***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (62)
Raspunsuri - Pagina 7
oanaclaudia spune:
Buna dimineata burtici si mamici!
FELICITARI NOILOR MAMICI! SA VA TRAIASCA BEBELUSIISI SA FIE MANCACIOSI SI CUMINTEI!
ANDRADA BINE AI VENIT ACASA!SI FELICITARI PT BEBE ANTONIO :ESTE UN DULCIC!
kAY MULT CURAJ SI STAI LINISTITA CA ESTI PE MAINI BUNE! NOI ITI SUNTEM ALATURI!
Ieri am fost si noi la control si bebe Rres nu vrea inca sa iasa. Cica e mai bine acolo la mami in burtica> UN PUTUROS!
A spus dr ca deja a depasit 3600kg si caci nu da nici un semn ca ar vra sa iasa curand. Probabil ca vrea sa stea pana la 40 sapt fix ,asta insemnand pana pe 25.Dar eu chiar nu mai pot: nu pot sta in fund ca ma doare in capul pieptului,noaptea nu ma pot odihnii ca este el f activ si simt ca ar vrea sa iasa prin piele, de caldura nu mai spun si tot asa.
acum va las vreau sa fac si eu 2 cozonaci si sa inrosesc oua pt maine.
PT VIITOARELE MAMICI CARE VOR NASTE IN CURAND.
VA PE TOATE .
38S+5Z CU RARES.
mica0307 spune:
Wow cati bebei au venit pe lume ieri. Felicitari mamicilor si bine ati venit bebei .
Bafta multa celor care urmeaza .
pitica, poohy la voi inca nimic?
liviana vad ca si tu ai un grasunel in burtica. Felicitari!!!
Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
lavini spune:
Kay, imi pare rau pt problema cu tensiunea, dar saptamana viitoare o sa o tii pe Sosonica in brate si o sa uiti toate problemele de acum.
Androix, Katthy, Kid, Mihamora felicitari pt bebelusi, multa sanatate pt cei mici si recuperare rapida pt voi.
Liviana, felicitari pt bebe grasunel!
Pitica, stiu ca probabil nu prea mai poti si il astepti pe Cosmin, dar nu stiu dc te poate ajuta altcineva in afara de DD si dr. tau.Eu zic sigur ca in weekendu asta o sa il tii pe bebitzu in brate si mai sunt doar 2 zile pana atunci. pt tine si bebe.
Andrada, bine ai venit acasa, Antonio e un frumos;cu siguranta va face ravagii printre domnisoare.
Lavinia, 34+,
lavini spune:
Uitasem sa schimb semnatura si sa ne laudam ca am mai crescut si noi un picut.Si inca ceva:
Andrada, cand o sa ai putin timp liber(desi e mai greu acum), trimite-mi si mie un mesaj cu ceva informatii despre Giulesti.Cum sunt singura care o sa mai nasc acolo as fi tare interesata de orice ai putea sa imi zici-personal, saloane, preturi, ingrijire bebei, etc.
Lavinia, 35+,
chiquitita spune:
Schimbam si noi saptamana azi!
Doamne ce de bebei, ce emotii avem noi care urmam la rand.
37+Alma-Livia
Monytza spune:
FELICITARI PT PROASPETELE MAMICI!!![kid,gabiu,Mihamora,Katthy,Alina25!!SA fiti sanatosi si sa va intoarceti repede acasa cu vesti!
Andradap Ce frumos e Antonio..Ionutz l`a admirat aseara indelung cand ne`am uitat la poze...are asa mult perisor ...nu`sh de ce dar eu mi`l inchipuiam aproape chel..Si eu ma astept ca Antonia mea sa fie cu coditzeSa va traiasca baietelul...(mie`mi pare ca seamana cu tati).
Alyna Da, mai am foarte putin...azi aflu dak merg maine la operatie..Acum dau inapoi..eu una ma simt in stare sa o mai tzin pe bebitza in burtica vreo cateva saptamani...acum m`a apucat o spaima de nastere incat imi vine sa dau timpul inapoi!
Mai ieri ma plangeam ca fetita mea e incapatanata si nu vrea sub nici o forma sa se nasca nici macar cu o saptamana inainte de termen..Acum avem 40 de saptamani...si as sta bucuroasa de acord cu ea..dar nu cred ca d`na doctor o sa ne mai lase asa 2 in 1..
Mi`e groaza de spital...de momentele oribile de dupa anestezie..Imi aduc aminte prin ce am trecut cand am fost operata..noaptea pe care am petrecut`o la reanimare atunci mi s`a parut cea mai groaznica din viata mea!Acum cel putin va fi puiu` meu mic care ma va face sa uit de tot!
Multumesc Paulypt majorete...cand le`am vazut am intrat in panica ...inca o dovada ca eu chiar trebuie sa nasc
Pt prima data in ultimile luni camera asta mi se pare groaznic de sinistra..ma uit in jur..si fiecare lucrusor adunat aici imi aduce aminte de o etapa din viata mea...inca de la inceput,cand Antonia nu`si facuse anuntata viitoarea prezenta in vietile noastre...si incet incet...tot ce s`a intamplat pana am ajuns "aici".
Sta totul atat de nemiscat incat ma sperie si mai tare...As vrea sa inghetz si eu aici langa toate lucrurile inerte din jurul meu...Dar imi dau seama ca as pierde prea mult si imi va parea rau mai tarziu!Nu inteleg de unde panica asta ...eu eram tot timpul"stalpul" de sustinere...acum caut cu disperare ceva sa ma sprijin...cineva sa ma linisteasca..Nas putea sa zic de ce anume tremur...am multe temeri...si singura modalitate ca sa le inving este sa astept sa se intample ce trebuie sa se intample...
Va`mpartasesc voua dragele mele,care mi`ati fost alaturi in tot acest timp prin ce trec...pt ca nu mai rezist sa ma prefac ca am totul sub control...adevarul e ca sunt mult mai slaba decat as putea sa recunosc vreodata
As vrea sa scriu mult mai mult..dar deja ma umfla plansul..si ma gandesc ca nu veti avea rabdare sa cititi un mesaj mult prea lung...asa ca am sa revin cu a doua parte dupa ce ma intorc de la doctor..
Va pup pe toate
Mone 39+ Maria Antonia
Burtik Mone 35+
Burtik Mone 38+2
Ciuffy spune:
Hello!!! Felicitari tuturor mamicilor , bun venit noilor sufletzele si mult mult curaj celor care sunt acum poate in plina "desfasurare a actziunii".
Acuma m-am hotarat sa mai dau si eu un semn de viatza, mai ales ca simt ca nu mai am rabdare . Pana acuma o saptamana sarcina mea a mers asa de bine incat abea ca o simtzeam, dar acuma a inceput greul. Simt presiune mare jos si uneori ma ia un val de caldura de transpir si-mi bate inima cu putere iar bebele se misca puternic de mii frica sa nu explodez. Interesant insa ca fazele astea nu includ contractzii Sper sa fiu in ordine!! Termenul eco ar fii la 4 iunie dar sincer nu cred ca mai avem nici eu nici bebele atata rabdare mai ales ca temperaturile au fost deja peste 30...noaptea asta nu am dormit mai deloc.
Sunt tare tare nerabdatoare sa ajung sa anuntz si eu venirea pe lume a baietzelului...sper ca saptamana viitoare poate..cu voia celui de sus . Sincer va admir pe cele care atzi rezistat 40s...
Iuli38+,Nicolae Spiridon
poohy spune:
Gabiu, felicitari pentru Albert Mihai!!! Recuperare rapida si bebel mancacios (vad ca e deja), sanatos si fara colici!
Monytza, suntem aici sa te ajutam O sa fie totul bine ;)
Mica, asta mica a mea nu da absolut nici un semn. Eu cred ca o sa depasesc termenul ;) Cred ca Liviana o sa nasca inaintea mea... Mie nu vrea sa imi spuna cat de mare e bebeul... Mi-a zis numai ca nu e prea mare sa pot (sa incerc) sa nasc natural
Si azi dimineata m-am trezit si cu mesaj de la tati de bebe ca e traficul atat de prost in Bucuresti, ca nu am voie sa nasc o saptamana pana se mai termina nebunia
Lavini, Chiqui, felicitari pentru saptamana ;)
Anca 38+
poze
bebelusa
chiquitita spune:
poohy
Monytza si pe mine ma incearca sentimente din astea cateodata! Stai linistita! Succes la dr.
37+Alma-Livia
piticasigogosica spune:
Elteka,FlorentiaRoman,An@,Poohy,Didi,Diana,Pauly,Lavini
Asa cum v-am scris doctora m-a chemat vineri sa incercam ceva pentru dilatare :calciu,oxitocina nu stiu...
Cert este ca nu imi poate rupe membranele in situatia colului meu.
Elteka merci de compliment,cat despre sex...nu se pune problema ca sotul meu...fuge
Didi o stii el Cosmin ceva...nu stiu sa deschid capitol.Poate vine pe 23...
Lavini,parca tu erai "prevestitoarea" nostra .Deci in weekend.
Gabiu FELICITARI !!!
Monytza toate trec,e normal sa simti asta!
poze
Iri 39+ 40+ si Iris