Mamici de septembrie - octombrie 2007 (28)
Raspunsuri - Pagina 3
toma_lly spune:
Ilinca o sa-i puna nasa noastra fetitei ei (cand va avea una)
gemenei ca gemenei, dar am vazut ca o fata a nascut acum in luna mai 3 fetite (la "mamici de mai-iunie"): petra, maya si mara
doamne...3 odata....
sa fie sanatoase !!
TOMITZA 23+ cu Natalia Ioana
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
Raluca spune:
referitor la nume...ca tot e distractia zilei. Inainte de a alege numele bb-ului v-ati uitat si la etimologie. de ex. mie mi-a placut mult Mara, si imi place inca cand suna, dar vazand etimologia am renuntat la el si am ramas la Ilinca-la primul bb...doar eu am pasarica asta?
Raluca 17+ si mami de Ilinca
Annisia spune:
Uau, ce bheheheheheton... Asa as fi vrut si eu - trei ca sa scap! Noi vrem trei bebiti... La al doilea sigur ma risc, dar mai incolo nu mai promit nimic. Bine, al meu nu stie asta...
Bebe Yannis in evolutie
sim_stoian spune:
Tomitza, deci si tu tragi cu coada ochiului pe la odiseea de mai. Am vazut si eu ca a nascut mamica tripletelor.
Sim 23+ Stefan
Asa creste bebe
Poze
Annisia spune:
Ioana inseamna ~binecuvantarea Domnului~, iar Natalia ~cea nascuta de Craciun~. E ceva rau pe aici?
Bebe Yannis in evolutie
toma_lly spune:
SIM, eu am o prietena pe care o cheama Ana Stoian
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
toma_lly spune:
m-am uitat si eu la etimologie
e asa cum zice Annisia
nu va fi nascuta de Craciun (referitor la Natalia), dar a fost conceputa in perioada Craciunului (cam pe 23-24 dec.)
deci se potriveste, hi hi
lucruri pt bebe
Nunta-11 iunie 2005
iuli8700 spune:
Annisia, transformarea in broasca raioasa e reala, pe bune... pai gandeste-te ca acum am cam 13kg in plus si extensiile de par pe care le aveam in poze nu le mai am. Eu ma deprimasem cand iti vazusem tie pozele (ai un corp de invidiat)... Dar tot nu ma las de ocupatia mea de baza - shopping-ul... desi cand vad ca tzoalele care-imi plac in oras nu le mai pot imbraca din cauza gabaritului imi vine sa morrr
Iuli22+
Iuli graviduta
Nunta noastra
Luna de miere
Annisia spune:
Adicatelea ce ba, eu nu stie ce vorbeste? Trebuia sa ma verifici, ha? Bineeee...
Ma duc sa dau crema jos ca fac urticarie de atat grasime ce este pe corpul meu suplu si divin...
Hai, voi ma puteti barfi acum! Gobye!
Bebe Yannis in evolutie
OanaAlina spune:
si mie imi place foarte mult ioana... pe bunica mea o chema asa...
OanaAlina
http://bd.lilypie.com/PwRQp3.png