PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

crissa lunile cu R sunt alea de iarna. Eu ii dau continuu pana imi va spune pediatra sa intrerup. Stam la mare cat ne va fi bine dar nu mai mult de 1 iulie.

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramoon spune:

sal'tare livada!
nu prea am mai intrat decat sa va citesc repede asa k mama mea s-a internat in sp. si sunt singura cu Timi...va dati seama ce e pe mine tot respectul pt mamicile care n-au ajutor, dar eu m-am obisnuit cu mama si tare rau e fara ea...stiti voi, rau cu rau dar mai rau fara rau
se vorbea de bebei care plang noaptea si Timi are nopti din astea , de ex. duminica noaptea a fost chin, trezit de nush cate ori, plansete...ce mai, nasol...si cred k tot de la dinti, faza e k nu se vede nimic...mai asteptam...
nici io nu-i pun perna...ii puneam dar am vazut la voi k nu e prea bine asa k am renuntat la ea + k transpira f tare...
apropo de transpiratie ai vostri transpira la cap ? k la Timi e groaznic, mi s-a intamplat sa faca balta in pat asa de rau transpira si eu zic k nu o imbrac f gros, body cu maneca scurta, o bluza cu maneca lunga si pant...la noi bate vantul rau si e curent printre blocuri...
hai k maraie...revin

www.dropshots.com/ramoon" target="_blank">poze Timeea

Ramona si Timeea (04.08)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina2006 spune:

'neata!

iana transpira la cap atunci cand mananca sau cand e foarte cald in camera!

off topic: stie cineva o gazda buna la mare?

POZE IANA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

hello!
Am citit acum ca veniti la mare.....sa imi ziceti cand va intalniti ca vin si eu...mai ales ca nu am mai fost in Vama de ceva timp.....stiu ca mergeti in 2 Mai,dar..e la o aruncatura de batz...
Muuh o sa ai net?Ca daca nu, sa ne schimbam numere de telefon, sa ne auzim...poate treceti si prin Constanta(Mamaia) daca tot stati asa de mult...Mai vorbim noi pe mess, oricum...
..iar celelalte fete..e super ca veniti, sper sa fie si vremea de partea voastra, ca azi e super nasol, a inceput o ploaie la 6.30 dimineata cu fulgere si tunete si tot tacamul....dar una peste alta astia au spus ca o sa avem o vara calduroasa, asa ca sigur o sa fie rost de plaja...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SARILLA spune:

Ramoon si Razv transpira..si am intrebat-o pe doctorita mai demult de asta, stiind ca e semn de lipsa de calciu sau ceva de gen, si a zis ca e ok..nu trebuie sa imi fac griji..asa ca nu imi fac.....
Transpira cand doarme sau cand bea lapticul cald...

SARILLA si RAZVAN, copilu' atomic
www.dropshots.com/SARILLA" target="_blank">FILME,POZE,COMENTARII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Si al meu transpira in cap, mai ales cind se joaca/agita foarte tare.

Si noi plecam la Mamaia, in august . Abia astept !

Mady si Mihai Nicolae - My little treasure (01 august 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Genie spune:

Neata fetelor! Am culcat-o pe bubulina pe veranda, la adapost de ploaie si acum am si eu o clipa libera. Vad ca vorbiti de transpiratul la cap - si fii-mea transpira cand e foarte cald in camera, in timpul somnului mai ales o gasesc cu perisorul ud, desi ii pun pe ea doar un body cu manecuta scurta. Si mai traspira si in masina, dar e normal, acolo transpir si eu.
Sarilla sa ne tii la curent cu vremea la mare, eu m-am uitat pe yahoo weather si in luna iunie o sa tot ploua, sper sa nu avem ghinion de vreme rea pe acolo. Mai ales ca in ultimii ani cand am fost la mare numai de ploaie am avut parte.

Genie si Antonia

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

11 lunisoare

Alexandru Andrei, baietelul lui letitzia

10 lunisoare

Robert Cristian, baietelul lui oncicu

Matei, baietelul lui Mali

9 lunisoare

Rares Gabriel, baietelul lui ingereasa

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Buna "dimineata" mamici si piersicutze/i!
La multi ani sarbatoritilor zilei!

Zilele trecute am scris despre "problema" mea, dar cand am dat send am descoperit k imi picase netul si apoi am renuntat.Sper k nu sunt off-topic cu ceea ce va scriu... Prima menstruatie dupa nastere am avut-o pe 4 martie.Am facut-o neprotejat pe 14 martie, dupa care sotul meu a plecat, asa ca nu ma mai vazut nimic de 2 luni si ceva.Luna trecuta mi-a venit pe 13, iar luna asta inca nimic...Mi-e frica sa fac test de sarcina, asa ca stau asa si ma gandesc ce m-as face dak as fi.Bebele sigur l-as pastra, dar totusi as prefera sa nu fiu.Mi-am calculat pana si DPN-ul, care ar fi pe la inceputul lui decembrie, dar in noiembrie am rezidentiatul...
De aceea vreau sa stiu daca vreuna dintre voi a avut menstruatie normala dupa ce a ramas insarcinata cum am mai auzit, sau este un mit nefondat!?!

Busra(22.08) este sufletzelul nostru!Busra
poze cu burtica si fara
www.dropshots.com/day.php?userid=241289&cdate=20070522" target="_blank">poze de ieri=la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

o sa venim si noi la Marea neagra undeva prin august...chiar cautam o vila super utilata, pe malul marii...stie cineva? in rest plecam in Antalya in 23 iunie

Eliza, Ilinca (7 aug 2006) si Mara (24 ian 2002)fete cucuiete
www.flickr.com/photos/12803220@N00/" target="_blank">alte poze

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput