, de la o firma de produse medicale. a fost anul trecut 1.700.000.de folosit acum l-am folosit prima data dar la robi i-a facut tare bine, a scapat de tusit si de muci (a tusit din cauza gramezii de muci) fara antibiotic, nici nu l-am dus la dr.
reteta de solutie mi-a dat-o dr.orl, dar eu la robi am simplificat-o un pic: i-am pus ser fiziologic si fluimucil.pompat bine cu batista, pus aerosoli apoi pompat din nou. si asta de 2 ori pe zi.
alina, eu dentinox ii pun, nu stiu cum sunt altele ca n-am folosit. cu asta se linisteste dar nu tine mult efectul.
crissa, eu inca nu-i dau fluor la robi. stomatoloaga mi-a spus ca pot sa incep mai incolo (eu am luat fluor in sarcina), dupa 2 ani.si la fii-mea acum am inceput sa-i dau, la aproape 4 ani.

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Katik:..ei na!!!..
Dar chiar sunt super impartite parerile..ca am vazut putin dintr-o emisiune la tv..in care recomadau sa le dai de la inceput...pana la 17-18 ani!!Astia nu-s normali...Cica pediatrii nu recomanda dar stomatologii da!!Dupa cine sa te mai iei!?
Eu oricum nu-i dau nimic lui Cipic..(nici vitamine..nici fier..nici ca!!)...O fi bine.. o fi rau!!?Trebuie sa ajung saptamana asta cu el la pediatru...sa vedem...Pupici.Cum e vremea la tm?

Mergi la inceput

crissa, nici eu nu-i dau nimik lui robi!. asa suntem noi, mamicile, ascultam pareri si mai filtram prin al nostru "bun simt". da, sunt f. impartite, de aceea, mai stau si judec. oricum pina la 1 an, doar vigantol, apoi mai vedem.
la timisoara e frumos, cald, la 9 sunt deja 20 grd. imediat mergem afara, nu-i de stat inauntru.
pupici si voua!

poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

irinuca stau pana la sfarsitul lunii iunie la mare.
crissa eu ii dau Fluor - Vigantoletten de cand am venit cu el din maternitate. Este o pastilutza care are fluor si Vitamina D si care se dizolva in apa. A da concentratie 500 mg la 1 an trecem la 1000 mg. Pediatra mi-a recomandat asa alte vitamine, fier sau calciu nu ii dau nici eu.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Katik:pupici
Muuh:da..auzisem si eu de asta cu fluor...auzi dar se da si in lunile cu "R"?!..Ca eu auzisem ca nu se mai da!!Ca face supervitaminoza!Sau ceva de genul asta!Ca e de ajuns soarele..?!!
Cum o fi bine?!Eu i-am intrerupt de 2 saptamani(si cred ca n-am facut bine deloc)Vigantolul!!Desi citisem undeva ca se da pana la un an-doi...!dar nu mai stiu daca neintrerupt..
O sa intreb pediatrul saptamana asta!Pup dulce si sedere placuta de pe 8 iunie !!! Mistooooooooo.....Cat stati?

Mergi la inceput