***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (62)
Raspunsuri - Pagina 6
ralucami spune:
Elteka si eu am fost la sumo, in luna noiembrie, in Fukuoka. ( ce viatza! tin minte ca atunci ma incapea orice pereche de blugi din casa) Supa de care zici, nu am mancat, in schimb mi-am cheltuit banii pe alte "prostii": calendare , carduri sumo, omamori, un album cu yokozuna etc etc. Pacat ca nu poti ajunge, caci e o experienta inedita ( si unde in afara de Jp poti vedea sumo?!). Noi nu am avut locuri in fata, ci undeva intr-un box de 4 pers ( dar a cumarat sotulica loc dublu pt fiecare si am stat doar noi doi, foarte lejer. In fata noastra venisera 4 insi si stateau de parca erau sardele in conserva!)Cum de-ati facut rost de bilete cu locuri asa de bune? In Fukuoka se vandusera cu nu-s cat timp inainte si nu gaseai nici mort bilete ( nici macar in spate, la mama naibii).
Pui cu smantana nu fac azi pt ca mi-e lene si inca ma simt full de la "micul" dejun. Acum rontai niste covrigei sarati si beau un ceai ( ploua ca la balamuc aici si s-a facut racoare ).
Kid felicitari!! Sa fiti sanatosi !!!
ce multi bb s-au nascut pe data de 15. Si doamne cum se subtiaza lista!!
Raluca si Maria Bucuria
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
DidiAlex spune:
Felicitari, Felicitari, Felicitari!!!!!!
Mihamora, Alina25,Katty,Kid FElicitari sa va traiasca puii!!!
Andoix, Sa va traiasca minunea Giorgia!! Doamne, ce rapida ai fost. Chiar ma gandeam de ce nu mai da-i nici un semn cu travaliul fals!
Sunt emotionata mama mama mai ales ca am deschis Dc pe fostul capitol si au inceput avalase de nasteri si mesaje.
Liviana, spune tu daca nu-i isterie..bre..voi toate va grabitzi? Las' ca ne sustine Iri . Cum se simte mama ta? Dar Mateiul la cresa?
Iri, printre miiile de drumuri deschide un capitol aici la mamici si o sa vezi cum Cosmin se indura si apare. Sau nu vrei sa strici trio pe care il facem cu Anca? Stii tu 2 gradinari (Cosmin si David al meu ) si o floare (Manuela )
Elteka si Ralucami sunteti totale cu mesajele voastre. As numi-o placere de la cafeaua de dimineatza. Ei, Elteka, esti de coma cu datul forumului in judecata. Unii soti il numesc secta de mamici, al meu e mai calm mai ales decand am adus in viata reala prietenii cum nu le-as fi gasit in veci. Si in plus ceea ce deosebeste DC de alte forumuri este tocmai calitatea unor membri, asaaa ca tine pe care ai o placere sa-i citesti.
Ella, mi se pare ciudat cand spui ca unele simt mai mult altele mai putin. In rest e mult adevar: in schimbare, depresie dar comparatia ta e........
Papadie aurie, multzam mult de mesaj in legatura cu pompa. Nu, nu vreau sa o cumpar. Mi-a primis-o o prietena de aici dar, inca nu am vazut-o si parca nu imi vine sa o cer si stiu cat mi-a folosit pompa la primul bb.
Ah, cat despre pompa electrica, in dec 2004 cand eram racita am vrut sa o folosesc. Dar la mine NU a mers. Am luat-o de la farmacie dar m-a costat inchiriatul 2E pe zi si intr-adevar mi-a dat recipietele de unica folosita pe care le am si acum: palnia un biberon, furtun si inca alte cateva acareturi. Toate is alb cu galben. Medela. Dar, nu am scos un strop Tot manuala e baza.
quote:
Vezi ca deja de ieri erau produsele la Tchibo si la unele nu mai aveau de toate, dar poate ai noroc si la tine gasesti. Eu vreau sa iau lenjeria si paturica (au acelasi motiv) si sacul de dormit.
21+ & 15kg in +
Foto Burtika
Wunderbaby
Marunzika, daca vrei ceva de la Tchibo dar nu ai gasit as putea sa ti le cumpar si le pun vineri la posta; aseara era plin orasul si am cel putin 20 de magazine, daca e sa il iau de la un cap la altul, si ti le trimit prin posta. O sa iti trimit si un PM daca nu primesc pana diseara un mesaj de la tine. Poate nu ne mai citesti.
Trimit mesajul ca am programare la dr la 10. si revin
diana spune:
Kid, felicitari! Sa ai un bebe sanatos, norocos si mancacios! Iar tie iti doresc refacere rapida!
Lilky, eu nu am avut asemenea probleme la primul bebe dar stiu fete care au folosit cu succes aparatorile cu silicon. De asemenea crema Garmastan si in masura posibilitatilor sa stai cu sanii la aer. Dar mai multe sfaturi iti vor da fetele.
