***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (62)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Salutare!

Mi-am luat cafeaua si am venit sa va citesc!

Katthy si Alina25 felicitari din tot sufletul pt bebelusii grasunei!! Refacere rapida si mult laptic va doresc!

Katthy auzisem si eu de la prietena mea care a nascut cu ea- ca Mihalceanu ( daca vrea) e geniala. Plus ca am vazut face niste cezariene...opera de arta : micute, jos, aproape ca nu se cunosc. Ma bucur tare mult ca ai avut o experienta faina! Sa veniti repede acasa!

Elteka tot am zis ca-ti scriu PM aseara dar se cam "urzicase" sotulica pt ca desi venise acasa mai devreme si a stat toata seara cu mine, eu tot cu ochii in calculator eram . ( dar aseara pe forum -vb ta- era ca la Tv drama: nasteri, contractii, surprize ). Ai dreptate cu stilul de viata jp: e FOARTE sanatos si mie imi prieste de minune ( atunci cand nu sunt insarcinata). O sa revin la misoshiru si sushi, dar asta dupa ce-mi vad printesa pusa pe picioare si in afara oricarui pericol. Pana atunci , asa cum bine ai spus, ma intorc la carnatii mei cu care am fost obisnuita in copilarie. Chiar azi dimineata am bagat un "mic" dejun : paine prajita, oua, lapte, branza, salata de rosii, pepene galben si doua frigarui de vita. Acum "sting" totul cu o cafea buuuuunaaa.

Eu sunt constienta ca Maria mea nu o sa ia 600g intr-o saptamana ca Dolofanel, dar crede-ma ca as fi in al noulea cer daca ar lua 300g . Adica cu putin chin si bunavointa am ajunge la termen si am avea si 3kg.

Mai voiam sa-ti zic niste chestii, dar vad ca neuronul meu refuza sa colaboreze la ora asta. Revin cand imi aduc aminte!

Pauly ai dreptate ca puiul Eltekai e tare harnicut si nu prea tine seama de graficele japonezilor. (si bravo lui!) Dar el e si baietel si e normal sa fie un pic mai maricel fata de fetitele noastre. Plus ca, in cazul meu , gena japoneza isi spune cuvantul . Adica nu ma astept sa am o fetita de 4 kg la nastere ( caci si eu si sotul meu suntem destul de micuti de statura si nici prea multe kg nu avem), dar vreau sa fie in media normalului - si 3kg mi se pare rezonabil pt nou- nascut, nu?
Abia astept sa vii si tu saptamana viitoare de la control si sa aflu ca puiuta ta e bine!

Poohy daca te doare capul rau, eu zic ca ar fi bine sa ii dai un telefon dr si sa-l intrebi ce poti sa iei. Nu e bine nici sa stai asa, si sa rabzi.

Astept sa va treziti si apoi mai stam de vb. Pana atunci ma duc sa mai studiez listuta cu gravi si sa vad pe ce pozitie am ajuns. ( a inainte dadeam scroll la greu pana sa ma vad, acum sunt deja pe pozitie "fruntasa" - vreau un emoticon cu ditamai morcovul)

Raluca si Maria Bucuria

POZE BEBE
Film eco 4D

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Tincutza, Mamibiutza, ManuC1010, Iuliabraila, Amely, Dideip, Lauracatu, MicaM, Motannel, Corap, Sadicutza, Carstea, Theolumi, Arcadia, Ramona71, Paflo, Mica0307, Carrie, Irinuca_usa, Andradap, Msemcu, Cioaca, Vas, Dianalaura, Lulu26, Mihamora, Androix, Alina25, Katthy
Sa va traiasca bebeii, sa fie mancaciosi, sanatosi, colici cat mai putine, si voua recuperare rapida!!

Pauly Felicitari pt. bebe 2, e un grasut!
Lbelciug La Municipal sunt rezerve de 5 paturi si 2 paturi si poti sta cu bebe in camera.Sigur exista si rezerve separate, dar costa cam 100 Euro am inteles…
Andrada Ai grija cu biberonul ala, ca si eu i-am dat la inceput cu bibe si nu mai vroia sa ia sanul dupa aceea…Ai grija de tine si de Antonio, va pup!
Florentina Roman La ce hotel ai fost in Antalya?Si aveau totul pt. bebe de un an sau in general aveau de toate pt. noi nascuti?
Piticasigogosica Ai un bebe tare incapatanat, iese doar cand vrea el!
Diana Iti tinem pumnii!
Angelabv Ai grija de tine, nu e de glumit cu tensiunea asta…

Kid nici o veste?Punem fetele la treba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilky spune:

Am si eu o intrebare, are cineva probleme cu sanii?Ca eu nu mai pot alapta, am rani la mamelon....a folosit cineva protectii pt. mamelon?Ca am vazut ca exista dar nu stiu cum sunt...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid spune:

15.05.2007, 19.40
Mihail Vladimir
3700 g, 50 cm

Teodora Ana 40+ Mihail Vladimir

Poze burtica : http://www.onetruemedia.com/otm_site/auth_sequence?work_id=2780000#visualMedia_1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Kid, felicitari!

Raluca, ala da mic dejun! Ahh, eu "n-am voie" la sumo, imi vine sa tampesc . Am deja 12h de stat in pat si pe bune ca nu mai nasc, ma simt asa de bine...dar nu ma lasa sotulache Era si el tot ofticos aseara, cica da forumul in judecata Fusese la magazin, a venit inapoi, mi-a facut ceai (care a inghetat langa computer)..si eu nu observam nimic, tot cu refresh si scris pe forum Cica nici nu m-am uitat la el azi. Ba cum nu? Am o poza pe desktop, special pentru asta

Pui cu smantana???
Eu nu stiu ce sa mananc...Si cand te gandesti ca as fi putut manca la sumo ...supa aia faimoasa cu de toate de ii ingrasa pe ei...

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Neata burtici si mamici

Sa va mai zic ceva de mine?!!Cred ca v-ati obisnuit.
Vad ca nimeni nu mi-a luat ultimul mesaj in seama

Alina25 FELICITARI sa va traiasca uriasul!
Katty si sot fericit,sa va traiasaca mica printesa.FELICITARI!!!
Kid FELICITARI pentru Mihail Vladimir!Ai vazut ca a venit la termen!

Zicea sora alinei de "veteranul" Antonio.Cu tot respectul pentru nerabdarea Andradei,Antonio s-a dovedit un bebe model ,a iesit la termen si fara interventii,asa ca il
Cred ca veteranul va fi Cosmin al meu,care se incapataneaza sa iasa!!!

poze
Iri 39+ 40+ si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Pitica, ba cum sa nu!

Eu ti-am zis ca la o burtica asa sexy ca a ta...si eu as fi ca si Cosmin Cand vine, trebuie sa te imparta cu altii.

Varianta cu ai incercat-o? Fa si niste exercitii Kegel, daca iti dau contractii?

Stai, ca fetele dorm inca, abia le astept si eu...Acum ca sunt singura acasa degeaba dau refresh la forum...Cand incepe agitatia, parca vad ca iar tre' sa trec in pat

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

'Neata!

Kid, Katy, Alina25, felicitari ptr bbei!

Pitica, iti tin pumnii, poate se hotaraste Cosmin sa iasa!

Lilky, la primul copil am avut si eu probleme cu sanii si asistentele din spital mi-au zis sa pun aparatori din alea. Din pacate, la mine n-au tinut si problema s-a "rezolvat" de la sine ca la 2 luni ale lui Tudor nu mai aveam strop de lapte...
Dar avem mamici experte in ale alaptatului, poate te sfatuiesc ele ce si cum. Vezi ca este si un subiect cu tema asta, da o cautare...
Hotelul de la turci se numea Venetia Palace si da, aveau totul ptr bbei si copii mici.

Eu am visat toata noaptea ca mi-l bateam pe Tudor, culmea, ca niciodata n-am fost de acord cu astfel de pedeapsa si, in plus, el e un copil f ascultator si mai ales acum nu m-ar supara...

Fetele care sunteti pe ultima suta, la voi mai misca bbeii ca inainte, ca al meu de-abia se mai falfaie un pic. Sa-mi fac griji?

38+ si Tudor(5.07.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns An@ spune:

'neatza fetelor,

mai scriu si eu cate ceva, ca sa nu ma uitati...desi n-am nimic deosebit de raportat - am in mare cam aceleasi simptome ca si voi: picioare umflate (de fapt degetele si labele picioarleor), din cand in cand greturi dimineata, letargie, nerabdare, mancarimi de burta si sani (nu mi-au aparut vergeturi, desi mancarimile le am de 2 luni - ca intreba Ralucami).

Iri nu fii suparata ca nu-ti raspunde nimeni, dar situatia ta e ...cam ciudata si nici nu avem experienta in asa ceva. Imi dau si eu cu parerea daca te ajuta la ceva: in primul rand dr. ce zice? la o sarcina cu termen depasit banuiesc ca sunt niste semne (legate de placenta, lichid,...). Pe de alta parte tu consideri sarcina ca fiind intre 39+ si 42. deci esti la termen oricum. Daca tu simti, cred ca ar trebui sa ceri declansarea nasterii. Daca imi amintesc bine, bebele tau este mare oricum..deci nu ar fi prematur din nici un punct de vedere. Mai ales ca si la prima sarcina ai nascut la 42sapt cu provocare...

Felicit si eu proaspetele mamici: Kid, Alina25,....nu-mi mai amintesc. Sa aveti bebei cuminti si mancaciosi si voi sa va refaceti repede!

pt cine se hotaraste sa nasca azi!! oricum sunt socata la ce viteza ati luat cu nasterile: acu' scrieti mesaj pe dc si in cateva ore aflam ca ati nascut deja!!
Si cand aud ca nu ati mai prins epidurala... ma apuca frica. Si eu vreau sa nasc repede, dar cu aglomeratie in traficul din buc, mi-e frica sa nu nasc in masina. Azi e mitingul taximetristilor si blocheaza arterele principale din buc...deci cine naste azi sa-si reconsidere traseul...

Am si eu o rugaminte: cine imi trimite si mie parola de la mailul comun..Multumesc anticipat!

Aaaaa, am uitat: Andrada bine ai venit acasa cu Antonio si te asteptam sa ne impartasesti primele impresii de mamica.

37+

An@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Neatza!

Katthy, Kid si sotii, felicitari pentru bebelusi!!
si
Recuperare usoara si bebelonii!!
Ce zi a fost ieri! 6 bebelusi!!! Record ;)

Merci fetelor pentru raspunsuri
M-am trezit in dimineata asta fara durere de cap si fara greata! E asa de bine :) Mi-a tinut sotul un discurs aseara ca mananc numai prostii si d'asta am probleme - si mi-a trasat regim cu mancat din 2 in 2 ore. Adevarul e ca vad ca tine - desi trebuie sa ma fortez ca nu mi-e foame. Asa ca Ralucami, Elteka, nu numai pe voi v-au certat sotii
Cred ca o sa imi fac si mie o placinta cu branza, ce, numa' sotulache sa manance chestii care ii plac?

Iri, vad ca tu erai urmatoarea in listuta dupa Kid :D pentru Cosmin!
Totusi doctorul ar trebui sa stie daca e cazul sa se provoace nasterea. Chiar nu se baga - si te lasa asa?

Florentina, bebelusa mea asa s-a comportat toata sarcina. In dimineata asta ma supara insa ca nu ma baga in seama, a avut o repriza pe la 5, si de atunci... Sforaie probabil

Lilky, bine ai revenit Cristinamaria zicea ca foloseste protectiile - si ii sunt utile. Poate poate ea sa te lamureasca, ca deocamdata, pentru mine subiectul e necunoscut...

Anca 38+
poze
bebelusa

Mergi la inceput