Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

Nu face nimeni capitol nou?

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Apuc si eu sa intru cand mai doarme Luca... adica atunci cand doarme bine dupa-amiaza. Acum doarme ca nu am putut iesi afara in dupa-amiaza asta pt ca a plouat.
Noi suntem bine. Luca a luat bine in greutate chiar daca mananca la fel de haotic. Doarme putinel ziua, noaptea doarme dar se trezeste des sa manance si se culca imediat inapoi. Deci are cam acelasi program.
Citeam despre reactiile copiilor la vaccine si m-am speriat de unele din cele pe care le-ati descris. Eu i-am cumparat vaccinul si urmeaza sa merg la dr sa i-l faca, chiar daca o sa aiba 2 luni si jumatate atunci. Sper sa nu aiba nici un efect advers!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Despre vaccinuri ... exista candva pe forum (nu am mai vazut in ultimul timp) ditamai subiectul pe tema asta ... de cand era mandra mica... deci nimic nou sub soare... si va ramane incontinuare un subiect controversat.

Parerea mea... nu mai imi bat capul si cu asta... sunt prea multe lucruri periculoase pe lumea asta, de care nu putem sa-i ferim, sa ne ferim... sa mai stau sa ma gandesc si la asta in fiecare zi... as ajunge la nebuni...
De ex. zilele trecute citeam ca unii zic ca nu stiu ce reactor de la Cernavoda va fi f. periculos daca va fi pus in functiune... iar conducerea neaga acest lucru... Acu' care or avea dreptate?
Nu-mi mai bat capul cu nimic... oricum n-am cum sa fac ceva ca sa schimb in bine... sau macar sa stiu ce e bine...

Despre vaccinuri asta e parerea cuiva sau catorva... Poate ca au dreptate si la mijloc sunt interesele unora de a face bani din asta.
Dar poate n-au dreptate si tin copiii nevaccinati si ma trezesc ca face cine stie ce boala, care putea fi prevenita, si care poate fi mortala... si ce-am rezolvat?
In plus, vaccinurile sunt obligatorii... nu le fac, nu sunt primiti in colectivitate (gradinita, scoala).
Vaccinuruile care se fac la noi, se fac mai peste tot... daca veti compara schema de vaccinare de la noi cu una din SUA (sa zicem) veti vedea ca ei au cel putin tot atatea vaccinuri obligatorii... difera unele, pt. ca se fac in functie de zona. Sunt unele boli care la ei au disparut de f. mult timp si nu mai exista riscul de aparitie.
N-or fi toti din lumea asta tampiti cand au ajus la concluzia ca trebuie facute vaccinurile respective.

Macar de-ar fi vaccinurile singura problema pe lumea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_2007 spune:

capitol nou

Mergi la inceput