Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 17
loradin spune:
Buna dimineata tuturor mamicilor,
in sfarsit am reusit si eu sa va scriu dupa atata timp.Mi-a fost tare greu fara voi insa am avut calculatorul desfiintat.Pe 12 mai am avut botezul Anei si trebuie sa va recunosc ca nici la nunta mea nu am avut asa emotii.S-a comportat cum nu ma asteptam exceptand scoaterea din apa unde a cam plans .M-am speriat groaznic.Va promit ca o sa pun si poze.A fost foarte obositor insa si foarte frumos.
Paxela - am ramas in urma cu evenimentele si tare mi-as dori sa imi spui si mie pe ce adresa trebuie sa trimit poze cu Ana pentru filmulet.Este foarte mult de citit din urma si nu prea am timp.
Despre Ana tot ce pot sa va spun este ca acum cand deja mai avem 5 zile si facem trei luni lucrurile s-au mai linistit.Am scapat de colici,radem in cascade,gangurim,scoatem chiote de speriem pisica.Seara se cam plictiseste si se mai mataie dar daca mama si tata fac ca toate animalutele ne mai trece.
Programul decurge cam asa: La 21.30 facem baita,la 22 mancam.Ne trezim apoi la 6 dimineata mancam,mai dormim pana la 9 apoi iar mancam dupa care dormim pana la 12.Dupa ora 12 nu mai avem chef de somn pana la 21.30 .In toate aceste ore trebuie sa stau cu ea caci se plictiseste grozav.Recunosc este foarte obositor insa faptul ca nu o mai vad suferind din cauza colicilor imi da putere sa rezist.
Va rog sa-mi spuneti si mie puiutii vostri ce program au? Oare trebuie sa mai doarma si in timpul zilei sau este suficient.Ideea este ca seara este foarte obosita si abia de mananca.Ma gandesc ca poate la varsta ei ar trebui sa mai doarma si dupa-amiaza.
Am rezolvat si problema constipatiei de cand am trecut pe suculet de morcovi cu mar.
As vrea sa stiu daca printre voi se mai confrunta cineva cu urmatoarea problema.De vre-o trei saptamani Anei ii curge un ochisor.Nu stiu ce sa-i mai fac.Am spalat ochiul cu ser.i-am pus tobrex,i-am pus si un pic de lapte de la san.Degeaba.Am fost la doctor si mi-a zis sa o masez ca s-ar putea sa aibe canalul infundat.Voua v-au spus medicii altceva?
Despre pofta de mancare pot sa va spun ca m-a speriat cat mananca.Am senzatia uneori ca nu-i fac fata.Am sa incerc si eu sa beau bere fara alcool.Acum beau galactogil si trebuie sa recunosc ca desi este scump isi face treaba.
Despre greutate pot doar sa va spun ca are 5000g.Am ramas foarte uimita cand am constatat ca intr-o saptamana mi-a luat 50g iar in urmatoarea saptamana 300g.Asa ca...am ajuns la concluzia ca nu trebuie sa ma mai agit.Mananca cat ii trebuie si cand ii trebuie.
Sper ca de acum sa pot tine pasul cu voi.Va rog nu ma uitati cu raspunsurile.
Va pup si va multumesc anticipat.
loradin
poze
paxela spune:
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=2c384732e297f4538f4f6d&skin_id=402&utm_source=otm&utm_medium=text_url
aici ar trebui sa se vada tot, sper sa mearga
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
ghibuadina spune:
Neata fetelor,
Revin si eu cu vesti.Noi am avut sambata botezul.a iesit minunat.a fost super distractie.Alexia a fost exemplara.S-a mirat toata lumea cat de cuminte a fost.N-a plans deloc, nici macar in apa, in plus a mai stat vu noi aproape toata seara.Paradoxal, a dormit bustean, iar muzica bubuia.Si cand ma gandesc ca noi acasa mergem in varfurile picioarelor sa n-o deranjam.
Va las!!Si va doresc bebei frumosi si sanatosi!
