PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

buna mamicilor si bebicilor!

n-am mai apucat sa scriu de foarte mult timp, ba am fost plecata din buc, ba iana racita, ba una ba alta...stiti voi!

va rog frumos, spuneti-mi si mie : e posibil sa fie de la dinti faptul ca pitica mea se trezeste de 6-7-8 ori pe noapte plangand rau si nu se linistete decat in brate? voua vi s-a intamplat? a...iana dormea 10-11 ore pe noapte fara sa se trezeasca si acum ..

ce sa fac? sfatuiti-ma, va rog!

perna punem la copii?

va pup!

POZE IANA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katik spune:

mami alina, si robi a facut la fel de m-a disperat de-a dreptul. n-am mai putut si l-am dus la dr ca am zis ca are ceva. dr l-a intors pe toate partile, concluzia: nu are nimik, e de la dinti. cred ca asa a si fost, dupa ce i-au iesit doi de jos, s-a mai linistit, asta banuiesc pina la tura urmatoare.
eu perna nu le-am pus niciodata. krisztina nici acum nu doarme cu perna, nu-i trebuie, eventual se joaca cu ea.

Kati +Krisztina(28.07.2003)+ Robert (19.08.2006)
poze krisztina
poze robi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

genie, irinuca, o sa fim si noi la mare cam de pe 1 iunie, facem gasca mare la balaceala?

Dariana si Darius (30.07.2006)poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Nici eu nu-i pun perna! Si nici nu-i place ca oricum nu doarme cu capul intr-o singura directie .

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

alina2006, si Nicolae la fel a facut o noapte, doua inainte de a-i iesi dintii

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Eugcem abia acum am mai intrat si eu pe adresa noastra e mail si am vazut filmuletul cu Nicolae.....si vroiam sa il felicit ...e un vitezoman, dar se tine foarte bine...si mi-a placut si mailul cu ursuletul Panda...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII

Mergi la inceput

Nici eu nu ii pun perna..am incercat acum cateva zile si a dat-o la o parte..ca il incomodeaza...adevarul e ca si mie mi-e mai bine fara perna de multe ori....si ma gandesc ca daca s-a obisnuit asa...nu e problema fara...
...si cirese(adica cireasa) i-m dat si eu sa guste acum 2 zile,si i-a placut...Abia astept sa apara piersicile si caisele(mai ieftine, ca acum sunt 30 lei kilu').

Mergi la inceput

Alina2006 si eu tot la dinti cred ca e...si Razv facea la fel...numai in brate tacea..in rest urla ca din gura de sarpe..ar asta doar la primii doi..la ceilalti 4...a fost super...doar agitat.Stai linistita ca o sa treaca..ai verificat gingiuta?Chiar daca nu se vede sau simte nimic, sa nu te nelinistesti, ca pe ei ii doare e cand incepe dintisorul sa isi croiasca drum...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eugcem spune:

Sarilla, multumim mult pentru felicitari

Eugenia si Nicolae mic (18 iulie 2006)

http://new.photos.yahoo.com/eugeniacroitoru/album/576460762390905087

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Irinuca, nu stim inca unde vom sta, un prieten a zis ca ne aranjeaza ceva acolo, la o cunostinta de-a lui unde ne vom putea folosi de bucatarie ca sa-i prepar papa Antoniei. Noi vom sta cam 7-10 zile, in functie de cum ii merge ei la mare. Dar poate prelungim sejurul, mai ales daca totul merge bine si vremea va fi frumoasa. Voi unde mergeti?
Dariana voi stati mai mult la mare? Ar fi super sa facem o gasca de piersicute la mare
Nici Anto a mea nu doarme cu perna, sunt de parere ca e ma bine asa.
Alina si eu cred ca e din cauza dintisorilor. Si eu am patit asa,vreo 2-3 saptamani, de nu stiam ce sa mai cred. Intr-un final au iesit dintisorii de sus (amandoi cam in acelasi timp, la diferenta de vreo 2 zile) si de atunci a inceput sa doarma mai bine noaptea.

Fetelor... stiu ca sunt cam aiurea dar eu tot nu stiu cum pot pune filmulete si poze sub un singur cuvant, ca sa nu mai apara toata polologhia. Somebody help me

Genie si Antonia

www.dropshots.com/antonia25

Mergi la inceput