PIERSICUTZE de iulie - august 2006 (46)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doniro spune:

quote:
Originally posted by Tweety7
[

Doniro mama curajoasa, toate felicitarile mele! E normal sa fii un pic speriata, dar important este sa nu te lasi dominata de asemenea sentimente. Dupa parerea mea ai luat decizia corecta pastrand bebelul. Sarcina usoara, nastere si mai usoara si bb sanatos!

Galeria foto www.dropshots.com/Tweety7" target="_blank">Videoteca Varsta gogoashei
Don't cry, for if you cry your tears might prevent you from seeing some beautiful things ahead of you!

Mersi mult de incurajari. Sa dea Domnul sa fie bine. Am citit postarile unei mamici care a nascut acum cateva zile si mai avea un bb de 1 an jum (exact situatia mea). M-am speriat rau!!!!!!!!!! Saracuta doarme o ora pe noapte si ziua deloc. O ora pe noapte si ziua deloc!!!!!!!!!!!!

Roxana, mami de Ioana Daria (3 jul 2006)

POZE FEL DE FEL
www.onetruemedia.com/otm_site/share_view_player?p=22bced91b6dc25146dc9bf" target="_blank">MA PREZINT
www.dropshots.com/doniro" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

ancutex, asa imi face Alessia, plange pana adoarme si dupa aceea, in somn; adormim f greu;
greiere pana la urma n-a fost nici o intalnire la mall; sa inteleg ca maine nu mai veniti?

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)
varsta bb
8-9 luni - cum ne distram la bunici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

maine va astept la intalnire!!!!

intalnirea de azi a fost o intamplare...maine ne vedem iar!!!!

Superfericita mamica a lui Mihnea - 10 luni si...

Mergi la inceput

asazi m-a gasit nostalgia. mi-am adus aminte de intalneala cu burticoasele. ce mai face pumpkin, stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greiere spune:

Nu am mai avut rabdare pana maine si iata aici niste mostre de piersiceala (sa scuzati calitatea imaginii dar pana la urma mai importante sunt personajele ). Bulinutza, astept nerabdatoare raportul de dimineata cu niste pozici.
Anasia , maine noi mutam intalnirea inspre Pitesti, adica avem intalnire cu Riana lui Ralu80 , cu parere de rau deci, (si din partea Ralucai deasemeni) nu vom fi in Bucuresti. De aceea sper ca se vor mai ivii ocazii sa ne vedem!
Ancutex, noi asa urlam de multa vreme, inainte de culcare, n-am leac pentru ea, decat sa o adormim in brate. Se si trezeste noaptea tot plangand.
Oanaalex, probabil nu e nimic, pana la urma bine ca nu sunt dintii definitivi , succes la dentist, sa va spuna sa nu va faceti probleme!
Ionelalit, studind problema am constatat ca parerile sunt impartite, acum desigur ca nu ne mai putem hrani bebeii numai cu lapticul nostru, evident, dar eu sunt sigura ca oricat de putin le mai dam e ok, (pana la urma mai exista si adeptii alaptatului pana la 3 ani). Si eu cred ca raman fara lapte in curand, eu zic sa fim multumite ca am avut pana acum.
Noapte buna piersicutze, nopate buna Rares si Mihnea!

Alexandra si mami Elena
sasha - uite ce frumusica`s
colectiadepalarii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

ionelalit cand Alex al meu a avut o perioada cand nu mai vroia lapte ( el e pe formula ) pediatrul mi-a spus ca de la un an se poate trece pe lapte de vaca 3.5% si de la 2 ani pe 2%, in nici un caz cel mai slab !!! ei au nevoie de grasimea din lapte ! Tie asa ti-a zis pediatrul tau ? ca acum am si eu dubii...

oanaalex nu prea cred ca e carie, eu ced ca tot un dentist te poate lamuri. Stiu ca e scumpa o verificare, dar daca stai cu grija mai bine te duci sa vezi, sau pune pediatrul sa se uite data viitoare la control.

