PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (46)
Raspunsuri - Pagina 23
doniro spune:
quote:
Originally posted by SimonaU
Doniro, felicitari pentru sarcina!!
Cat priveste sistemul de transport pentru doi copii de varste diferite, nu te ingrijora, ai de unde alege. Ia uite aci
www.amazon.com/Phil-Teds-Sport-Buggy-Double/dp/B000O5NBXE" target="_blank">http://www.amazon.com/Phil-Teds-Sport-Buggy-Double/dp/B000O5NBXEsi aci
www.amazon.com/Fisher-Price-Stand-Ride-Duo-Stroller/dp/B000MFCHCM" target="_blank">http://www.amazon.com/Fisher-Price-Stand-Ride-Duo-Stroller/dp/B000MFCHCM
Astea sunt doar doua modele ce le-am gasit asa rapid pe net.
In rest, pot sa iti spun si din experienta mea ca daca stai sa analizezi nu exista un moment perfect cand ar trebui sa vina copiii.
Felicitari inca o datade
Rares (07.12.2001) si
Mara (24.07.2006)
Mersi mult de felicitari si de idee ref transport. Inca mai am stari de pesimism/optimism, dar probabil e si de la hormoni; deh, femeie insarcinata...
Citeam postarile unei proaspete mamici care mai avea un bb de un an jum, exact cum voi fi eu prin ianuarie. M-am speriat; saraca e terminata, dar probabil vor veni si vremuri mai linistite. Incerc sa nu ma mai gandesc...Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE
SimonaU spune:
Doniro, la mine ambele sarcini au iesit din prima si nu ma asteptam sa fie asa. Ca auzeam si eu de la altii cat au incercat si nu au reusit...Si ma gandeam las ca incercam si noi vreun an si apoi vine bebe
Da de unde, au venit rapid. Asa ca mai ales la primul ma gandeam ce bine ar fi fost sa vina cu vreo 6 luni mai tarziu, ca trebuia sa fiu nasa, apoi ca trebuia sa termin un proiect si tot asa. Dar uite ca am fost si nasa insarcinata de 2 ori, am facut si proiectele ce le aveam de facut si totul s-a terminat cu bine.
Si de obicei bebe 2 e cuminte, sa stii 
Bysko spune:
Buna fetelor!
Ieri m-am intors de la Busra, care mi-a facut o surpriza extraordinara:m-a strigat"ne-ni"=mama la noi!
Am plimbat-o pe strada la mama pe tricicleta din aia cu muzicuta, dar nu am avut cum s-o filmez k nu gasesc incarcatorul la camera...
Se uita numai dupa copii-vroia sa puna mana pe ei,scumpa de ea!
Stiu k nu e prea indicat sa manance cirese, dar nu stiu din ce cauza. Eu totusi i-am dat duminica 2-3 cirese dupa ce le-am scos samburii. I-am facut si compotel de cirese cu mere, pe care l-a mancat dupa pireu+ficatel.
La Multi Ani Elenelor si Constantinilor(elor)!
Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra
poze cu burtica si fara
Bysko spune:
Apropos de sarcina! Fetelor,v-a venit ciclu menstrual peste sarcina(dupa ce ati ramas)?Daca da, cat a durat si cum a fost?Nu sunt indiscreta,nu? K am o mare dilema!
poze cu burtica si fara
doniro spune:
quote:
Originally posted by Bysko
Apropos de sarcina! Fetelor,v-a venit ciclu menstrual peste sarcina(dupa ce ati ramas)?Daca da, cat a durat si cum a fost?Nu sunt indiscreta,nu? K am o mare dilema!
poze cu burtica si fara
Eu nu am patit asta, dar tare imi doresc sa fii gravidutza, sa nu mai fiu singura "curajoasa", cum imi spuneti voi (eu zic ca sunt inconstienta...).
Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
mishi spune:
buna dimineata, piersici!!!
hai bulinuto cu pozele ca plec din bucuresti si n-apuc sa le vad!!!!
uuufffff, ce vreme frumoasa se face iar, nu putea sa fie asa si in we?
va pupam si ne auzim peste 10 zile, avem un mini-concediu.

Superfericita mamica a lui
Mihnea - 10 luni si...
www.onetruemedia.com/shared?p=2c28a777b8a10ee23a729b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">mihnea, de la inceputuri
www.onetruemedia.com/shared?p=2c295e525709c1a301618a&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">...intre 9 si 10 luni
Genie spune:
Neata! Azi se prefigureaza o zi frumoasa! ca intrebati de cirese...eu i-am dat Antoniei cirese si pepene galben cu biscuiti...ii plac foarte tare.De ce nu prea au voie cirese? Eu cred ca nu au ce sa le cauzeze...Capsunile, da, la cei predispusi la alergii si in general, stiu ca e bine sa se dea peste 2 ani
Doniro, Daria e absolut bestiala! Maine -poimaine ii face concurenta lui Beyoncee!!!
Martta, concediu placut si sa aveti vreme buna in Grecia!
Noi vom pleca la mare in jurul datei de 20 iunie, la 2 Mai, mai merge cineva? Sper din tot sufletul ca aerul sarat si apa de mare sa-i faca bine lui Toni si sa scapam si noi de dermatita asta pacatoasa! Care e ceva mai bine dar in zonele unde se poate scarpina inca o mai chinuie, adica la manute si pe fata. Off...
Toni a mea merge de-a busilea prin toata casa, se agata de toate si se ridica cu usurinta in picioare. In sfarsit au spart gingia si cei doi dinti de sus, dupa nopti nedormite cu urlete
A si referitor la intalnire, nu mai fiti suparate, nu aveti de ce... vremea a fost sucita ...sau mai bine stiti vorba aia "Blame it on the weather!"
Va pupm pe toate
Genie si
Antonia
www.dropshots.com/antonia25
irinuca spune:
Genie,unde stai la 2 MAi?Noi mergem acolo pe 2 iulie ca pe 28 iunie sarbatorim pitica.Daca stai mai mult poate ne intalnim.
E fantastica Raluca mea.Cand apuca sa doarma pai nu se mai trezeste.S-a culat aseara la 11 (noi de obicei ii culcam pe amandoi la 9)ca am avut musafiri, si inca doarme neintoarsa.Eu ma invart pe langa ea ca vreau sa mergem sa-mi cumpar si eu ceva de imbracat ca nu mai am nimic si ...sforaie!
Ma duc sa mai fac zgomote ( nu ma lasa inima sa o scol eu).
maryion spune:

9 lunisoare
Ana-Maria, fetita lui Annemarie06
Ana-Catalina, fetita lui Ralu192000
Busra, fetita lui Bysko

LA MULTI ANI! 25Miky

VARSTA DARIUS-THEODOR
DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS
Mary mamica lui
Darius-Theodor (14.07.2006)
doniro spune:
quote:
Originally posted by Genie
Doniro, Daria e absolut bestiala! Maine -poimaine ii face concurenta lui Beyoncee!!!
Genie siAntonia
www.dropshots.com/antonia25
F tareeeee. Mersi frumos!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)
POZE FEL DE FEL

de
Rares (07.12.2001) si