Mamici de septembrie - octombrie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 4
carpatina spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Adicatelea ce ba, eu nu stie ce vorbeste? Trebuia sa ma verifici, ha? Bineeee...
Hait... si-a revenit Annisia.... Fugitiiiiiiiiiiiii!
19+ cu Ioana
sim_stoian spune:
Deci forumul e mai bun decat shoppingul impotriva depresiei
Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
toma_lly spune:
pai nu te-am verificat Annsio, eu m-am uitat la etimologie inainte, dupa ce am ales, deci stiam ca ai dreptate
TOMITZA 23+ cu Natalia Ioana
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
Annisia spune:
Iulico, eu luai pana ieri 12 kg. Iosup s-a inecat cand a auzit (asta e un echografist smecher de pe aici...). Si apoi, de aia nici eu nu ma mai petrec prin magazine. Cand vad toalele alea super care altadata mama-mama ce m-ar mai fi coafat, dar acum...caca-maca.... Si cand vad tocalete care se poarta acum, iar eu ma rostogolesc daca pun tocuri in picioare....Of, of...mai, mai...
Auzi, vezi ca anul viitor bag o vizita in Cipru. Eu te rog sa te aranjezi, cu extensii, silicoane, liftinguri si tot ce trebe, ca eu nu am chef sa ma vada lumea cu naspeturi pe langa mine, bine?!? Pai vezi ce faci, da! Ia uite-te draga....
Bebe Yannis in evolutie
Annisia spune:
Asa da Tomitza. Dar tot trebuie sa spui de trei ori Tatal nostru, ca ai avut o urma de indoiala. Te simttttt....
Carpatino, ma tie ti-a fost dor de mine, ma. Ce bagaboanta esti! Hai ma ca e bine asa!
Bebe Yannis in evolutie
danuta36 spune:
Buna ziua la gravidute!
Vreau sa le multumesc celor care mi-au trimis mesaje:Sabina,Roxana,Marunzika,Amar,
Mandarinutza,Gabriela,Emma,Piccaflor.Sunteti dragute si ...am ramas fara cuvinte
Marunzika,tu unde ai pus 15 kg,ca eu nu le vad?!
Amar,acum am vazut ca esti din '71.In martie sunt nascuta si eu,dar pe 12(pestisor).Sa stii ca si eu am probleme cu somnul;am inceput sa dorm pe "bucatele".
Cristina,pai daca vii acasa,musai sa ne intalnim.Despre doctorii de aici din oras pot sa-ti spun ca nu am incredere in vreunul si de aceea,auzind despre un dr. din Deva,am optat sa merg la el.Si chiar imi place de el,inspira incredere si e comunicativ,spre deosebire de altii,care nu-ti spun mare lucru.Cel la care am fost data trecuta,cand am pierdut sarcina,mi-a spus:"Ne vedem
la urmatoarea!" si atat.In rest,pauza,nu mi-a dat nici un sfat.De parca sarcinile si copii vin asa,pe banda rulanta,cat ai bate din palme!
Gabriela77 mi-ai scris ca esti din Deva.Sa stii ca doctorul la care merg eu e tot din Deva,il cheama Schmidt.De fapt el profeseaza in Hateg deci acolo va trebui si eu sa nasc.Dar nu e prea departe;intr-o vreme ziceam ca o sa merg in Timisoara,dar m-am razgandit.
Dana 18+
sim_stoian spune:
Eu m-am hotarat: dupa cosmetica ma duc la Vitan Mall sa analizeze si ochiul meu magazinele din aripa noua.
Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Annisia spune:
Sim, e mai bun forumul ca e moca.
Iuli, cred ca tu nu vazusi ultima mea multilaterala dezvoltare... Iote aci gabarit neicusorule. Il intrec pe al meu la brand, cu tot culturismul lui... Nu, e varza pe langa fata lui...
http://new.photos.yahoo.com/rannisia/album/576460762401104747
Bebe Yannis in evolutie
iuli8700 spune:
Si inca ceva Annisia, rochia de mireasa m-a costat o gramada de bani - 900lire cipriote(aprox. 1800$) doar sa o inchiriez si nu ca m-am spart eu in figuri dar asa sunt preturile pe aici si majoritatea inchiriaza aici pentru ca sunt foarte scumpe si nu se merita sa o cumperi doar pentru o zi. Sotu' a insistat sa o cumpar dar eu nu am vrut.
Iuli22+
Iuli graviduta
Nunta noastra
Luna de miere
sim_stoian spune:
Iuli, cat ai scris tu acolo???????????????????????????
Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze