Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 28
kmi78 spune:
Gabi, probleme cu mancatul am avut si noi dupa vaccin dar alte fete nu, asa ca nu stiu ce sa zic; Timeea in sapt de dupa vaccin a luat doar 90 gr;
pana la urma unde punem pozele? eu zic sa fie cat mai simplu, pe ce nu stiu alegeti voi!
madybulancea spune:
buna fetele...noi facem ceva mai bine...ziua e ok pot spune,dar noaptea...dupa ce facem baita papam si dormim cam de la 22 pana pe la 1 apoi papam iar adormim si apoi se fataie tot timpul...mai apuca si el o ora de somn si apoi pe la 3 deja il iau in pat cu noi k nu se mai poate..nu ma pot nici eu odihni si nici el...stiu k nu e bine,dar sunt franta a doua zi...sunt nopti knd sta tati cu el,dar si tati tre sa se duk a doua zi la munk,dar asta e...are si puiu meu probl cu ochii tot ii curge secretie de-aia galbena...acum i-a mai trecut si de ieri am inceput sa ii pun si niste picaturi..poate ii trece de tot...de luni facem baita in cadita si ne place tare mult...abia asteptam sa scapam de colicii astia nenorocitii (scuze)care nu ne lasa nici sa dormim...am reusit saii dau si papa la doua ore,nu il las la mai putin de o ora jum...ii dau ceiut cu biberonul k cu lingurita nu a avut efect...mi-a fost frik k nu o sa mai ia tata dar nu s-a intamplat nimik...ia si suzeta dar numai knd vrea el...
Gata fetele v-am zapacit destul!va pup pe toate si va doresc o zi placuta!
Mady
de
Razvan Stefan
Mihaelaaa spune:
Kmi.io-s prezenta....
Dar nu mai prea scriu ca nu stiu daca apuc sa si termin mesajul si sa-l si trimit.(am tot scris de cateva ori,si n-am terminat ca urla tzancu` si pana la urma ma las pagubasa
).Dar citesc cam tot...in reprize,binenteles!![]()
Davidu meu cred ca e constipat saracutu n-a mai facut kk de duminica,am incercat si eu cu termometru,dar nik...!
Se vede saracutul ca e obosit si ar dormi,uneori atipeste si se trezeste urland....si mai nou daca-l iau in brate nu mai are nik...acum vad ca doarme de o juma de ora buna...
Mihaela,
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
Mihaelaaa spune:
Mady, si la david ii curge ceva galben dintr-un ochi de 2 zile....in prima zi am vrut sa dau fuga cu el la dr..apoi m-am linistit.Si ii pun laptic de la mine de la tzitzi in ochisor,si il curat cu ceai de musetel...si e un pic mai bine....
Mihaela,
de
DAVID-29 martie 2007
DAVID...cat sunt de maricel...
Poze cu David
Poze-Concediu cu burtika de 24 saptamani
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2917ac23b344a0c9f2c340&skin_id=0&source=category&category_id=12&large" target="_blank">Sarcina si continuarea...David (filmulet)
elpower spune:
Auziti fetelor, dar pe vremea noastra nu era obligatorie vaccinarea asta ROR=rubeola-oreion-rujeola, ca eu una stiu sigur ca am facut oreion? Nu stiu despre celelalte, dar cred ca si rujeola am facut. La rubeola mi-a iesit analiza din sarcina ca nu as fi facut. Si daca m-au vaccinat, atunci care era scopul?
Observati ca ma obsedeaza subiectul?

Si inca ceva.... Cand am intrebat pediatra ce sa iau pentru febra mi-a zis de "Calpol, daca gasesc si sa ai in casa
aspirina tamponata
ca scade mai rapid cu asta". Eu parca stiam ca nici mama care alapteaza nu trebuie sa ia aspirina, d-apoi copilul?
Ela, mamica de Thea-Ioana
THEA mea
madybulancea spune:
Mihaelaaa nu il mai spala cu ceai de musetel k nu e bun pentru ochii,asa mi s-a zis peste tot...doar cu laptic e suficient sau cu ser fiziologic!
gabi78 spune:
elpower articolele sunt de efect nu am ce zice, dar cred ca trebuie sa mergem pe mina docotorilor pediatri. Sunt convinsa ca fiecare e pus la curent cu tot ce e nou si nici prin gind nu imi trece ca ar putea fi vreun medic care sa puna in pericol viata unui copil. In cazul in care trebuie facut ceva in plus fata de schema de vaccinare cred ca o sa stim. A pus cineva un link catre o pagina de discutii despre vaccinuri si am citit chiar acum ca vaccinurile impotriva rubeolei, rujeolei etc se fac mai tirziu. Cred ca nu am citit printre rinduri.
Si btw referitor la articolele astea, exista un film cu Mel Gibson care s-a tradus la noi Teoria Conspiratiei.
E bine din cind in cind sa privim lucrurile cu degajare.
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Botezul lui Tudor
diana_jors spune:
Hm, nici eu nu cred ca am facut astfel de vaccin, si nici sora mea (e cu 4 ani mai mica decat mine), pentru ca am facut amandoua toate bolile posibile ![]()
Eu pentru febra am primit recomandarea:
1/2 supozitor Novocalmin + 2.5 ml Nurofen pt copii + sosete cu apa+otet
Si prezentarea urgent la medic dupa ce scade febra ![]()
Diana
de
Alex (23.04.07)
sherbi spune:
ELPOWER- draga mea, sa stii ca multe lucruri nu ne sunt spuse noua, muritorilor de rand. sunt convinsa ca este foarte posibil ca ce scrie in aceste articole sa fie 100% adevarat. si sa nu uitam un lucru:
1) medicii sunt la nivelul la care executa ce li se spune de catre ministerele de sanatate;
2) obsesia pt. bani depaseste de mult nivelul bunului simt, asa ca multe lucruri ingurgitam zi de zi si de fapt sunt bombe cu ceas. ca de exemplu simpla margarina este un produs cat se poate de nociv. intereseaza pe cineva??? nuuuuuuuuuuu. se scoate bani frumosi din vinderea ei??? daaaaaaaaaa.
mai umbla un spot pe internet cu niste pusti care au pus intr-o sticla de cola o pastila de mentos. ghici ce s-a intamplat? o explozie de toata frumusetea.
spunea cineva(scuze, dar nu am fost atenta cine) ca trebuie sa avem incredere in medicii nostri. fooooooarte adevarat. sunt sigura ca nu ar face nimic sa ne puna in pericol sanatatea. dar oare ei stiu ce se intampla cu adevarat in laboratoarele in care se fac mii de analize pe niste amarate de animale???
si daca exista discutii legate de pericolul vaccinarii, atunci exista si un sambure de adevar pe undeva, ca fum fara foc nu iese...
mie personal mi-au ridicat un semn de intrebare aceste articole. sunt de acord ca nu tot ce zboara se mananca, dar e bine sa luam si varianta asta ca pot fi periculoase aceste vaccinuri.
eu am dat un print si o sa-i dau medicului sa citeasca si sa-mi spuna ce crede. just in case!
Violeta, mami fericita de david alexandru
sherbi spune:
si david are inca secretie la un ochi. mor de ciuda cand il vad. i-am dat cu toate cele, dar nimic.
poate-i trece pan-se-nsoara ![]()
![]()
![]()
stiam si eu ca la miniprix au lucrushoare super frumoase. sunt in special aduse din franta. eu mi-am propus sa-mi fac timp sa ma duc la depozit langa aeroportul otopeni.
Violeta, mami fericita de david alexandru