PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

fetelor, referitor la lapte, din experienta verisoarei sotului meu, va spun nu dati lapte de vaca din gospodaria proprie copiilor, cel putin pana la varsta scolara, cand, poate bea un pahar pe zi.. nepotelului nostru i s-a dat de la 1 an lapte de la vaca bunicii lui si a baut intre 500ml panal la 1l pe zi, pentru ca-i placea foarte tare si acum e obez (are numai 7 ani). nu se poate imbraca decat cu haine de copii de 14-15 ani, dar le scurteaza, transpira si daca rade si oboseste dupa foarte putina miscare. copii care beau asfel de lapte sunt predispusi la diabet si boli de inima.

nu e de glumit cu asta. in acelasi timp, recomandarile medicilor spun (vezi si link-ul de pe prima pagina a grupului nostru -piersictze) sa nu dati unui copil sub 2 ani lapte degresat, referidu-se la cel pasteurizat din comert, unde cel de 3,5 este cel mai bun. deci, am inteles ca daca formula de lapte cu care ati obijnuit copilul vostru nu are si continuare dupa 12 luni, este recomandat laptele pasteurizat de 3,5 din comert. de exemplu, la nestle(laptele cu care il hranesc pe mihnea) exista nesle junior, dupa 12 luni. daca nu era, ii dadeam lapte integral(pasteurizat).
din ce aud pe la alte mamici, milli este favoritul mamicilor si al copiilor.

Superfericita mamica a lui Mihnea - 10 luni si...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maryion spune:

11 lunisoare

Alexandru Cosmin, baietelul lui Miti2004

10 lunisoare

Alexandru Andrei

Sasha, baietelul lui Scotty

Edward, baietelul lui Maslinutza01

9 lunisoare

Camelia - Nicole, fetita lui mamanati

Daria, fetita lui mamadariei

VARSTA DARIUS-THEODOR

DIVERSE DARIUS MURDARICI POZE NOI CU DARIUS

Mary mamica lui Darius-Theodor (14.07.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Consi spune:

Multumim pentru felicitarile de ieri!

Am vazut pozele de ieri cu piersicutzele. Greiere mi se pare ca esti cam nedreapta. De ce nu ai pus-o pe Alexandra in mijloc sa ajunga si Mihnea la ea? Sau il prefera pe Bulinel?

Tweety o sa va sun.

Ionela ma bucur ca ai revenit si ca esti in zona, ca sa putem sa punem si noi de o intalneala.

Ancutex acum vreo saptamana si Luca s-a trezit vreo 2 nopti plangand cu niste lacrimi de crocodil si intr-o seara a fost mare jale pana a adormit. Acum a trecut. Sper sa fie si la voi un episod trecator.

Miti care a fost cauza febrei. Bine ca acum v-ati revenit.

Consi si Luca meu (19.07.2006)

atat sunt de mare
pozele noastre
www.onetruemedia.com/shared?p=1ace6df36a1450d366107b&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet

Exista un singur tip de succes: acela de a face din propria viata ceea ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

Cred ca ar trebui sa fiu foarte suparata
De fapt ..nici nu am vrut sa scriu ..dar am sa o fac pentru ca
altfel m-as simti si mai aiurea.
Am stat ieri ..cred ca mai mult de 1/2 de ora pe o banca ..in apropierea terasei ...si nu am vazut mamici venind..

Totusi ..cred ca a fost o exceptie ..
cind ma apropiam de zona ..
era o mamica cu un bb in brate ..care a urcat in masina ..
si a facut cale intoarsa ..dar nu am putut-o identifica.

In rest ..pe terasa nu era nici o banca ..
si nici urma de carucioare ..
cel putin in jurul orei 17.50 cind am parasit zona.

Asa ca ..cu parere de rau ...
dar ..
cred ca alte cuvinte sunt de prisos.

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2badf071b77356f846bd48" target="_blank">Cum a fost si cum este voinicul meu?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pledoarie pentru Sanatate
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Mergi la inceput

lidia, n-ai de ce sa fii suparata. de fapt, intalnirea nici nu era programata, asa cum stabiliseram pe net se amanase pentru azi. fetele care au venit ieri nu apucasera sa citeasca pe net despre amanre si au sosit, crazand ca au intarziat, pe la 18.

te pup!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Se pare ca azi vremea e cu adevarat impotriva intalnirii. Ce faceti? Sotul meu ar trebui sa vina pe la 16 acasa si daca va vedeti, poate dam o fuga (nu promit, dar oricum, sa stiu).
De bine ce o laudam pe Daria ca doarme bine, de vreo 3 zile se trezeste de 4-5 ori pe noapte si o gasesc in picioare in patut plangand de mama focului. M-am uitat azi in gurita ei si gingia de sus e plina de "mugurasi"; sa speram ca asta e cauza, desi la cei 4 dintisori pe care ii are deja nu s-a manifestat in nici un fel.

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

eu,una, nu mai anulez/aman nimik. daca nu ploua, acolo ma gasiti. fac asemeni anei a lu' manole, fie fie frig, fie vant (fara ploaie) ma duc la intalnire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

Pentru cine intreba de pumpkin e bine si ea si Maya. Vroia sa vina ieri la intalnire sa ne faca o surpriza si cand a intrat sa citeasca exact locatia a vazut ca nu se mai tine. Dar e bine si va pupa si ea pe toate. Culmea ironiei eu am stat ieri in parc de la ora 15:00 pana la 20:00.
Deci cum ramane pentru astazi? Ne vedem sau nu?

Miruna + Alexei (13.07.2006)

Mergi la inceput

eu zic ca dupa ploaia care tocmai s-a oprit o sa fie o vreme frumoasa. mai sunt multe ore pana la 17 asa ca, hai sa ne vedem!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

Am reusit, in sfarsit, sa o filmez pe Daria dansand. Cum sa nu mori dupa ei??? Uitati www.dropshots.com/day.php?userid=248396&cdate=20070517&ctime=200337" target="_blank">AICI

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput