Albinute si bondari de martie - aprilie 2007 (3)
Raspunsuri - Pagina 16
florin-a spune:
Fetelor eu nu ma supar deloc...e a 2-a oara Cand recurg la termometru
Ceea ce ma zapaceste pe mine e ca pana alaltaieri avea cate 3 scaune pe zi iar acum doar unul serios ieri si azi deloc(bine ziua nu a trecut insa)Din disperare ca de ma omoara si oboseala de la colicii ei , aseara am recurs la termometru....
flopici spune:
Buna ziua tutuor!
Multumesc Diana_jors de raspuns! Voi insista mai mult cu statul pe burtica. M-ar ajuta sa descrii si acele exercitii. Nu mai gasesc primul numar din baby. Asta cand ai timp.
Mady, rezista! Incearca sa te linistesti, pentru ca, asa cum mai zicea cineva, bb-le preia starea ta de agitatie. Nu stiu daca ideea cu baia e potrivita, dupa cezariana eu nu am avut voie sa fac baie 6 saptamani, dar fa un dus, dormi in alta camera...orice te face sa prinzi forta. Asa este la inceput...vei vedea ca incet incet bebele si cu tine va veti obisnui unul cu altul.
Am constatat ca fetiza mea, cand este putin mai agitata se linistete cand o mut in alt loc decat patutul ei : patulnostru, canapeaua din sufragerie. Cred ca se plictiseste si mutand-o, vede lucruri noi. Poate tine si la voi.
Florina, mamica de Martha Ioana
iunita spune:
flopici ai dreptate, nu mi-am dat seama la faza cu baia.
Oricum ideea era de ceva ce ii face placere. Nici dupa nastere naturala nu ai voie baie in cada o perioada.
Si eu am observat ca in timpul zilei Iarina doarme mai bine oriunde in alta parte decat in patutul ei. Problema mea este ca cel mai bine doarme in caruciorul ei. Dar caruciorul nu este perfect drept. O fi vre-o problema? ca daca ar fi dupa ea ar sta acolo o zi intreaga. Ma gandeam totusi ca si in brate cand o tin sta tot putin arcuita, poate mai mult decat in carucior...oooof cateodata mi se pare ca imi creez singura probleme acolo unde nu sunt!
are mama o fetita frumusica foc...
buburuza mea
gabi78 spune:
Karra parca tu ziceai de super menstruatie? si la mine a fost la fel. Dupa prima luna (ca la mine a venit de luna trecuta!) am vb cu dr si a zis ca e normal sa fie abundenta, dar problema e ca luna asta a fost la fel si am singerat in continuare saptamini la rind. Ca o toanat nu l-am sunat decit dupa 2 sapt si m-a bagat rapid pe tratament inclusiv injecatbil si ca si pe tine m-a facut cu ou si cu otet ca nu l-am sunat! De ce singerez insa... nu stiu. Miine ma duc sa imi faca o ecografie si sa vada ce se intimpla. Cind am fost la contol cam la 7 saptamini dupa nastere totul parea ok, mici aderente si uterul inca nu se retrasese de tot. Vom vedea...
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Botezul lui Tudor
paxela spune:
da-ti si voi o idee de nume pentru filmulet daca vreti sa il punem pe prima pagina
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
karla32 spune:
gaby78, eu eram cu mica-marea menstruatie. Aproape ca astazi am scapat de sangerare dar cu tratament: fitomenadion, etamsilat, ergomet si augmentin timp de 5 zile, pe cale orala. A fost groaznic de urata povestea dar gata. Doctorul meu m-a controlat zilnic in perioada asta + o ecografie, dar nu operatia a fost de vina ...cred. Sau nu stiu eu!
Va pup pe toate!
foto Luca
http://photos.yahoo.com/ralucamoise2003
magdutah spune:
buna mamicilor,
am si eu o intrebare celor care au dat impotriva colicilor SAB-simplex. Cat timp si cum i-ati dat copilului? Eu am intrebat moasa si mi-a spus sa ii dau inainte de fiecare masa pana termin sticluta de 30ml si pe urma sa fac o pauza. Eu insa i-am dat doar seara ... si s-a termint deja jumate, dar la Matei de abia acum incepe sa il doara mai tare burtica...iar dupa "carte" o sa mai fie greu inca 2 saptamani (a 7-a si a 8-a )...si nu stiu ce sa fac daca o sa termin sticluta...sa iau alta...sau sa fac pauza cum a spus moasa???
Va pup ... ma duc sa vad ce face Mateias!
Magda
Mihael@ spune:
Madybulancea, perioada asta de inceput este critica, dar tot ce trebuie sa ai in minte este ca bebe isi va face singur un program pana la urma si daca suge des asta e foarte bine pt. ca stimuleaza sanul sa produca mai mult lapte. Bea 2 l de lichide si mananca chiar daca nu ti-e foame.
Eu vorbesc din experienta chiar daca multe persoane nu sunt de acord cu alaptatul la cerere si iti spun ca trebuie sa-i faci program. La inceput fetita mea manca haotic, la o ora, la o jum. de ora si tot plangea , eram disperata ca nu-i ajunge laptele dar am continuat sa o alaptez cand voia ea, lasand o ora intre supturi si acum si-a facut singura program de supt la 2 ore ziua si 3-4 ore noaptea.
Stefi face kk la 4 zile (si cand face, sa te tii......., se murdareste toata), dar pt. ca nu face tare, consider ca este normal, am renuntat la stimulatul cu termometrul. Capraru spune ca este normal pana la 10 zile sa nu faca kk, in conditiile in care este alaptat exclusiv.
Mihaela cu
Stefania (19.03.2007)
madybulancea spune:
va multumesc de sfaturi la toate...oricum dupa amiaza si-a revenit... a papat la 2 ore a dormit linistit...sa vedem acum in noaptea asta k vad ca il cam doar burtik si iar e cam scancit...dar trec toate9asa ma incurajez eu printre lacrimi)!!!
acum oricum am alta problema...cred k am facut furia laptelui...k nu mai pot de sani...se umplu repede la loc,ma dor si am facut si febra acum seara 38 cu 5....asa ca o dau din una in alta!
Va pup si va doresc o noapte linistita!!!
Mady
de
Razvan Stefan
paxela spune:
am pus si ultimele poze primite in filmulet
ma laudam degeaba
ca nu incarca tot , mai incerc poate totusi o ia teoretic in el ar trebui sa se vada si un bebe de mai iar la mine se oprea la timeea de kmi
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica