Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (3)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns annmary77 spune:

Eu am nascut pe 31.03.2007 dar din cauza oboselii nu am mai putu scrie aici . Am mai intrat de cateva ori dar tot ce amn putut face a fost sa citesc postarile voastre.Scrisul cerea un efort destul de mare. BB este sanatos ia bine in greutate, nu a avut colici,i-am avut eu si pot sa va spun ca sunt groaznici.Incepeau cand alaptam, oora ,o ora jumatate dupa aceea nu ma putea misca de durerea. Apoi urma jumatate de ora de pauza si o luam de la capat . Acum ne-am mai linistit dormim ceva mai mult asa ca am apucat sa va scriu cate ceva. continui mai tarziu ca s-a trezit bb si se vrea neaparat schimbat.
anna ,mama de Alex4 ani si denis 1 luna si 3 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani7asi spune:

buna mamicilor!
nu am m intrat demuuuuuult!
noi suntem bine , sambata facem botezul albinutei noastre!
ptr mamicile care se confrunta cu ochisori care curg sa stiti ca initial si io i-am pus picaturi dar cand am vazut ca nu e nici o schimbare am intrerupt si am inceput sa ii curat doar, mereu ,si sa ii masez in coltul intern al ochiului si btw dr meu obstetrician mi-a spus un lucru:organele unui bebelus nu ajung la maturitate deplina toate in acelasi timp!
asa ca rabdare multa!
diana_jors ti-am trimis un pm in care iti scriam ca io locuiesc la intersectia Turnu Magurele cu Emil Racovita daca vrei sa ne vedem ,contacteaza-ma pe mess la adresa dani7asi!
va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenefr spune:

Buna.Multumim Paxela pt filmulet!!! E super. Ti-am trimis si eu niste pozici cu Teodora, sa ne pui si pe noi langa vedetele stupului
Am mai intrat si eu ca sa vad ce mai faceti...M-am obisnuit cu voi...si ma lasa si Teodora, care doarme acum, dupa ce a mancat cel putin 180ml, ea care manca max 150ml...
Iubita mea, la 2luni jumate are 6kg, are nista falcute grasute, suntem multumiti ca e sanatoasa si fericita. Are mom cand rade cate o jumatate de ora, e binedispusa, rade si la alte pers in afara de mami si tati...
Despre vaccinul de la 2luni, noi l-am facut pe cel cu plata, Pentaxi, ca are in plus si antimeningita.A costat 145 ron. Desi asistenta ne-a spus ca nu doare, a plans fi-mea la prima intepatura de mi-au dat si mie lacrimile... Noroc ca eram cu sotul, care a tinut-o de piciorus pt intepatura nr 2.
Noi pampers folosim de la Huggies nr 3,si n-o mai strang la copanute si la burtica ca nr 2.Plus ca fata de cele de la Pampers, au la spte un fel de banda elastica, care e eficienta cand face bb kk, a nu iese din pampers.
Cam atat, ca s-a trezit printesuca.
Deci pe 1 iunie ne vedem in Cismigiu.Pe la ce ora?Pranz/amiaza?Bine, sa vedem si cat de cald va fi...
Va pupam
Mamica de Teodora Ioana, 2luni jumate

carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Val_ spune:

Buna fetele. Interesanta articolele despre vaccinuri. Si nu este imposibil sa fie asa. Si eu o sa o intreb pe pediatra ce parere are despre ce scrie acolo.

Am si eu o rugaminte la cele care ati facut botezul. La ce biserici a avut loc slujba si ce taxa ati platit. Ca acolo unede as vrea eu sa fac si unde am facut nunta (biserica Stavropoleos) nasii trebuie sa cumpere o icoana de 5 milioane si nu as vrea sa ma injure, ca pretul icoanei mi se pare exagerat. Daca aveti si un numar de telefon si numele preotului ar fi super.

Pupici

Valentina cu bebe Mariuca (25.04.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sherbi spune:

URGENT, FETELE PRICEPUTE LA MANUIT CALCULATORUL.
am avut un calc care s-a stricat, insa am avut inspiratia sa pun toate pozele pe care le aveam pe YAHOO PHOTOS. asta pt. ca al meu calc avea stricata partea cu copiatul pe CD.
in sfarsit...ideea e ca vreau sa le recuperez de acolo, mai ales ca va fi desfiintat site-ul, si nu am idee cum. am dat select all si click drapta pe mouse cu copy si paste, dar tot ce-mi apare in calc meu este decat un fel de shortcut care ma duce tot pe yahoo.
sper ca m-am facut inteleasa.
poate cineva sa ma invete pasii???
multam!

