***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (62)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Pitica, am avut dreptate cu "weekend cu bebe in brate"?Se pare ca da.Sa-ti traiasca baiatul, sa fie mancacios si sanatos si sa iti aduca numai bucurii.

Lavinia, 35+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miniuta spune:

doamne, vali, de dragutz e andreiutul!!! ptiu ptiu, sa nu il deochem!

pitica, iata ca pana la urma a mers cu inducerea si ai scapat de placerile nasterii. urmeaza deliciile maternitatii, dar tu ai deja ceva experienta, asa ca te descurci oricum! felcitari pentru grasunelul cosmin!

didialex mi-a dat mie numarul ei de telefon, si eu i l-am dat pe al meu, ca sa ne anuntam reciproc daca e sa ne apuce nascarea. nu spunea ca saptamana asta nu are timp de nascut ca ii pleaca sotul joi la londra??? cred ca e ocupata cu robertelul ei, mai ales ca aici majoritatea au avut parte de un week-end prelungit (a fost si aici inaltarea ieri, si aici se da liber, si multi au si azi liber, ca sa se lege totul cu week-end-ul si sa poata pleca la haladuit).

just free your mind, and the rest will follow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilly love spune:

Buna gagici,
va pup pe toate din nou si va doresc sa aveti toate parte de bblusi sanatosi si mancaciosi!
Noi mai avem ohoo pana venim pe lume, iar pana atunci ne confruntam cu contractii, dureri de maini si picioruse umflate, oboseala mai nou cu gafaituri la cele mai mici eforturi, 15 kile peste ale mele normale, intepaturi in col...d'astea de gravi..
BB la purtator are 2,3 kile la 33 sapt, frichineste din picioruse dar nu foarte tare, e destul de cumintel!
Am o intrebare pentru Liviana: spuneai mai devreme ca ai fost azi la dr la control; ai fost la CMU sau la Municipal, pentru ca, avem acelasi dr-Badiu si nu stiu de ce am impresia ca la CMU e deja o oarecare probl cu programarile mele (in sensul ca pacientii arondati au prioritate in fata celor care nu au abonament); ideea e ca nu sunt arondata, ma duc la consult acolo ca simplu pacient, doar pt a evita asteptarea de la spital, de fiecare data ma intreaba daca sunt arondata, deja nu mai ajung sa-l vad decat la aproape 1 luna jumate (mi-au spus ca dr nu mai vine azi..); s-ar putea sa ma insel.
In rest, toate bune fetelor va doresc!
baby boy Cristian DPN 25-30.06
Andreea
Carstea ce mai face bblusul tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Bravo pitica!Ai vazut ca e totul bine pana la urma?Sa ti traiasca baietelul!...Vad ca vorbiti despre kg...Eu am acum 54...(la nastere am avut 62)...iar Dafnica a avut 2,600 la 37 sapt si fuge sa prinda din urma restul bebelusilor...o sa fie bine...Acum o privesc si nu mai stiu ce inseamna sa plangi(Decat de fericire)...E mica ,dar e a noastra...Si e brunetica(amandoi suntem blond-saten)dar e atat de frumoasa!Si nu ne seamana defel!
POZE:
http://img521.imageshack.us/my.php?image=daphne031zx5.jpg
http://img259.imageshack.us/my.php?image=daphne012re7.jpg
http://img413.imageshack.us/my.php?image=daphne027tu0.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

