***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (62)
Raspunsuri - Pagina 23
Florentina Roman spune:
Chiqui, pot sa-ti spun ca eu am O, sotul A, Tudor are tot A si de aici se pare ca a facut un icter prelungit la nastere. Parca citisem pe undeva ca nu se potriveste daca mama are O cu restul grupelor(tata).
39 si Tudor(5.07.2002)
pauly spune:
eimotto , ella multumesc de raspunsuri.
ralucami
ma bucur ca ai dat un semn de viata.a mea beblina se pare ca si ala ora asta ii lenesa, poate din cauza vremii de afara
, bate vantul tare si e frig bine, doar 10 grade.
si ep mine ma indispune vremea asta, ptr ca trebuie sa ma imbrac cu haine mai groase , si ma face grasa
, de fapt is grasa.
...mi se pare asa de greu pe ultima suta de metrii, dar am noroc cu sotul meu care ma iubeste si cand vede ca plang si is deprimata vine si i-mi distrage atentia cu lucruri frumoase si haioase si ma pupa si i-mi spune ca ma iubeste pana ma zapaceste de cap.![]()
nu credeam ca am sa experimentez depresia prenatala, dar se pare ca nu prea vrea sa ma ocoleasca...o sa treaca si asta, si cand o sa-mi tin bebelina in brate o sa uit de toate neplacerile.
pup la voi,
35+
Riana Alessya
poze
bebelina mea
alynta27 spune:
Salutare! Am reusit sa citesc tot!
Ionice felicitari pentru bebe! Sa fiti sanatosi!
Monicoasa ti-am admirat copilul! E tare simpatic!
Valy5 m-am "indragostit" pe loc de Andrei al vostru!
Andrada se pare ca Antonio i-ti seamana! Iti doresc multa rabdare! Va trece si greul acesta! Trebuie sa fii mandra cu asa o frumusete!
Verisoara mea a botezat ieri, in spital, un copil prematur care cantareste doar 780g! Se lupta sa traiasca de 9zile! La bebe a avut accesul doar ea, ca nasa, la botez!
Din ce stiti voi, la asemenea greutate, poate supravetui?!
Astept vesti de la Bogalina! Mi-a luat numarul de telefon si a zis ca ma suna sa ne d-ea vestea cea mare! Pana acum nimic...
Alina-Mirela
35+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
ella_74 spune:
Sobi, Ancamari,
abonamentul CMU pe care il am este premium , al 3 lea de sus in jos; pentru bebe nu se extinde by default, depinde care este politica companiei; la noi in firma, fiindca nu sunt multi copii, s-a hotarat ca se vor face carduri doar pentru angajati; eu am cerut extinderea abonamentului pentru bebe, dar il platesc din banii mei, adica am cerut sa mi se retina din salariu.
Noi avem deja pediatru pentru bebe, dar ne-a cazut cu tronc dr.Taropa de la CMU, asa ca ne ducem la ea de cate ori cred ca trebuie.
, mamica de David
alynta27 spune:
Mesaj de la Bogalina:
"Va anunt cu drag venirea pe lume a lui Teo, 3,5 Kg, Apgar 9. Suntem bine! Va pup si va multumesc pentru incurajari!"Ora mesajului 15.57
Bravo! Felicitari mamico!
Alina-Mirela
35+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele
chris27 spune:
Dragele noastre,felicitam si noi mamicile !Suntem bine ,papam tot vrem sa ajungem din urma copilasii cu greutate mai mare...Avem 3,100 ,am pus 500 gr in 2 sapt,de cand am ajuns acasa...Dafnica mea e tare cuminte iar eu inca nu m-am dezvatat sa o supraveghez zi si noapte,sa vad cum respira...Inca traiesc cu teama,desi am fost asigurata ca nu am motive...E tare cuminte,nu plange decat daca are colici...Florina,in locul tau nu as accepta sa scoata bebele la 35 sapt,ii e bine in burtica...doar daca ai probleme...Pitica,iti tinem pumnii!Carstea,nu mai stim de tine!arthurana,esti bine?de ce nu mai scrii?Va pup pe toate!Kay,ne rugam pt tine!Andrada,esti o mamica tare curajoasa!Sa nasti fara anestezie...Bravo!Ela 74,arati super!Sunteti frumoase toate burticute si mamici!Intru mai tarziu...ii e foama Dafnicai...
byu spune:
mai intram si noi din cand in cand sa mai dam cate un raport rapid.
Felicitari noilor mamicute......

azi am fost si noi la control....s-ar parea ca am inca colul inchis dar bebicul a crescut.....are 3015g si e foarte vioi
placenta e de grad 2-3 ce o mai fi insemnand si asta ca eu habar nu am....si in rest e bine, asteptam cu nerabdare momentul.
Byu
36+ cu
CASIAN ANDREI
Poze
lavini spune:
Bogalina, felicitazri pt bebe!Refacere rapida si te asteptam acasa cat mai repede!
Lavinia, 35+, 
Ciuffy spune:
Bogalina felicitari pentru nastere!!
Chris27 ma bucur sa aud cat de fericita te face Dafne...felicitari din suflet!!
Va rog majorete pentru Yoyoyocare din pacate abea la aceasta ora intra in cezariana...caci nu a avut contractzii si dilatatzoe
Hai Yoyoyo...sa fii puternica

Iuli
38s+4,
Nicolae Spiridon
alynta27 spune:
Chris ma bucur ca bebelina creste si tu esti mai linistita!
Alina-Mirela
35+ cu
DAVID
Poze burtica
Pozele mele