Pitica, am citit mesajul tau dar...ma gandesc ce ironie a sortii...bebe tau nu vrea sa iasa iar al meu a vrut sa iasa de la 28 sapt cand colul avea sub un cm... Asa ca chiar nu stiu ce sa zic fiindca eu sunt de partea cealalta a baricadei...Am inteles ca si pe Iris ai nascut-o "tarziu"...eu ce sa-ti spun ca la Alin mi s-au rupt membranele la 32 sapt??!! Asa ca daca ai putea sa-mi dai si mie 2 sapt din sarcina ta ...ar fi bine. Dar se pare ca luni o sa-mi tin bebele in brate. De fapt dr a zis sa ma opereze vineri ..dar nu vreau eu sa stau week-endul in spital si a ramas pt luni(daca rezist)
Nu iti spun ce aiurea ma simteam cand tu ziceai ca te duci in parc sa te plimbi cu Iris iar eu nu mai sunt in stare nici sa-i dau de mancare lui Alin. Saracu de el cred ca s-a saturat sa ma vada toata ziua in pat ca o balena esuata...
Ella, daca citesti ce am scris mai sus ai sa vezi ca pe langa faptul ca nu mai pot face nimic pt mine ...nu mai pot sa fac nici pt Alin. Iar toate frustarile de care ai scris tu...crede-ma ca le-am experimentat pe toate la primul copil...Dar cand a inceput sa creasca...am inceput din nou sa am timp si pt mine...iar acum o iau de la capat...si deja am un sentiment de frustare... De exemplu acum ma simt ca naiba fiindca stau de 3 luni in pat si nu m-am mai vopsit fiindca nu pot sa stau pe scaun la coafor...si sunt blonda..iti dai seama cat de neingrijita par...de epilat la fel...Te inteleg perfect dar sa stii ca prioritatile se schimba si ai sa vezi ca iti vei face planuri care sa-l includa si pe bebe si totul va fi foarte frumos.
Hai ca m-am intins ...cititi si voi pe sarite
Va pup
Diana 37 sap fix-sunt la termen
pauly spune:
neatza fetele,
noi am dormit relativ bine, dar cand ne-am trezit am avut o durere de burta crunta, care o trecut la fel de repede pe cum o si venit.
aaaa si azi noapte m-am trezit din cauza mancarimilor de burtica, si asa eu la ora 4 dim ma dadeam de zor cu crema de frica vergeturilor.
FELICITARI MAMICILOR CARE AU NASCUT!!!SI MULTA SANATATE PUIUTILOR LOR!!
PITICASIGOGOSICA nu mai fi trista, in curand vine si bebele tau, si vei fi foarte fericita cand il vei tine in brate, vei uita chiar si de aceasta lunga asteptare.
35+Riana Alessya
poze
bebelina mea
DidiAlex spune:
Andrada, Bine ai revenit!!!
numai eu nu gasesc pozele lu Antonio. Unde-s? ca in adresa comuna is doar parintzii lui?
ramona7 spune:
Venus2007, Razvan
Alynta27, tot in sapt 35 cu bebe-boy sunt si eu. Am reusit sa nu mai am picioare umflate cu masaj si Lioton gel
Ramona 35+
Madi spune:
quote:
Originally posted by DidiAlex
Andrada, Bine ai revenit!!!
numai eu nu gasesc pozele lu Antonio. Unde-s? ca in adresa comuna is doar parintzii lui?
Imi permit sa iti raspund eu Pozele sunt pe mailul comun, in inbox. Sunt 2 mesaje care se numesc chiar asa: Poze cu Antonio de Andrada
Madi si Ana Teodora
Ana Teodora
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
gabiu spune:
buna fetelor,
dupa o absenta ( lipsa motivata) pe forum de cateva zile, iata vin cu vesti proaspete: pe 10 mai s-a nascut mica noastra minune Albert Mihai, cu 3.400 kg si scor Apgar 9, prin cezariana. Amandoi suntem bine, mancam de la san pana nu mai putem, facem o pauza scurta si apoi o luam de la capat, umplem pampersi intr-o disperare si intr-un cuvant suntem fericiti. Ne rugam ( noi parintii ) sa fie totul bine, sa-i dea Dumnezeu sanatate puiului nostru si sa-l ocroteasca in viata.
Va doresc si voua celor cu puiutii acasa si celor care inca ii asteptati sa fiti sanatoase si fericite si sa va bucurati de minunatiile maternitatii.
Doamne ajuta!
Nu am acum timp sa citesc din urma dar sunt convinsa ca o voi face cand voi avea mai mult timp liber ( acum puiul doarme si eu prefer sa fac o baita)
gabi
38+
gabiu spune:
am uitat sa-mi schimb semnatura, o s-o fac si voi pune si niste poze pe mailul comun, dupa ce le descarc din aparat.
Va pup
gabi
-Albert Mihai, 10.05.2007