ADINA SI mititica ALEXIA(23.02.2007)
anaalina spune:
Buna Dimineta
Dragelor au aparut tantarii si bebelusa mea e papata de acesti teroristi . Ce pot face? Stiti vreo solutie ca mi-e teama sa dau cu sprai normal de tantari.
paxela spune:
LA MULTI ANI tuturor sarbatoritilor de azi
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
sherbi spune:
a iesit fff frumos filmuletzul. apreciem efortul si iti multumim pt. stradanie. sa-mi dai si mie adresa ta sa-ti trimit poze cu david, ca el nu apare in filmuletz

.
cat despre ce nume sa-i dam, stau cam prost la capitolul inspiratie.
cred ca ar trebui sa pastram "albinutze si bondari", fara lunile martie_aprilie, pt. ca avem si de bb de februarie si mai.
micul meu bondarel
film cu david
violeta, mamica de david alexandru
Mihael@ spune:
Paxela, e minunat filmuletul, iti multumim pt. timp si initiativa!
Fetelor, felicitari tuturor pt. minunile aduse pe lume, am facut treaba buna, ce mai....
Cred ca toate greutatile de care ne lovim sunt zero pe langa bucuria de a avea niste splendori de bebelusi. Sa ne dea DD putere sa-i crestem si sa ni-i tina sanatosi!
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
paxela spune:
sherbi adresa pentru poze este stanescualexa@gmail.com
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
florin-a spune:
Fetelor mi-e pofta de mor de o cafea-nu am mai baut de vreo 4 luni o cafea. Are ceva daca beau si eu una mica avand in vedere ca alaptez?
cea decofeinizata pot sa beau ca nu as vrea sa se duca in laptic si sa o agite pe cea mica
Florin-a
de Ana-Maria
Mai avem putin si facem o luna!!
arissa spune:
Buna, fetele!
Am scris alaltaieri in mesaj si s-a pierdut si nu am mai avut rabdare sa-l scriu din nou ca era tarziu. Ieri am fost la padure si am stat vreo 6 ore. Am vrut sa vad cum se comporta Maya. La inceput, a fost putin confuza, a plans - nu era mediul ei. Apoi am pus-o in carut si s-a mai linistit. Sper sa nu ma judecati de mama denaturata ca scot copilul la padure la 2 luni, insa era tare cald si bine, aerul curat sigur i-a facut bine si vreau sa o si obisnuiesc cu iesirile. Stiu ca schimbarile ii debusoleaza, dar in timp va realiza ca oriunde se afla, mami si tati sunt langa ea.
paxela, mi s-au umezit ochii la videoclip, multumim!
loradin, ghibuadina, sa va fie de bine si sa va traiasca!
loradin, Maya are exact acelasi program ca Ana, baita la 9.30, papa la 10 si restul, pana la 12 ziua cand deja nu mai doarme. Doar ca ea mai are reprize de somn pe parcursul zilei de cate 30 min, maxim o ora. Dar noi suntem mai mici. Si am observat ca, daca reusesc sa o adorm putin inainte de baie, mananca mai bine la 10. Poate nu ar fi rau sa incerci sa o adormi dupa-amiaza, sa faca un somn.
mady, curaj! Febra laptelui trece intr-o zi-doua si apoi o sa intri intr-o rutina.
magdutah, eu cred ca poti sa-i dai in continuare sab simplex, mai ales ca nu i-ai dat decat seara. Pe prospect scrie ca poate fi folosit pe perioada indelungata si mai scrie ca nu are efecte secundare.
Avem si noi probleme cu kk. Dupa botez nu a mai facut decat ajutata si asta la 4 zile, ca eu nu m-am grabit sa o stimulez. Ieri i-am pus termometru ca mi se parea cam fierbinte si am si stimulat-o putin. A iesit o pasta mai tare decat facea ea de obicei si la a doua tura putin cam verde. Eu ce sa inteleg oare, ca e putin constipata?
Sunt putin suparata ca de vreo trei zile am un fel de sangerare, mai mult ca o pata roz pe tampon. La 7 saptamani am avut ceea ce am presupus eu ca este mica menstruatie, dar asta ce sa fie?
Pup fetele
arissa - mami de Maya(18.03.2007)