Violeta, mami fericita de david alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Sherbi, tb sa deschizi fiecare poza in parte (ca si cum ai vrea sa o vezi) si dai click dreapta si save picture as... Faci asta ptr fiecare poza care vrei sa o iei.
Sa stii ca nu vor mai fi la rezolutia la care le-ai pus ca yahoo isi face el singur resize ca sa nu fie poze de marime ff mare p-acolo pe la ei.

quote:
Originally posted by sherbi

URGENT, FETELE PRICEPUTE LA MANUIT CALCULATORUL.
am avut un calc care s-a stricat, insa am avut inspiratia sa pun toate pozele pe care le aveam pe YAHOO PHOTOS. asta pt. ca al meu calc avea stricata partea cu copiatul pe CD.
in sfarsit...ideea e ca vreau sa le recuperez de acolo, mai ales ca va fi desfiintat site-ul, si nu am idee cum. am dat select all si click drapta pe mouse cu copy si paste, dar tot ce-mi apare in calc meu este decat un fel de shortcut care ma duce tot pe yahoo.
sper ca m-am facut inteleasa.
poate cineva sa ma invete pasii???
multam!

Violeta, mami fericita de david alexandru

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

VAL noi facem botezul la Biserica Mihai Voda si ne costa 3 milioane. Acolo am facut si nunta si am fost cuceriti atat de preot cat mai ales de cor. Din cate stiu eu este de fapt Manastirea Mihai Voda. Este foarte aproape de parcul Izvor, in spatele cladirilor cu banci. Este si un spring-time pe acolo. Nr. de tel nu am acum, poate diseara cand vine sotu' sa-l intreb pe el.

Articolele cu vaccinurile..le-am citit, mi-a stat inima, mi-am revenit. DUpa cele spuse acolo nu ar trebui sa facem nici un vaccin. Si atunci de ce mama lu' Stefan cel Mare am dat ~ 3 milioane pe vaccin? Ca in final risc sa ii fac mai mult rau. Nu m-am lamurit daca e valabil pt toate vaccinurile si cand e scris articolul ca facea referire numai la vaccinuri cu virusuri vii.

Oricum in final toate o sa mergem sa facem vaccinul... numai ca acum, in loc sa imi fie frica de febra sau de umflatura o sa stau sa o veghez ca poate a doua zi nu se mai trezeste. Cate o data pe bune ca am senzatia ca "fericiti cei saraci cu duhul" ..Stiu si la ce imi ajuta ca stiu?! MI-E FRICA! O a ajung peste 20 de ani sa imi dau seama ca in perioada in care bebe er mica mica si trebuia sa ne bucuram am stat sa lesin pentru 1000 de ganduri.

Ela numa intelege gresit, sunt mai mult decat recunoscatoare ca am aflat ceva nou si informatiile sunt binevenite. Am doar asa un moment de retorica...

are mama o fetita frumusica foc...
buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Gabi78, leaganul are si sistem de prindere a copilului de scaun, nu?
nu se vade bine in poze si ma gandeam...

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

da are sistem de prindere. eu i-am intrebat tocmai pt ca nu se vede prea bine. si rezista pina la 15 kg pe cuvintul lor. Asa s-a exprimat tipul cu care am vb la tel.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Botezul lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirandolina spune:

N-am apucat sa citesc materialele despre vaccinuri, dar cu asta ma voi indeletnici pina ajung sa imbuc si eu ceva

Adina, eu tin scaunul (scoica, da) in asa fel incit Maya sa aiba spinarea perfect orizontala, iar picioarele stau mai sus, mai... in aer

Sherbi: orice calculator poate fi scormonit, iar pozele tale pot fi recuperate. Am o gramada de prieteni care se pricep. Mai ales ca de pe yahoo pozele sunt la o calitate inferioara deja.

Legat de margarina si toate prostiile pe care le bagam in noi, hai sa nu ne mai stresam. Oricum orice leguma din ciorba e burdushita cu chimicale. Margarina e nimic. Iar Mentosul in Cola nu explodeaza, au verificat Mythbusterii de la Discovery

Tu vorbesti serios cu luleaua? Si eu as trage una citeodata, dar numai la nervi. Totusi, si daca n-ar fi Maya, nu cred ca m-as mai apuca de fumat. Numai cind mi-aduc aminte ce greatza imi facea cind eram gravida. (Nu stiam ca sunt gravida, asa ca nu dati cu rosii).

Ella de Iulia Maya 16 februarie 2007
Un altfel de ticker cu Maya

Mergi la inceput