***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (62)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna burtici si mamici!

Felicitari noilor mamici! Bebei sanatosi si mancaciosi!

Alina25 si restul burticilor care se pregatesc sa devina mamici!

Andrada e un scumpic Antonio al tau si ce par are!! Vad ca nu numai Ana mea a fost pletoasa la nastere!

Cat despre timp, si eu de-abia am timp sa mai intru sa va citesc si sa mai scriu cate ceva. Si acum inca sunt cu sotul meu acasa, dar de saptamana viitoare voi fi singura asa ca nu stiu cum o sa ma descurc. Azi am fost tare fericita ca am reusit in sfarsit sa imi tai unghiile

Madi si Ana Teodora

Ana Teodora

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Kid, Katthy, Alina25

Fetelor, stiti ce pot sa fac/iau impotriva gretei si a durerii de cap? Nu ma lasa de ieri de la pranz... daca mai continua cateva zile, ar trebui sa ii spun doctorului?

Anca 38+
poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana spune:

KID SI ALINA25, CURAJ FETELOR!!
FELICITARI ANDROIX SI MIHAMORA!!! Sa va traiasca bebelusii sa fiti sanatosi si refacere rapida!
Bine ai venit acasa Andrada!!
Key, sanatate multa si ai incredere ca totul va fi bine!!

Am venit de la doctor si se pare ca se apropie termenul! Colul e sters si a inceput sa se dilate. Asa deci din nou repaos total la pat si...LUNI 21.05.07 DE SF C-TIN SI ELENA LA ORA 8 MA PREZINT LA SPITAL PT CEZARIANA. Dr a zis initial sa vin vineri dar stiu ca e cam nasol week-endul in spital, plus ca trebuie sa astept pana luni sa se duca sotul sa declare bebe...asa ca sper sa rezist pana luni. Voi avea 37sapt si 5 zile. Dr vroia sa ma tina pana in sapt 39, dar se pare ca nu se mai poate. Oricum bine ca am ajuns la termen. Cine stie poate ma trece si pe mine pe listuta cu programari cezariana. In principiu numele baietelului va fi TONI- VICTOR.
Cam devreme...dar au inceput emotiile...Eu cui trimit mesaj?
Va pup
Diana 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

kathy

alina25

se pare ca dr. tutunaru a avut multa treaba azi cu mamicile de la mai-iunie: kay, androix, alina25...

poohy, imi pare rau ca te doare capul de atata timp, stiu ce pacatoasa e durerea asta pe termen lung - eu cand nu mai pot iau un paracetamol, dar de regula pe mine ma doare capul cand ma incearca o raceala .

Andreea 33+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Gataaaaaa...bb DARIUS ANDREI, baietel de Alina25 a venit pe lume la ora 20:45 fiind un micut urias de 4040 gr si 56 cm. Alina a facut cezariana cu anestezie totala.
Felicitari din tot sufletul pt ca le merita si mami si tati iar bb sa fie sanatos, fara colici si sa pape mullltttt sa se faca mare!

Mihaela ,Robert Andrei20.01.2007 si Alexia- Maria26.08.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Andrada, ai o dulceata de baietel! Sa iti traiasca!

36+Alma-Livia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna, mamici bebei si burtici!
Sunt sora Alinei, ea nu prea mai are timp de scris, dar vroiam sa va felicit pe toate , sa va traiasca piticii, sa aveti puterea de a le oferi o viata asa cum v-o imaginati in aceste momente!
p.s Vreau sa salut in special venirea pe lume a lui Antonio, veteranul site-ului pana acum.SA-TI TRAIASCA , SA BATA MINGEA CAT MAI REPEDE CU DAVID AL NOSTRU1
Pupici si felicitarile mele pt caldura pe care reusiti sa o degajati prin "vorbele voastre"

Alyna cu pitik de David Andreas(22 Aprilie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Dragi romani,
Transmitem un mesaj important pentru tara.
S-a nascut Bianca Elena, la orele 21:20, la maternitatea Cuza Voda din IASI, o nastere naturala cu epidurala, asistata de eminenta doamna doctor Mihalceanu Elena careia ii multumim enorm. Deabia venise astazi d-na doctor pe la orele 13:00 dintr-o excursie in strainatate dar nu ne-a lasat.
Autoarea acestui deznodamint fericit este multpreaiubita mea sotie, Katthy. Multumim Cerului si voua dragi forumiste si forumisti ca existati. Tati e foarte fericit ca are o dulceata de fetita de 3,100kg, sanatoasa tun si care deja suge puternic de la mamica ei cea scumpa si draga.
In continuare tati va fi si mai fericit

katthy 38 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Hai mai fetelor, m-am culcat si eu un pic si... ia uite!

Felicitari Alina25!
Felicitari Katthy!

Eu m-am trezit de la 5...Ma doare pielea de pe picioare de la edeme...si ma mai doare si prin alte locuri...Pot sa jur ca vad asa, ca un capsor

Andrada, ce frumos e Antonio, am facut comparatia cu 3D si...e relevant!!! Mai si ce pletos e, ca bebeii astia japonezi bestiali, vreau si eu!

Raluca si Pauly, nu va luati dupa mine, ca vad ca lui Dolofanel/Fat Frumos Rebel nu-i plac graficele... Plus ca eu sunt cam dolofana la randul meu, nu ca voi

Raluca, voiam sa zic in mesajul anterior ca regimul asta de viata sanatoasa nu merge la mine = nu-l ingrasa pe bebe, fiindca are os romanesc (stramosii lui s-au hranit cu carnati ). Sau e urs polar... Dar nicicare nu functioneaza pe orez . Grasimea animala e de baza . Ma reintorc insa la dieta japoneza cu tot dragul dupa nastere! E model de sanatate si longevitate!

Poohy, mie mi-a dat un calmant pe baza de paracetamol pentru dureri de cap...Greata am incercat si eu in ultimele 2 zile, mie nu mi-a fost rau nici in primele luni de sarcina Dac-o fi semn de nascut?

Va zic o nebunie, eu azi vreau sa merg la sumo! Am primit o invitatie la locurile "de vaza", exact langa ring...se lasa cu mancare si cadouri...Cum sa ratez ocazia asta??? Pai cand mai merg eu la sumo in viata mea??? Atat ca ma cam doare...si nu ma vad stand "pe japoneza" nici macar cateva minute... Da' cred ca eu tot ma duc

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelabv spune:

Oauuu, felicitari fericitelor mamici si tatici !!! Noi am fost la medic azi, am avut tensiunea mare 144/95 si ne-a trimis la spital sa facem un nonstress test. Au zis ca e OK dar eu imi cam fac probleme. Asta explica durerea mea de cap si starea de greata, ma gindeam la Kay - sper ca totul sa fie bine, oricum e mai bine la spital, sub observatia medicilor. Va doresc o zi buna si nasteri usoare , cine stie poate merg si eu zilele astea...

Angela 39 +

Mergi la inceput