apar si eu dupa muuulte peripetii!Nu am reusit sa citesc nimic din urma, stau groaznic de rau cu timpul, asa ca urez un "SA VA TRAIASCA BEBELUSII, SA FIE SANATOSI SI FERICITI ALATURI DE PARINTII LOR" tuturor proaspetelor mamici!
De la 1 mai si pana acum am avut un program infernal, cu renovari, cumparaturi, stat dupa muncitori, ulterior si lucrat in locul lor (s-a minunat toata lumea cand m-a vazut chituind faianta din baie, dar asta a fost situatia!!) Drept pentru care bebe s-a resimtit, iar la controlul de luni am descoperit ca e mult mai mititel decat ma asteptam eu ( a pierdut avansul de 2 saptamani pe care il avea si la 34 de saptamani cantarim doar 2000 g) si pulsul lui e ingrijorator de slab( desi asa a fost de la bun inceput- in plus, s-ar putea sa ma mosteneasca pe mine si pe mama mea, care avem pulsul de asemenea slab, fara a avea alte probleme cardiace)Aveti idee ce complicatii ar putea apare in cazul pulsului slab?Bebe e foarte activ in burtica, ba chiar mai activ decat saptamanile trecute.
..si pentru ca lucrurile rele nu vin niciodata singure, s-a descoperit ca in gradinita in care lucrez exista un baietel bolnav de scarlatina...exact la o zi dupa ce l-am pupacit si dragalit eu! exudatul mi-a iesit negativ pentru moment, dar perioada de risc nu a expirat inca!offf!
va pup si pentru ca nu stiu cand voi mai putea intra pe net (la noua casa nu avem inca internetul instalat, sper ca la inceputul saptamanii viitoare sa se rezolve), pun de acum pentru toate !!!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
35+ cu bebel baietel!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

chris27, Dafnica e superba, imi place de ea la nebunie!O sa fie o domnisoara pe cinste!

Moko, mai usor cu munca, bebe e cel mai important.Ai grija de tine si de el!

Lavinia, 35+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancamari spune:

M-am intors de la dr, mi-a facut eco si bebe are in jur (probabil un pic peste) 3,5 kg. Deci inca mergem pe nastere naturala. Lichid amniotic este suficient si sta tot cu capul in jos. Asa ca daca nu se intampla nimic in urmatoarea sapt, ma mai duc si vineri la dr. In principiu ar trebui sa se intample, am recomandare ca incepand de duminica sa ma apuc sa merg pe jos. Acum sincera sa fiu cred ca ma apuc de umblat cam de marti-miercuri pentru ca orasul nostru este total blocat, astept sa se mai duca traficul asta idiot, in jurul Municipalului e ca la nebuni.

Ella si Lavini - merci de precizari, noi avem Premium si copilul trebuie sa-l arondam noi separat, deocamdata o sa vedem cum va fi si copilul. Deocamdata caut pediatru care sa fie si dr de familie aici in zona, ca sa poata veni acasa la inceput de cate ori va fi nevoie, sper ca luni sa rezolv.

Lilly Love - eu nu am avut de la inceput abonament la CMU (pana m-am desmeticit ca de fapt ies mult mai ieftin daca imi fac) dar nu mi s-a parut ca ar face discriminare cu programarile, nici la dr si nici la eco la Iosup.

Poohy - te pup pt vis! Si eu visez toate minunile. Eu vreau ca bebelica sa fie normal si nu foarte mare, ca sa-l pot naste natural. Eu sunt curioasa cum arata, cu cine o sa semene, daca o sa doarma noaptea: acum e super, doarme noaptea cat dorm si eu, cateodata ne trezim pe la 10-11 si atunci ne mai jucam putin pana ne dam jos din pat.

Ralucami si pt cine mai zicea de "calduri" - eu toata noaptea transpir rau de tot de vreo 2 luni, ma deranjeaza foarte tare ca ma trezesc cu parul ud si cu pieptul ud.

Chris, Monicoasa, Vali, Eimotto, Ella si toate celelalte mamici care ati postat mesaje in ultimele 24 h - ma bucur ca ne dati vesti despre voi si despre bebelusi, sa-i cresteti mari!

Bogalina si Piticasigogosica - Felicitari mamicutelor!

Kay - multa sanatate puicusorule, nu te mai enerva acolo in spital! Si sa mananci bine sa se ingrase copilasa!

Anca, 39s+3zile Andrei Cristian
burtica

Mergi la inceput

Ancamari,nastere usoara iti doresc!se va intampla curand si poate nu mai apuc sa te intalnesc!Sa-ti fie bine,tie si puiului de om!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankaa spune:

CHRIS ai o fetita superba.Sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii . ANCAMARI felicitari pt bebelul grasunel.mai ai putin pana il vei tine in brate. PITICA ai reusit!In sfarsit iti tii puiutul in brate.Sa ai parte de o refacere usoara si mult laptic.
Pt fetele care se gandesc sa ne faca o surpriza nasteri usoare si bebei sanatosi.

Mergi la inceput

referitor la kg....rectific...M-am cantarit acum...Mai am am 52kg

Mergi la inceput