Urmatorul pas in vederea obtinerii unei sarcini
Raspunsuri - Pagina 20
Tia spune:
Cosmy,
la mine valorile normale ale FSH pentru faza foliculara sunt 4-13. eu cred ca ti-a iesit bine.
Cosmy spune:
Doamne, Tia,
ce bine ar fi daca te-ar auzi cine trebuie.......
Astazi m-am apucat sa inghit Dupheston.......macar de-ar fi totul ok........
,
C.
Cosmy spune:
Draga AniS,
Nu vrei sa te pun in legatura cu medicul meu(este o doamna senzationala, colaboratoare a Centrului Medical SABYC)?
Despre acest centru gasesti informatii la adresa www.sabyc.ro
,
C.
Helen spune:
Madalina,
Hemoleucograma reprez. un set de analize de baza la sange, si cuprinde hemograma si leucograma. In cadrul primeia intra nr. de globule rosii, de globule albe - hemoglobina (indica daca esti anemica) iar in leucograma sunt mai multe care nu stiu exact ce inseamna dar stiu ca f importante sunt euzinofilele care indica daca ai vre-un parazit in organism ( gen lambri) - VSH - face cumva parte tot din hemograma - indicand daca ai infectie in corp! Ti-am povestit ce stiu asa, din memorie .... daca ma uitam pe vre-un buletin de anlize poate imi mai aduceam aminte si alte semnificatii...! Stai linistita este cel mai uzual set de analize...sigur l-ai mai facut...!
Helen
aurelursu@k.ro spune:
Buna. M-am cam ratacit prin forumul asta. V-am gasit din intamplare. Sper sa ma adoptati si pe mine PLeaseeeSunt Ursulica Pupici
Va rog sa-mi recomandati un ginecolog bun.
Monica-Elena spune:
Bine ai venit mai Ursulica!
Daca esti din Bucuresti ti-l recomand pe profesorul Ancar de la spitalul Pantelimon si clinica Medsana.
Bafta!
Monica
Tia spune:
Ursulica,
din pacate eu nu pot sa-ti recomand un ginecolog bun, si eu sunt in cautare... si cred ca voi urma sfatul Monicai. Oricum... iti spun bine ai venit la si sa speram ca nu va fi nevoie sa stai prea mult pe topicul acesta
si o zi buna!
Cosmy spune:
Fetelor, am mare nevoie de ajutorul vostru:
Spuneti-mi si mie cum trebuie sa fie temperatura inaintea, in timpul si dupa ovulatie pt ca eu mi-am prins urechile
Caz concret:
z12-36.8, z13-36.8, z14-36.8, z15-36.9, z16-37.1, z18-37.2, z18-37.1
Voi ce credeti, a fost sau nu ovulatie?
,
C
Cosmy spune:
Am uitat sa va spun ca in ziua 14 am avut niste dureri infioratoare in zona ovarului stang(cel cu foliculii mai maricei)
,
C.