Acum am teminat de citit din urma.
Alex a avut miercuri spre joi temperatura 39.5, si desi ii dadusem pe la 38 de grade niste antitermic, nu a coborat, ci a urcat. Am fost la urgenta si i-au facut analize la pipi, a iesit ok, in gat si urechi era ok, doar vomase, era f moale, somnolent. Joi toata ziua a fost la fel, a vomat toate solidele, nu a prea vreut nici lapte sau apa, dimineata am fost la pediatrul lui si a zis ca e posibil sa faca rozeola, seara iar la urgenta i-au facut exdudat si nu a iesit nimic. La pranz am renuntat la sirop antitermic si i-am pus supozitor, si pana spre seara i-a scazut temperatura. Ieri dimineata a avut 37.9, dar pana la urma si-a revenit. Insa si ieri a vomat solide, doar cereale cu orez a retinut in stomac, si lapte.
Azi a fost vioi, asa ca am mers la vot .
Deci, de acum inainte la febra ii voi pune supozitor !!!
Scuzati-ma ca am scris asa de-a valma dar am ceva de facut.

Am vazut poze si filmulete si pup toate piersicutele frumoase

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

piersicutze cu fustitze, sa nu radeti de "balerinul" mihnea care a ramas in dres pe toata durata intalnirii, dar a varsat niste iaurt pe pantaloni si miroseau, sa nu zic putzeau, a acru, de la distanta si l-am lasat in bulanasele cu margarete

alexandra a lui greiere e o dulceata...are niste buzite, iti vine s-o mananci. a jucat fotbal cot la cot cu mihnea.

rares este un finut. ma gandeam ca mihnea e cuminte dar el il depaseste la cumintenie. asa copii sa tot ai! saraca bulinuta, prin cate a trecut...bine ca e rares cuminte. cumnata mea, care e gravida si va avea gemeni, isi doreste cu disperare copii asa cumniti, macar unul dintre ei...

hai sa va vad maine cat de insetate sunteti ca berea e la rece

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaalex spune:

Multumesc fetelor de incurajari. Am vb cu pediatrul si luni dimineata mergem sa-l vada. Mai incolo o sa vedem ce avem de facut.

Miti avem asigurare de stat si din cate stiu acopera si dental asa ca asta nu e o problema (si daca nu ar fi asa tot nu m-as stresa din cauza banilor cand e vorba de asa ceva). Cred ca m-am panicat prea tare, acum incerc sa ma adun ca nu rezolv nimic. Banuiesc ca toate ne panicam cand e vorba de sanatatea piersicutelor

Oana si bb Alex(05.08.2006)
Poze Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelalit spune:

miti2004 mie dr. lui mi-a zis sa nu-i dau lapte de vaca (de casa) ca e prea gras pentru el. Eu ii dau laptele mai slab ca asa am crezut ca e bine. Sa sti ca ma gandesc si eu sa i-l dau pe cel de 3,2%. Noi am trecut pe lapte de vaca fara sa o facem treptat si a fost absolut fara probleme. Dr. lui ne-a zis ca e mare si nu necesita treptat trecerea la laptele de vaca. Asa ca pur si simplu la masa de seara in loc de cerealele cu lapte de la Milupa, pe care le foloseam de la 6 luni, am introdus laptele de vaca cu cereale simple de la milupa. Acum totul e ok.
Pentru fetele cu problemele dintisorilor. Si noi avem momente cand plangem tare rau. Mai rare, dar avem. Sau daca nu plangem suntem tare agitati dupa ce adormim. Ne fataim incontinuu. Cand pe stanga, cand pe dreapta. Eu cred ca e tot de la dinti. Cel putin asa sper.
V-am pupacit! Duminica placuta!!!
Ionela, mamica de Vladut scumpic rau (04.08.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ionelalit/album?.dir=eb6are2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna dimineata, fetelor!

Aveti idee pana cand va fi vremea asa de urata? De maine intra sotul in concediu si aveam planuri mari de calatorie!

Mishi: eu iti dau bataitza daca te mai scuzi!
Am vazut si eu poze de la intalnirea "ad-hoc" si-am vazut niste piersicutze delicioase

Si-am mai vazut o piersicutza de nota 10+! Nicu plimbaretul al lui Eugcem!
Lucians( ca sa-i treaca supararea de ieri) imi intelege, cred, cel mai bine, starea de admiratie, dupa ce-am vazut filmuletul! Nicu, la 9 luni?!!

Ne-a scris si Mamaluidavid. Patricia nu s-a acomodat prea bine in Romania si nu poate sa ne intalneasca.

Desi e inca urat afara, eu sper ca se va indrepta vremea si ca va fi o duminica frumoasa! Intalnire placuta!

Mergi la inceput