Mamici de septembrie - octombrie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 5

Annisia spune:
Pai de ce ma Iuliiii nu o cumparasi? La mine nu te-ai gandit ca o vreau si eu?
Bebe Yannis in evolutie

carpatina spune:
Da mai, mi-a fost... Io te cred ca ai luat 12 kg... da' spune tu drept, in afara de burta, s-au mai pus undeva?
Roxana, ce-i tacerea asta?
Tomasa, iar ai disparut?
Sabina, cum merge lucrul pentru conferinta?
Amar, cand ziceai ca faci testul cu hiperglicemia indusa? 19+ cu
Ioana

iuli8700 spune:
Annisia, ti-am vazut pozele si pot spune ca esti chiar "bucata" si cu cele 12kg in plus. Hai ca m-ai deprimat de tot si ma duc iar la cumparaturi ca sa-mi mai treaca oful.
ps. Te astept in Cipru la anu' si promit ca pana atunci il pun pe sot sa-mi faca niste retusuri de rigoare(ca nu degeaba e doctor si pe deasupra si viitor chirurg)...
Iuli22+
Iuli graviduta
Nunta noastra
Luna de miere

danuta36 spune:
Tzuc La multi ani!multa sanatate si toate cele bune!
Picca eu am facut doar eco,fara control ginecologic.Am auzit ca nici nu mai e recomandat,dupa ce a miscat pruncul...

iuli8700 spune:
Acum chiar imi pare rau ca n-am cumparat-o...faceam o afacere buna aici pe DC cu inchiriatul .... macar niste bani de buzunar pentru zile negre cu depresii
Iuli22+
Iuli graviduta
Nunta noastra
Luna de miere

Annisia spune:
Carpatina, daaaa, iti spune fata : pe bidoane, tartitza si tzurloaie. Inainte trecea trenul printre picioarele mele. Acum nu mai intra nici vantul.... al meu... asa cu chiu cu vai si arar....
Iuli, te-ai lipit bine nebuno! Si frumos si cu perspective... Lasa fata ca meriti din plin! Bravoooooo!!!
Bebe Yannis in evolutie

danielle02 spune:
tzuc
sa fii fericita si iubita.
cecilia,danuta tare faine sunteti si super slabute.vreau si eu fara sunci si vergeturi
sabina sa porti sanatoasa costumasul.e frumos
nana si bebelusha mea ma inghesuit de aseara,pana si dimineata m-am trezit de suturile ce le primeam in burta.acu doarme si tare ma mai bucur fiindca cred ca m-a lovit in ficat de nu ma mai puteam ridica de durere.
roxana ai o fata tare frumusica si tu arati bine,nu stiu de ce te stresezi atat.nu mi s-a parut ca esti grasa,chiar deloc
eu o tai la cumparaturi iar si la cautat casuta noua.
sa aveti o zi super
danielle 21+
Ebonee
pozici
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png

amar spune:
Te salut si te pup Carpatina...pai tstul il fac pe 30 mai, am termin, dar ma mai gandesc ...da ce vrei sa vezi daca supravietuiesc...eu zic, dar nu stiu daca voi putea bea atata(300ml)...eu pana la nii astia nu prea am facut analize din astea asa complicate ca n-a fost cazul..n-am stat o zi in spital decat cand m-a facut mama...asa ca iti imaginezi ce placeri am..
Si ca vorbiti despre nume..daca e baiat va fi Bogdan iar daca va fi fata Oana Isabela..aici nu am contributie ..e exlusiv sotul
Carmen 22s

ramonaiani spune:
Carpatina, testul de glicemie se face intre saptamanile 24-26. Eu l-am cumparat deja - e un sirop intr-o sticla de 300 ml. N-om muri noi daca bem atata, nu? ;) 22+

danuta36 spune:
Annisio,bine ca nu esti prin apropiere,ca poate te deocheam!
Vroiam sa-ti zic ca-mi plac numele astea:Yannis,Dantee-mai ales;imi suna a nume de poet...sunt grecesti?
Am vazut eu bine sau am vedenii?Aveai o poza cu sotii Basescu?Cum ai reusit?