PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns angelli spune:

Katik si ce mai spui de aerosoli? De unde ai cumparat aparatul si ce fel de solutie trebuie? Nu vreau sa il folosesc acum dar cred ca pe viitor e util

Andreas,soarele meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Genie cred ca asa:
[url=*"site"*]cuvantul[/url], dar sa stergi inainte stelutele de dinainte si dupa site k le-am pus ca sa nu apara asa cum ar trebui, adica asa: cuvantul.

Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra
poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

A, si va multumesc pt urari k azi Busra face 9 luni! Va pupacim pe toate!
Sa inteleg k nu ati avut menstra peste?Sau nu sunteti pe aici?

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Bysko merci mult de raspuns...o sa incerc si eu
Eu nu am avut menstruatie peste sarcina, dar am auzit de astfel de cazuri, de ex mama mea, cand a fost insarcinata cu mine habar nu a avut pana in luna a 4-a petnru ca avut menstruatie in fiecare luna. Abia in a 4-a luna s-a oprit si atunci s-a dus la doctor sa vada ce e si surpiza ...eram eu in burtica

Voi ce crema de soare folositi pentru bebeii vostri, mai ales pentru cei cu pielea alba?

Genie si Antonia

[url=www.dropshots.com/antonia25]poze[/url]

Mergi la inceput

cred ca am uitat ghilimelele

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Genie, da, noi vom sta toata vara cu mici intreruperi cand o sa mai vin prin bucuresti, asa ca ne vedem dar noi stam in eforie sud, nu stiu cum o sa facem.

perna nu-i pun nici eu lui Dari, pt ce sa-i trebuiasca perna?de multe ori nu o folosesc nici eu.

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Yey am reusit!!!Bysko

Am uitat sa va spun ca de azi bubulina mea are pasaport! De fapt e in pasaportul meu si al lui tati, asta in eventualitatea in care vrem sa o ducem in tari straine!

Genie si Antonia

Poze

Mergi la inceput

Bravo!Ai reusit!
Mai astept pareri pe tema menstr. si daca apare vreo noutatela orizont va anunt!

poze cu burtica si fara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Bysko, scuze, nu am urmarit f atent, dar vad ca intrebi de menstruatie peste sarcina, esti cumva insarcinata? eu zic ca aia nu poate fi ciclu ci poate o hemoragie si daca e asa, urgent la medic! eu am avut hemoragie la inceputul sarcinii si am crezut ca e ciclu, mi-am basgat si un ob dar era hemoragie pt care am facut tratament.

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Eu merg la 2 mai de pe 8 Iunie. Stau in capatul dinspre Vama Veche, vis a vis de Dinamo la dreapta si apoi prima strada la stanga. Casa de pe colt placata cu piatra. Acolo ma gasiti si daca nu sunt cand treceti voi lasati vorba unde stati ca venim noi dupa voi.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput