***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (62)
Raspunsuri - Pagina 24
miniuta spune:
bogalina, felicitari si sanatate!!! sa te refaci repede si sa ajungi si mai repede acasa, cu puiutul sanatos.
si majoretele de incurajare pt yoyoyo 

just free your mind, and the rest will follow
Vali5 spune:
alynta27, ma bucur ca ti-a placut Andreiutul meu!
O sa mai pun poze ca acum e si mai frumusel.
bogalina, felicitari pentru bebe Teo! Refacere rapida si mult laptic!

Curaj yoyoyo, in curand iti vei vedea puiul! 

Valentina, mamica lui Andrei
ankaa spune:
Buna fetelor.Am reusit sa intru si eu dupa 3zile in care v-am tot citit.Zilele astea au fost groaznice,sotul a avut probleme cu tensiunea si am stat mai mult langa el.bine ca a trecut totul.
Caldura asta mi-a dat si mie batai de cap,n-am iesit aproape deloc,dar nici sa dorm n-am prea reusit,simteam ca ma sufoc.In rest totul e ok,bebe e ff activ,imi muta burta in toate directiile
monicoasa spune:
Multumim frumos la toate fetele pentru complimente, da am un baietel frumusel si cumintel ,deocamdata
Pauly eu dupa primul ce ii dau primul sin care dureaza cam 10 min, il pun sa ragaie si apoi al 2 lea , daca mai vrea
E neaparat nevoie sa il pui sa ragaie pt ca ai surpriza sa il vezi cum regurgiteaza(ca o finrana arteziana)
POOhycamasa de alaptat mi-a fost utila 3 zile in maternitate cand nu am purtsat sutien pt alaptat (nu imi curgeau sinii), dar cand am venit acasa nu mi-a mai fost de folos, cu sutien si camasa, ma incurc in ele
Pupici
poze cu bebe Vlad Stefan
http://tavi5190.fotopic.net/c1272629.html
Monicoasa
ankaa spune:
Pun si eu fetele la treaba pt cele care urmeaza sa nasca
PITICA
YOYOYO.sa aveti parte de nasteri usoare si refaceri rapide.
BOGALINA felicitari pt bebe Teo,sa fie sanatos si mancacios iar tie refacere rapida 
chris27 spune:
Am revenit...Bogalina,felicitari pt bebe...nu stiu ce sa zic despre alaptatul pe timpul noptii pt ca noi papam lapte praf...daca se trezeste noapte ii dau...daca nu ,nu o trzesc...oricum,fiind un copil alimentat la cerere,urmaresc bine intevalele la care papa...E greu cu doi,dar sunt asafericita incat nu pot dormi nici daca ei nu imi fac greutati..Cel mare e cam gelos,nu lasa musafirii sa se uite la surioara lui(Pepsi,in astfel de momente,ma gandesc la tine si la mamicile de bebe 2)...E greu,dar sunt asa fericita incat uneori plang...si am impresia ca nu merit asa mult...Am avut dificultati in a-i da ceai(Daca bea lapte praf),....Foarte greu a acceptat ceiucul...Pt colici ii pun in ceai Bonisan...nu stiu cat de eficiente sunt...pe ea o doare oricum burtica...Va las ca iarasi plange...
chris27 spune:
Val 5 ce dragut e Andrei!Nu ne-ncuscrim?Si eu am pus-o pe Daphne deja in scaunelul de masina...
mica0307 spune:
Felicitari bogalina sa-ti traiasca bebe Teodor sa fie cuminte si mancacios.
Pentru fetele care urmeaza 

]
De pitica nu stie nimeni nimic?
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
Poze
poohy spune:
Tocmai am primit un mesaj de la Pitica:
"Am nascut la 16,55 pe Cosmin. Are 3,8kg. Va pup pe toate!"
Felicitari! 

Sa-ti traiasca grasutul, sa fie cumintel si mancacios, ca sigur o sa fie la fel de frumusel si scumpic ca si surioara lui ;)
Yoyoyo, 

Probabil ca si tu esti mamica acum 
Care este intervalul maxim ce poate trece intre ruperea apei si nastere? Au asteptat destul de mult in cazul lui Yoyoyo :(
Monicoasa, merci pentru raspuns ;)
Iar nu a scris nimic Didi. Sper sa nu ma tradeze si sa nasca mai devreme, acum ca Iri a nascut!

Stie cineva ceva de Moberi?
Chris, ma bucur sa aud ca e totul bine cu Daphnee cea micuta 
Vali, frumusei foc bebeii cu radacini din Constanta
(ca sa il citez pe sot
)
Anca
38+ 
poze
bebelusa